Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az ország Ibolyája Oláh Ibolya tipikusan az a művész, aki megosztja a közvéleményt, vadóc, lázadó stílusa, sokszor polgárpukkasztó viselkedése nem mindenkinek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az ország Ibolyája Oláh Ibolya tipikusan az a művész, aki megosztja a közvéleményt, vadóc, lázadó stílusa, sokszor polgárpukkasztó viselkedése nem mindenkinek."— Előadás másolata:

1

2 Az ország Ibolyája Oláh Ibolya tipikusan az a művész, aki megosztja a közvéleményt, vadóc, lázadó stílusa, sokszor polgárpukkasztó viselkedése nem mindenkinek jön be. Ugyanakkor az énekesnő tehetségét senki sem vitathatja, és az elmúlt években igen sok figyelemre méltó zenei produkcióban tűnt fel

3 Veszedelmes skorpiók Ahogy az emberek egy része irtózik a pókoktól, úgy ez az ellenszenv csak fokozódik, ha a veszélyes méregmiriggyel felfegyverzett skorpiók kerülnek szóba. Alig tudunk valamit ezekről az állatokról, hiszen távol élnek tőlünk és rejtélyes életet folytatnak, mégis viszolygunk szőrős lábaik, ollóik és felfelé kunkorodó farkuk látványától. De hogyan kerülhet az állatövi jegyek közé egy olyan állat, amivel összefüggésben csak negatív képzetek jutnak eszünkben. Nézzük meg az érem ismeretlen oldalát és e különleges lényekhez kapcsolódó oktalan ellenérzés is megváltozhat bennünk.

4 Magyar Filmszemle Az idei Filmszemle garantáltan nem fog a feledés homályába merülni! Ez volt az az év, amelyikben Alföldi Róbert és Till Attila is elõrukkolt egy-egy saját mozifilmmel. A Megasztáros Oláh Ibolya és Puskás Peti pedig a Casting minden címû zenés vígjátékban bizonyíthatták, hogy a csoda nem csak három napig tart! A Szemle közönsége jól szórakozhatott. De ne felejtsük el, hogy a filmek közben versenyeztek!

5 Szezonváró beach-razzia Már alig várjuk a strandszezont, és hogy ezzel is közelebbinek érezzük a vakációt, összegyűjtöttük Európa leg-legebb tengerpartjait. Nincs más dolgod, mint választani, és elmerülni a hűs habokban: még csak a képzelet tengerén, de hamarosan akár a valóságban is.

6 IDÉN IS VOLT GRAMMY Hetekig ment a találgatás: Vajon lesz idén Grammy-gála vagy a forgatókönyvírók sztrájkja miatt elmarad a népszerű díjátadó, mely ráadásul idén kerek évfordulót tart. Ötvenedik alkalommal osztották ki az elmúlt év legjobbjainak járó díjakat. Igen, jól látjátok, kiosztották, az utolsó pillanatban ugyanis döntés születettt: lesz Grammy-gála, vagyis inkább volt. A díjak elkeltek, a győztesek megszülettek.

7 Pekingi álom 2008 augusztusában veszi kezdetét a XXIX
Pekingi álom 2008 augusztusában veszi kezdetét a XXIX. Nyári Olimpiai Játékok. A Zsiráf az ország egyik legnépszerűbb fiatal sportolóját, a világbajnok kajakos Kucsera Gábort kérdezte az esélyekről, a sport fény-és árnyoldalairól, két edzőtábor között és egy capuccino mellett.

8 SZTÁRTRAGÉDIA Bombaként robbant a hír
SZTÁRTRAGÉDIA Bombaként robbant a hír. A népszerű színészt, Heath Ledgert holtan találták otthonában, New Yorkban. Gyászol a filmvilág! Heath mindössze 28 éves volt, karrierje csúcsán, számos filmmel és Oscar-jelöléssel. Heath nem csupán egy jóképű tinisztár volt, 28 éves korára igazi művész lett belőle. Értelmetlen halála komoly veszteség a filmszakma és a közönség számára.

9 Kevenceink kedvencei A hírességek között, ugyanúgy, mint az átlagembereknél, valószínűleg sokan csak kedvtelésből vagy divatból tartanak háziállatot, de persze valódi állatbarátok is vannak köztük, akik igazi szeretettel ragaszkodnak kedvencükhöz. Utánajártunk néhány állattartó sztárnak, és megpróbáltuk kitalálni, hogy esetükben odaadó, avagy hanyag gazdiról van szó.

10 Amikor rabul ejt a háló… Avagy néhány szó az Internet Függőségi Rendellenességről A következőkben az Internetes korszak egyik új lélektani problémájára a webfüggőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ami ugyanolyan szenvedélybetegség, mint a kényszeres vásárlás, a nikotin- az alkohol- és a drogfüggőség. A téma kutatóinak véleménye szerint a heti 8-20 óra netezés még természetesnek tekinthető, ha más tünetekkel nem párosul. A gondok akkor kezdődnek, ha az Internetet pótszerként, életünk valamilyen hiányosságának pótlására használjuk.

11 VÉGE! Keresd az újságárúsoknál!


Letölteni ppt "Az ország Ibolyája Oláh Ibolya tipikusan az a művész, aki megosztja a közvéleményt, vadóc, lázadó stílusa, sokszor polgárpukkasztó viselkedése nem mindenkinek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések