Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Automatikus Vangelis: Conquest of Paradise Vangelis: Conquest of Paradise Fordította: Bánóczy Kálmán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Automatikus Vangelis: Conquest of Paradise Vangelis: Conquest of Paradise Fordította: Bánóczy Kálmán."— Előadás másolata:

1

2 Automatikus Vangelis: Conquest of Paradise Vangelis: Conquest of Paradise Fordította: Bánóczy Kálmán

3

4 Jessica egy ritka, nem ismert genitális okból karok nélkül született. Mint afféle gyerek, nem értette, miért nem tetszett a többi korabeli gyereknek. „Hát olyan nehéz másnak lenni.”

5 Mindezek ellenére részt vett a különböző tevékenységekben, mint a torna, tánc-és ének, gyakran na- gyobb sikerrel.

6 Amikor fiatalabb volt, sokszor úgy érezte, csalódott, remegett, sírt dühében karjainak hiá- nya miatt, azonban fi- gyelmét és minden ener- giáját a sport felé fordí- totta. Jessica számára a leg- főbb kihívás, hogy karok nélkül született.

7 Jessica úgy véli, hogy a szülei viselkedése a minta- kép, a támasz, ami erőt ad neki. "Anyám az én min- tám, mindig azt mondta, hogy megteheted mindazt, amit akarsz." Az én apám nem ejtett könnyet születé- semkor, és így nem tartom magamat áldozatnak. Nehéz volt a fogyatékkal élő gyermek apjának. Ő volt az én támasztó pillérem a nehéz pillanatokban, és ő volt az a személy, aki hozzásegített ahhoz, ami ma vagyok.

8 „Sokszor nagyon bántott, ahogy az emberek néztek rám, amikor mentem az utcán, vagy ettem a lábam- mal. De ők nem tanulták meg, hogy az ilyen esetek pozitív oldalát lássák, mint például az optimizmus.

9 Hogy megtanultam autót vezetni, először annak volt köszönhető, hogy változásokat végeztek az autón. Én azonban úgy döntöttem, hogy meg- szüntetve a változásokat az autón, jobban meg- tanulom, és jelenleg engedélyezett a vezetés korlátozás nélkül.

10 Bár a University of Arizona diplomás pszichológu- sa, mindig vonzza az autó megtankolása.

11 Képes leírni 25 szót percenként, a haj ápolását, a sminket megcsinálni, kontaktlencsét kezelni olyan könnyen, mint bárki más.

12 Jessica, 26 éves és 1,55 méter magas, és az első karok nélküli női pilóta a történelemben.

13 Ez a nő ihletet adott sok hősnek, sugárzó örömet és mindig nagy humorérzéket mutatott. Az Anyák Napján tavaly repült először egyedül: "Nézd anyu, kéz nélkül !"

14 Néha félelem származik az ismeretek hiánya miatt és az ismeretlentől. Amikor elkezdtem repülni rájöttem, hogy az én félelmem is attól van, hogy nem sokat tudtam a repülésről.

15 Az önbizalom és a törekvés, a képzés, Jessica hosszú útja a biztosíték arra, hogy mi lesz ma. Amellett, hogy jó szónok (www.rightfooted.com) útmutató is a lábujjas, amputált (karú) Gyermekek Nemzetközi Hálózatánál, az utóbbi öt évben.

16 A legnehezebb az lesz mondja nevetve, amikor a szülői szidáshoz szükség lenne a „szülői kézre”. Jessica Cox azt reméli, hogy férjhez megy, és gyermekeket szül. életforma "Tudom, hogy nehéz lesz a családi életforma, de azt is tudom, hogy én egy jó anya leszek”.

17 Az embereknek át kell élniük az életben nehéz érzelmi pillanatokat. Ne azért aggódjünk mértéktelenül, hogy milyen magasak vagyunk, hanem hogy milyen erősek. Vannak karjaim, mégpedig a haladás előre. A több nehézség nagyobb dicső- séget jelent.

18 … és Jessica élete csak most kezd emelkedni, repülő nélkül is… (a fordító) (a fordító) Vége


Letölteni ppt "Automatikus Vangelis: Conquest of Paradise Vangelis: Conquest of Paradise Fordította: Bánóczy Kálmán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések