Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Előadó: Ferenczy László

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Előadó: Ferenczy László"— Előadás másolata:

1 Előadó: Ferenczy László 2008.01.19.
A Víz Előadó: Ferenczy László

2 A víz jelenti az életet Bolygónk 71%-át víz borítja. Jelenleg a földön található víz 99,7%-a jég és sós víz formájában van jelen. Ennek 2,5%-a édes víz, 97,5%-a sós. Az édesvízkészlet 98%-a felszín alatti, a maradék 2%-át pedig a gleccserek és az állandó hótakaró „raktározza”. Egy 70 kg súlyú személy testében körülbelül 40 l víz van. Ebből 24–28 l a sejteken belül, 8 l a sejteket körülvevő térben, és kissé kevesebb, mint 4 l, vagyis az összes víz körülbelül 8%-a van a véráramban.

3 A víz élettani szerepe Szükségünk van rá, mert:
állandósítja a testhőmérsékletet, a sejtek számára tápanyagot és oxigént szállít, 'kipárnázza' az ízületeket, védi a szervezetet és a szöveteket, eltávolítja a méreganyagokat, biztosítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást, lehetővé teszi a tápanyagok oldását, felszívódását és szállítását, befolyásolja a vér összetételét, javítja erőnléti állapotunkat,

4 Nem mindegy tehát, hogy mit és mennyit iszunk!!!
A víz és a szervezetünk Az emberi test legnagyobb részt vízből áll, az életkor előrehaladtával a víz aránya csökken. Az öt hónapos magzat 95%-a víz, ezért is nagyon fontos, hogy a kismamák minőségi, tiszta vizet fogyasszanak. A csecsemő szervezete 80%, a felnőtté már csak 60%, az idős szervezet pedig mindössze 50%-ban tartalmaz vizet.Ennek a csökkent vízmennyiségnek kell ellátnia folyadékkal testünk minden részét. Napi liter víz folyik át agyunkon és liter víz mossa át vesénket. Az emberi szervezet azonban igen takarékosan bánik vízkészletével, hiszen naponta mindössze kb. 2,4 litert választ ki. Nem mindegy tehát, hogy mit és mennyit iszunk!!!

5 A víz több, mint kémiai vegyület
Az ideális ivóvíz 6,5–9,5 pH-érték közötti, tehát az emberi test számára vagy a semleges, vagy az enyhén lúgos víz optimális. Mi az ivóvíz? Ivóvíznek számít, ha a víz minőségileg fogyasztásra alkalmas a szervezet számára, vagyis veszélytelen és kellemes ízű. Mi van a vízben a H2O-n kívül? Oldott állapotú szervetlen anyagok: sók és gázok; Folyékony szerves anyagok: pl.: fenol, kőolajszármazékok; Nehéz szervetlen anyagok: pl.: rozsda; Nehéz szerves anyagok: általában ezek az állat- és növényvilág termékei; Mikroorganizmusok: vírusok, baktériumok, spórák, paraziták

6 Van a természetben "tiszta" víz?
A természetben tiszta formában a H2O vegyület nem létezik. Univerzális oldószer, mindent felold, ami az útjába akad. Amikor a tiszta, természetes forrásvizet élvezzük, valójában egy "koktélt" fogyasztunk, a vízben lévő ásványi elemek tartalmától függően (pl.: kalcium, magnézium, nátrium stb.) A víz szennyezettsége akkor keletkezik, amikor olyan anyagok kerülnek bele, amelyek alkalmatlanok, sőt egyenesen károsak az emberi fogyasztásra. A szennyeződés következtében a víz egyre inkább telítődik az ember számára káros anyagokkal, mint nitrátok, nitritek és más veszélyes műtrágyaszármazékok, nehézfémek (ólom, kadmium, mangán, arzén stb.).

7 Miért van klór az ivóvízben?
A vezetékes víz fertőtlenítésére, a kórokozók közömbösítésére használják a klórt, amely sok hasznos tulajdonsága mellett ivóvizünk élvezeti értékét csökkentheti. Kétségtelen, hogy a fertőzések elkerülésére szükséges a vezetékes víz kezelése.

8 A víz klórozásáról A víz klórozása gyakorlatilag a világ minden országában alkalmazott gyakorlat. Vitathatatlan tény, ez rengeteg ember életét mentette meg veszélyes fertőző betegségektől (pl. kolera, tífusz, stb.) Viszont az is tény, hogy a klór is károsítja az egészséget, bár hivatalosan a vezetékes vízben jelenlévő klór koncentrációja nem káros az egészséges ember számára. Legveszélyesebb, hogy a klór kémiai reakcióba lép a vízben lévő szerves anyagokkal, ennek következtében trihalogén vegyületek keletkeznek. Tudományos kísérletek folyamán bizonyítást nyert, hogy ezek laboratóriumi állatoknál rákkeltő hatásúak. Azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet fogyasztottak.

9 PI víz A PI-VÍZet a növények tavaszi virágzásának a tanulmányozása során fedezték fel. Életvíznek is nevezik, mert ugyanolyan energiamező (aura) veszi körül mint az élő szervezeteket. Az elektromágneses hullámok vagy aurák a PÍ-víznek a lényege.

10 Deutériumos víz Felszíni vizekben a deutérium koncentrációja több mint 16 mM (150 ppm), az élõ szervezetekben 10 mM fölötti (HDO formában és molekulákba épülve). A csökkentett deutériumtartalmú víz fogyasztása lelassította, leállította vagy visszafordította a tumorok növekedését humán eredetû tumorral transzplantált immunszupresszált egerekben.

11 Oxigenizált víz Nobel-díjas találmány. Professzor Otto Warburg 1931-ben részesült ebben az elismerésben, mégpedig azért, mert felismerte, hogy ha az emberi szervezet sejtjeiben 60% alá esik az oxigén-ellátottság, a létrejövő anaerob környezetben sokkal könnyebben alakul ki rosszindulatú elváltozás. Egy ionizált víz, amelyben az oxigén, oldott állapotban ugyan, de stabilan és nagy mennyiségben van jelen. Ennek segítségével képesek vagyunk egy oxigénhiányos állapotot (hypoxia) oxigéndús állapottá (hyperoxidáns) átalakítani, mindezt mindféle mellékhatás nélkül.

12 Oxigenizált víz hatásai
Javítja a vér oxigénszállító kapacitását, serkenti az agy vérellátottságát, növeli a teljesítőképességet. Lúgosítja, valamit hígítja a vizeletet

13 Lúgosított víz Alacsony ásványi anyag tartalmú víz
Helyreállítja, neutralizálja a szabadgyököket Képes megkötni a szabadgyököt A szervezet pH-ját lúgos irányba tolja el Rendszeres fogyasztása jótékony hatású: krónikus hasmenés, rossz (elégtelen) emésztés, abnormális gyomor és bélfermentáció (gázosodás, puffadás, bűzös lehelet), gátolja a tumoros folyamatokat.

14 Magnetizált víz A mágnest éve használja az emberiség gyógyításra. Földünket hatalmas mágneses mező veszi körül, amely megfelelő védelmet biztosít lakói számára. A Föld is egy hatalmas mágnes, pozitív és negatív pólussal.

15 Magnetizált víz A víz folyékony, de kristályszerkezete van.
A szomszédos vízmolekulák között ún. hidrogénhidak jönnek létre, az ellentétes elektromos töltésű pontjaik egymás felé fordulnak. Jégnél ez a folyamat automatikusan beáll, felolvadva a hidrogén hidak bizonyos része megszakad, megszűnik a kristályos szerkezet. A mágneses térrel kezelt víz kristályszerkezetet vesz fel, amely képes információ tárolására.

16 A magnetizált víz hatására
A vesekövek kristályszerkezete fellazul és a vizelettel könnyen távozik. A magnetizált vízzel történő öblítéssel jól kezelhető a hüvelygyulladás trichomoniasis. A szövetekben a víz túlnyomó többsége jól elrendezett formában található és ha ennek arányát fokozni tudjuk, akkor öregedésgátló hatású.

17 Mágneses vízlágyítás Ökomag és TB hatásai:
· megakadályozza a vízkő-lerakódások kialakulását · ezáltal csökkenti a fűtőáram-felhasználást, növeli az elektromos berendezések élettartamát · csökkenti a felhasznált mosó- és vízlágyítószerek mennyiségét · védi a környezetet használata egyszerű, élettartama korlátlan mosó-, mosogatógépekbe helyezve felére csökkenthető a mosószerek mennyisége, nélkülözhető a vízlágyító használata az ivóvízbe helyezve az ily módon magnetizált víz fogyasztása bizonyított módon csökkenti a vesekő, epekő méretét, a fogkő-lerakódások mértékét, tisztítja az egész szervezetet, csökkenti a klór káros hatásait lágyítja a fürdővizet, bőrünk simább, egészségesebb lesz növényeinket öntözhetjük, állatainkat itathatjuk a magnetizált vízzel - egészségesebbek, ellenállóbbak lesznek

18 RO: Reverz Ozmózis: Fordított Ozmózis
A fordított ozmózis akkor jön létre, amikor elválasztunk két különböző koncentrációjú oldatot. Minél nagyobb az anyagok koncentráció-különbsége, annál nagyobb az ozmotikus nyomás. A víz tisztítására kialakított membránok mentén a tisztítandó víz állandó mozgásban van, ami folyamatosan eltávolítja a membrán felületén lerakódó szennyeződéseket. Baktériumoknál ezerszer kisebb szennyeződéseket is eltávolítja az ivóvízből.

19 Reverz Ozmózis ivóvíz tisztító
A Reverz Ozmózis ivóvíz utótisztító kisberendezés olyan szűrő, melynek nyílása 0,0001mikron a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebbek, így azok a szűrőn keresztül nem tudnak átjutni, visszamaradnak és a koncentrátummal a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből.

20 Kísérlet

21 Milyen szennyeződéseket távolít el az AURA REVERZ OZMÓZIS víztisztító berendezés?
Élősködők, Nazirium, Arzén, Kadmium, Kálium, szulfátok, Keménység (Ca), Nitrátok, Kloridok, Fekália bacilusok, Vírusok, Protozoa ciszták, Organikus anyagok, Trihalometánok, Trihaloetilén, Klór, Mérgek, Anyag szedimentáció, Szín- és íz rontó anyagok, Azbeszt.

22 A víz, mint információhordozó
Képes eltárolni minden információt, amivel kapcsolatba került. Az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni, ezért alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk. Nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. Dr. Wolfgang Ludwig – fizikus, kimutatta, hogy a víz még a káros anyagok eltávolítása után is ugyanúgy képes az elektromágneses rezgések felvételére.

23 Hagyományos Csapvíz Mikroszkopikus Képe Londonból

24 Hagyományos Csapvíznek a Mikroszkopikus Képe látható, miután ÁTMENT az Eredeti Víz-Revitalizálón (London)

25 A Víz Memóriája "Minden életfolyamat közvetve, vagy közvetlen módon kapcsolatban van a vízzel, ezért a víz magas prioritást élvez a környezetünkben" - Dr. Ludwig szerint.

26 A víz információs ereje
A víz nem csak információ tárolására képes, hanem információ, frekvenciaminta (hullámhosszúság) továbbadására is. A víz a körforgása során összegyűjtött információkat továbbítja számunkra.

27 A víz utazása A víz az utazása során felveszi mindazokat az elektromágneses rezgéseket, amik bolygónkon megtalálhatók. A föld saját rezgése 7,83 Hertz, (Schumann-frekvencia) A víz ezt a frekvenciamintát veszi fel körforgása során. A szervezetünk a vízmolekula frekvenciájával rendelkezik. Az emberi agy frekvencia tartománya 0-30 Hertz közé esik. Állandó összeköttetésben vagyunk a vízen keresztül a földdel.

28 A VÍZ A JELENÜNK ÉS A JÖVŐNK KULCSA!


Letölteni ppt "Előadó: Ferenczy László"

Hasonló előadás


Google Hirdetések