Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VIII. Szalvéta bemutató A sistergés adja el a húst.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VIII. Szalvéta bemutató A sistergés adja el a húst."— Előadás másolata:

1 VIII. Szalvéta bemutató A sistergés adja el a húst

2 A lobogó tűz... ha elkülöníted egymástól a tábortűz hasábjait, a tűz kialszik.  EGY hasáb SEMMI  KÉT hasáb LÁNGOT eredményez  HÁROM hasáb lángja már TŰZ  NÉGY hasáb LOBOGÓ TÜZET képez

3 Sistergés...  Egy összejövetelen ha egymagadban vagy, kevés az energia a környezetedben... ... de ha csatlakozik más is hozzád, akkor érezhetően nő az energiaszint.  További csatlakozóval az energiaszint még magasabb lesz.  Egy negyedik személy érkezésével már joggal lehet „lobogó tűznek” vagy „sistergő összejövetelnek” hívni az eseményt.

4 Tedd sistergővé munkatársaidat Szervezz találkozókat a felsővonaladdal vagy alsóvonaladdal és vidd el munkatársaidat oda, hogy „sistergővé” váljanak, lelkesedjenek az üzletért. Ha te vagy a lobogó tűz, akkor készíts időbeosztást, hogy munkatársaid tudják, mikor hozhatnak fát a tűzre.

5 A nedves fahasáb esete...  Ha egy „sistergő összejövetelre” „nedves fahasáb” - ot vinnél, a LOBOGÓ TŰZ közelében rövidesen megszárad és ő is a tűz részévé válik. ... ellenben, ha újoncként szkeptikus emberrel beszélgetnél, az olyan mintha a semmire tennél nedves fahasábot. Újoncként egy vékony gally vagy általában, de egy fahasáb segítségével már képes vagy lángot létrehozni.

6 A közvetett beszéd...  Van mikor egy emberhez csakis egy harmadik emberen keresztül lehet eljuttatni a mondanivalót, mert közvetlenül hozzá beszélve nem „hallja meg” amit mondasz, de egy harmadik személyhez intézve a szavaidat, mint „hallgató” többet megért a lényegből.

7 Fülelők  Ez egy sajátos típusú embercsoport, amely szeret belehallgatni mások beszélgetésébe. Egy éttermi „sistergő összejövetel” újabb érdeklődőket is hozhat ezen embercsoportból.  Az összejövetel végeztével adj pár percet az esetleges érdeklődőknek, hogy egyedül „elfoghassanak”.

8 Az összejövetel... ... lehetőleg pozitív dologgal induljon és ilyen töltete is legyen végig. ... kizárólag az üzletről szóljon, mert a közel-keleti válságot úgysem tudjuk ott megoldani. ... célja, hogy megosszuk elképzeléseinket az üzletépítésről és arról ahogyan mások fele az üzletet bemutatjuk.

9 Keltsünk vágyakat az emberekben  Az ilyen találkozókat mindig valami hasonló búcsúszavakkal fejezzük be: „Gondoljatok csak bele, nekünk lehet nem kell már soha az életben dolgozni!”  Ez a megnyilvánulás erőssen motiváló lehet, hogy az emberek elérjék azt amit neked már sikerült elérned, különösen ha még mindig „keményen dolgoznak” a mindennapiért.


Letölteni ppt "VIII. Szalvéta bemutató A sistergés adja el a húst."

Hasonló előadás


Google Hirdetések