Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PowerPointba ágyazott Flash A korreláció munkadefiníciója (elemgyakoriságok a Napban és az Allende-meteoritban) Mit mutat a példa? A Flash színesíti a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PowerPointba ágyazott Flash A korreláció munkadefiníciója (elemgyakoriságok a Napban és az Allende-meteoritban) Mit mutat a példa? A Flash színesíti a."— Előadás másolata:

1 PowerPointba ágyazott Flash A korreláció munkadefiníciója (elemgyakoriságok a Napban és az Allende-meteoritban) Mit mutat a példa? A Flash színesíti a PowerPointot (Naná!) A beépítés többletfunkciót adhat a Flash-nek (Tényleg?) © Nagy Sándor 2013

2 2 Ez az 1969-es darab a Nap-rendszernél öregebb részeket is tartalmaz: http://en.wikipedia.org/wiki/Allende_meteorite http://www.meteorites-for-sale.com/catalog/allende-cv3.html Az Allende-meteorit (1969) & a Nap (i.e. 4,5×10 9 ) elemösszetétele ma 1.Pár elemből a Napban több van, mint a meteoritban 2.A lítiummal fordítva van 3.Sok nagyságrenden ível át a gyakoriságok grafikonja 4.Az adatok jól korrelálnak Illékonyak!

3 Korreláció: rend az összevisszaságban A finnugorázó Flash magyarítása itt található! Elemgyakoriságok logaritmusa az Allende-meteoritban Elemgyakoriságok logaritmusa a Napban A Flash előre- tolakszik. Nem lehet rá címkét vagy képet helyezni! Animálni sem lehet.


Letölteni ppt "PowerPointba ágyazott Flash A korreláció munkadefiníciója (elemgyakoriságok a Napban és az Allende-meteoritban) Mit mutat a példa? A Flash színesíti a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések