Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban A foglalkoztatási célú projektek jelentősége, hatása a térségi foglalkoztatásra Szombathely, 2013. május 14.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban A foglalkoztatási célú projektek jelentősége, hatása a térségi foglalkoztatásra Szombathely, 2013. május 14."— Előadás másolata:

1 FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban A foglalkoztatási célú projektek jelentősége, hatása a térségi foglalkoztatásra Szombathely, 2013. május 14.

2

3

4 Forrás: KSH, Népszámlálás 2001., Népszámlálás 2011.

5 Forrás: KSH, Munkaerő-felmérés, Népszámlálás 2011.

6

7

8 A NYILVÁNTARTOTT ÁLLÁSKERESŐK ÁTLAGOS SZÁMA Forrás: NMH regiszter

9 A NYILVÁNTARTOTT PÁLYAKEZDŐ ÁLLÁSKERESŐK ÁTLAGOS SZÁMA Forrás: NMH regiszter

10 A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLŐK ÁTLAGOS ZÁRÓLÉTSZÁMA - A FOGLALKOZTATÁST HELYETTESÍTŐ TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLŐK ÁTLAGOS ZÁRÓLÉTSZÁMA Forrás: NMH regiszter

11 A foglalkoztatási célú projektek száma Forrás: NFU

12 A foglalkoztatási célú projektek összege Forrás: NFU

13 A foglalkoztatási célú projektek jelentősége, hatása a térségi foglalkoztatásra •Helyi megoldások a helyi problémákra •Személyre szabott, egyedi megoldások •Kapacitásbővítés •Partnerség •Eredmény - foglalkoztatás

14 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! Rodler Tamás rodlert@lab.hu www.nyugatrmk.hu rodlert@lab.hu


Letölteni ppt "FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban A foglalkoztatási célú projektek jelentősége, hatása a térségi foglalkoztatásra Szombathely, 2013. május 14."

Hasonló előadás


Google Hirdetések