Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek."— Előadás másolata:

1

2 Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek folyamatáról. A Roman Polanski nevével fémjelzett előadás premierjének időpontja június 30 volt. A maratoni próbák egyik szünetében Andrádi Zsanettel beszélgettünk, aki a darab női főszerepét, Sarah-t alakítja.

3 FILM-MIX Harry Potter és a Főnix Rendje evan, a minden6ó Transformers

4 NEM-PONT Nyári éjen gyorsabban lobban a vér
NEM-PONT Nyári éjen gyorsabban lobban a vér? De mit lehet várni egy nyári szerelemtől? Tartós lesz, vagy ellobban őszre a láng? Van esélye a nyári szerelmeknek? Válaszol: Eszter, a lány, Bence, fiú.

5 Hinni és zenélni Kinczel Dániel idén végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakán, mint jazz-zongorista. Örül, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és úgy véli, ennél nagyobb gazdagság nincs is.

6 A szerelem matematikája Beszélgetés Kinizsi Ottóval a korkülönbséges szerelmekről. Kinizsi Ottó a Barátok Közt című sorozatban a Vajdaságból érkező Balassa Imrét alakítja. Deutsch Anitával, aki szintén a sorozat szereplőgárdájának tagja, a forgatáson ismerkedtek meg, és egymásba szerettek ben házasodtak össze, pár hónappal később pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Emma.

7 Híres hírek A fekete nap gyermekeiből BKV ellenőrök lettek Zajlanak az események a No thanx háza táján. Az hagyján, hogy szétszedik őket a tinilányok, fellépésről fellépésre járnak és bezsebeltek egy Bravo Ottó-díjat, mint az év felfedezettjei, de a fiúk izgalmasabbnál izgalmasabb kalandoknak lehettek részesei mostanában. Leforgatták harmadik, mindennapinak nem mondható videóklipüket a Fekete nap gyermekei című dalból, majd felcsaptak BKV ellenőrnek. Egyszóval nem unatkoznak a srácok.

8 Csók alá való história A rúzs a kozmetikumok királynője és a királynői megjelenés megkoronázója. A vérvörös női ajkak maximális vonzerővel ruházzák fel viselőiknek, és szavak nélkül suttognak csábító mondatokat. Mikortól kezdték a nők festeni az ajkukat? Milyen anyagokat használtak? Választ kapsz a kérdésekre, ha velünk tartasz rúzstörténeti időutazásunkon!

9 Afrika másik arca Ruanda, a szomorú város A 18 éves Benkő Dóra, a Közgazdasági Politechnikum Gimnázium és Szakközépiskola végzős tanulója 2006-ban egy pályázati fotójával megnyerte az Európai Unió Ifjúsági Fejlesztési Díját, és ellátogathatott Ruandába. Az ott szerzett élményeiről, tapasztalatairól beszélgettünk.

10 Mit és miért. Táplálkozz okosan
Mit és miért? Táplálkozz okosan! Frissítő italok – üdítő nedűk, azaz folyadékpótlás nyáron

11 A drog Drogellenes Családi Nap A rendezvény reggeltől kora hajnalig tartott, és aki részt vett rajta az rendkívül jól érezte magát. Az idei évben is a híres és népszerű pop-zenei előadókon (mint pl. Lola, Rácz Gergő, Irigy Hónaljmirigy) kívül a civil szféra is jelen volt és mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek hasznos információkat adtak át a drogfogyasztás ártalmairól.

12 Angol nyelvelő Gossips Angelina for president
Angol nyelvelő Gossips Angelina for president? Life is lonely for Lindsay Vince spends the night at Jen's

13 Növeld a szex IQ-d Pozitúrák Misszionárius, hatvankilences, zuhatag, rák, lótusz, fordított cowgirl, flanquette, X, croupier, lusta póz, pompoir és még folytathatnám, hiszen becslések szerint akár hatszáz különböző pózban, pozícióban és pozitúrában próbálhatják ki magukat - és egymást - a szexpartnerek.

14 VÉGE Keresd az újságárusoknál


Letölteni ppt "Bálban a vámpírokkal A musicalrajongók feltehetően már mindent tudnak a szuperprodukció, a Vámpírok Bálja keletkezésének körülményeiről, az előkészületek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések