Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György."— Előadás másolata:

1

2 Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György rendkívül hosszú és gyümölcsöző pályafutásának, valamint közösségi tevékenységének. „Koló”, ahogyan a csapattársai nevezték, nem csak kivételes kenus volt adottságai, valamint a világon egyedülálló technikája révén, de erényeivel is kitűnt embertársai közül. A sportot, amelyre született, példás szorgalommal, alázattal és áldozatkészséggel művelte. Úgy gondoljuk, nem kell egy embert személyesen ismerni ahhoz, hogy motivációt nyerjünk általa. Történelmünk nagyjait sem ismertük személyesen, mégis büszkék vagyunk rájuk és révükön a nemzetünkre is. Hisszük, hogy Koló már közéjük tartozik. Azért született ez a kiállítás, hogy azok is megismerhessék a legendássá vált szerény fiú történetét, akik nem a víz mellett töltötték gyermekkorukat. A kiállítás rendezését felvállaló Kolonics György Alapítvány deklarált célja is éppen a nagyszerű példakép talán legfontosabb feladatának átvállalása: Lehetőséget teremteni a gyerekeknek, hogy megismerjék a sport szépségeit és személyiségformáló erejét. Esélyt adni nekik, hogy a mozgást válasszák az egészségtelen életmód helyett és a felnőttkor alapját jelentő rendszeres munkát a céltalanság helyett. A kiállítás megrendezésével így azt az álmot kívánjuk megvalósulása felé elindítani, hogy Magyarországon a tömegsport és az egészséges életmód legyen ismét a kultúra, más szóval a hétköznapi cselekedetek része! Ezúton is köszönetet mondunk támogatóinknak, akik a gazdasági körülmények ellenére is komoly áldozatot vállaltak azért, hogy ez a kiállítás méltó színvonalon valósulhasson meg. Öröm volt látni, hogy vannak olyan nevek Magyarországon, amelyek összekötik, és nem szétválasztják az embereket. A Kolonics név eddig is ilyen volt, és most már örökre az marad.

3 "A Dunán végignéztem, egy "hattyút" láttam jönni felém. Amikor közelebb ért hozzám, rájöttem, hogy a gyönyörű mozdulat birtokosa "Koló”. Kolonics György mérföldkő a kajak-kenu sportban. "Hite, felismerése, tudása, elszántsága, igazi példa. életében. ma, és holnap. Köszönettel: Wichmann Tamás„ "Nagyon sok szép emléket őrzök Rólad. Köszönöm! Tisztelőd: Oroszné Oláh Katalin (tájfutó világbajnok)„ "Ez a kiállítás gyönyörű! Ha Koló látná, boldog lenne, hogy ennyire szerették. Köszönjük ezt nektek! Köszi Koló! Hiányzol!” Imre Dóra „Példát mutattál a fiataloknak. Köszönjük” egy nagymama "Koló TE voltál a legjobb!” Gál család, Szlovákia "Nagy hálát érzek mindazok iránt, akik valamilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy ez a kiállítás létre jöhessen. Ezúton kérem őket, hogy a kiállítás anyagát feltétlen őrizzék meg és keressenek neki új helyszíneket. Nagyon sok embernek tudnának ezzel maradandó élményt, igazi örömet szerezni. Főleg a Budapesttől távolabb élők számára jelentene szenzációt, ha a kiállítás "helyükbe menne", ha lényegesebb útiköltség nélkül is elérhető lenne számukra.” 2009. szept. 29. (anonym) Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás támogatói nyilatkozata és idézetek az emlékfalról

4 Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás napi látogatottsági adatai

5 Összes médiaszponzoráció: 34.321.020 FtÖsszes hirdetési felület: 42

6 Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás online és nyomtatott sajtó olvasottság

7 A Kolonics Kiállítás 3D látványtervei

8

9

10

11

12

13

14 Fotók a kiállításról

15

16

17

18

19

20

21


Letölteni ppt "Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György."

Hasonló előadás


Google Hirdetések