Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kirakatok vonzásában Az ünnepek előtt biztosan sok időt töltöttetek azzal, hogy megtaláljátok a megfelelő ajándékokat, vagy azokat a kellékeket, amelyekből.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kirakatok vonzásában Az ünnepek előtt biztosan sok időt töltöttetek azzal, hogy megtaláljátok a megfelelő ajándékokat, vagy azokat a kellékeket, amelyekből."— Előadás másolata:

1 Kirakatok vonzásában Az ünnepek előtt biztosan sok időt töltöttetek azzal, hogy megtaláljátok a megfelelő ajándékokat, vagy azokat a kellékeket, amelyekből ti magatok készítettétek el a meglepetéseket szeretteiteknek. Vannak azonban olyan emberek is, akik nem azért töltenek sok időt vásárlással, mert a megfelelő tárgyat keresik, hanem mert ez az egyetlen dolog, ami örömet okoz számukra. Ők a shopping fever, a vásárlási kényszer áldozatai.

2 Kapd el a pillanatot! „Fotózás közben ki tudom élni gyermeki énemet, el tudok bújni a gép mögé, ha kell, de meg is tudom mutatni, hogy ki vagyok igazán.” Mondta Kukai Réka, a kezdő fotográfus, akinek tehetsége már ifjúkorában megmutatkozott. Egy rövid, de annál tartalmasabb beszélgetés során Réka elmondta nekem, hogy miért éppen a fotós szakma mellett döntött, és hogy mit tanácsol a kamera szerelmeseinek.

3 Berlin kincsei Hogyan is lehet elmesélni egy várost, amelynek a leghíresebb pontjait mindenki ismeri? Hogyan lehet átélni elsőre is úgy, hogy benne legyen a kötelező programon túl az utcák hangulata, az ottani emberek mentalitása? És hogyan lehet mindezt három nap alatt teljesíteni? Erre kerestük a választ, amikor kalózként vágtunk neki Berlinnek, hogy elraboljuk a kincseit.

4 Kézilabdások iskolája A kézilabda az a sport, amellyel szinte mindenki kapcsolatba kerül élete során, az iskolában mindenképpen kipróbáljuk, és a sporthírekben rendszeresen hallhatunk játékosaink sikereiről. A kézilabda hazai és nemzetközi eredményessége és népszerűsége egyértelmű, de ennek a folyamatosságához, életben tartásához elengedhetetlen az utánpótlás, a fiatal tehetségek felfedezése.

5 Törhetetlenek Hol volt, hol nem volt, volt egyszer 5 fiatal, tehetséges srác, akik úgy döntöttek, hogy együttest alapítanak és meghódítják a világot. Persze a történet eddig nagyon ismerős, volt már pár ilyen próbálkozás a történelem során, gondoljunk csak a Brosra, a New Kids On The Blockra, a Boyzone-ra és társaira. A Backstreet Boys esete azonban más. Igaz a fiúk megfogyatkoztak, hiszen Kevin időközben kivált a csapatból, és persze kicsit meg is öregedtek, azonban a csapat még ma is aktív és lelkes, olyannyira, hogy nemrég új lemezzel is jelentkeztek.

6 A Britney-sztori Vajon hogy juthatott el egy sikeres énekesnő odáig, hogy a csúcsról a „legcikibb sztár” címet elnyerje? Britney Spears története komoly tanulópélda a sztárok számára. A világ szeme láttára nőtt fel, s lett az egykor Mickey Mouse Klub diáklányából a legnépszerűbb énekesnő, kétgyermekes anyuka, majd komoly lelki problémákkal küzdő felnőtt nő. De nézzük csak, hogy is kezdődött a Britney-sztori, s mit várhatunk a nagy visszatéréstől?

7 Na és, ha gömbölyű? Hiszen a Föld is az, ahol élünk! Nézz csak körül a világban, minden ipari forma igyekszik a gömbölyűséget előtérbe helyezni. Milyenek lettek a legvagányabb autók? Szexisen legömbölyített karosszériájúak. Figyeld meg a tárgyakat, melyek körbe vesznek, milyen sok az íves, kerek forma. A gömbölyűség megborzongatja érzékszerveinket, ez kelti fel figyelmünket. Egyszerűen jó ránézni.

8 Csomor Csilla - Valamiféle fatalista Legtöbben a Barátok közt Zsuzsájaként ismerték, de mióta elhagyta a sorozatot, még több szerepben láthatják, akik szeretik őt. Talán kevesen tudják, de a golf szerelmese. Nem is kétséges hát, hogy a golfról is beszélgettünk vele, de szó esett sok egyéb érdekességről is.

9 Téli vitaminforrások Ha beköszöntenek a téli hónapok, a környezetünket elárasztják a különböző vitamintabletták szedésére buzdító plakátok. De vajon mi az igazság a háttérben? Tényleg csak tablettákkal őrizhetjük meg egészségünket? És mit tegyen, aki nem szeret „orvosságot” szedni?

10 XXI. századi vándorszínész Akármennyire hihetetlenül hangzik, még napjainkban is vannak olyan színészek, akik egy társulattal rendszeresen nyakukba veszik az országot, időnként külföldre is ellátogatnak, és a legkülönbözőbb helyeken és körülmények között lépnek fel. Egres Katinka - akit legutóbb Koltai Róbert Megy a gőzős című filmjében láthattunk - szabadúszóként dolgozik, de mégis egyre kevesebb ideje jut a vándorszínész életformára.

11 A Disney-istálló vadóca, Vanessa Hudgens A Disney megavállalat híres arról, hogy megtalálja azokat a kamaszokat, akikkel nemcsak csillogóvá vikszelteti a palota tornyait, hanem jelentős bevételt is hoznak számára. A szende mosolyú, csinos pofijú Vanessa pont ilyen lány, aki a High School Musical két része alatt valóságos tini idollá nőtte ki magát.

12 Vége! Keresd az újságárusoknál!


Letölteni ppt "Kirakatok vonzásában Az ünnepek előtt biztosan sok időt töltöttetek azzal, hogy megtaláljátok a megfelelő ajándékokat, vagy azokat a kellékeket, amelyekből."

Hasonló előadás


Google Hirdetések