Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EGY NŐ NAPLÓJA FOGYÓKÚRA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EGY NŐ NAPLÓJA FOGYÓKÚRA."— Előadás másolata:

1 EGY NŐ NAPLÓJA FOGYÓKÚRA

2 Kedves Naplóm! Ma elkezdtem fogyókúrázni mert le akarok adni nyolc kilót. Az orvos azt tanácsolta vezessek naplót, amibe feljegyzem hogy mit eszek és milyen lelkiállapotban vagyok. Olyan lelkes vagyok mintha újra tinédzser lennék. Tudom hogy szenvedni fogok a diétától, de amikor majd bele bírom préselni magam a kis fekete sztreccs-ruhámba, minden tökéletes lesz.

3 Első nap: Egy darab túró és egy csésze diétás zabpehely. Csodás a humorom, amitől máris könnyebbnek érzem magam. Talán egy kis fejfájás... Második nap: Egy laza saláta, egy üres pirítós és egy pohár joghurt. Továbbra is csodásan érzem magam. Lehet, hogy egy kicsit erősebben fáj a fejem, de nincs olyan amit egy aszpirin meg ne oldana.

4 Harmadik nap: Az éjszaka közepén furcsa zajra ébredtem... Azt hittem tolvaj van a lakásban, de rájöttem hogy a gyomrom az. Ittam egy liter teát... és az éjszaka hátralevő részében folyamatosan pisilni jártam. Megjegyzés: Tea törölve.

5 Negyedik nap: Kezdem utálni a salátát. Úgy érzem magam, mint egy legelő tehén. Kicsit ideges vagyok.... talán az időjárás miatt. A fejemben mintha nagydobot vernének teljes erővel. A kolléganőm ebéd után megzabált három szelet almáspitét,... de én ellenálltam. Megjegyzés: …UTÁLOM a kolléganőmet!!!

6 Ötödik nap: Esküszöm, ha csak egy darabka túrót is meglátok, HÁNYNOM KELL!!! Az ebédem saláta volt, ami úgy tűnt, mintha egyenesen beleröhögött volna a képembe... Nyugi, összpontosíts! Vettem egy magazint , Kate Moss-al a címlapon. Most ő az ideálom. Nem térhetek le az útról! Hatodik nap: Élő halott vagyok. Szinte semmit nem aludtam, és mikor végre sikerült elszenderednem, orosz krémtortával álmodtam. Megjegyzés: Ölni tudnék egy ischlerért!!!

7 Hetedik nap: Elmentem az orvoshoz... Vesztett súly: 25 deka Hát nem kib…ás??? Egész héten füvet ettem, már csak az hiányzott, hogy bőgjek , mint egy tehén... és mindennek az eredménye 25 deka!!! Az orvos szerint ez normális, mert a nők lassabban fogynak,... főleg az én koromban. Alig tértem magamhoz. Ez a vén, trottyos doki nemcsak kövérnek de ráadásul öregnek is nevezett... ENGEM!!! Megjegyzés: SÜRGŐSEN másik orvost kell keresnem!!!

8 Nyolcadik nap: Ma egy sült csirke ébresztett fel. Esküszöm!!! Kán-kánt táncolt a paplan tetején. Megjegyzés: A kollégáim kezdenek furán nézni rám...

9 Kilencedik nap : Ma nem mentem dolgozni, mert ismét a csirke ébresztett ... ezúttal hastáncolt. Egész nap tévéztem és határozottan úgy érzem ÖSSZEESKÜVÉST szőttek ellenem! Minden csatornán főztek. Lasagne-t, krokettet, meg töltött mittudoménmit... Megjegyzés: Új távirányítót kell vennem. A régit... kidobtam az ablakon.

10 Tizedik nap: Rájöttem, hogy Kate Moss egy tökfej!!!! Tizenharmadik nap: A mérleg skálája ugyanott áll. Meg sem mozdult! Egy megveszekedett grammot sem fogytam! Kínomban, megállás nélkül hangosan röhögök... Az orvos ijedt képpel azt javasolta, menjek pszichológushoz. Vagy pszichiátert mondott?... már nem emlékszem. Lehet, hogy azért, mert megfenyegettem a szikével??? Megjegyzés: Ehhez az orvoshoz sem megyek többet. (Egyébként a csirke is úgy véli, hogy ez egy sarlatán.)

11 Úgy felbosszantott a csirke, hogy mérgemben...
Megjegyzés: Úgy felbosszantott a csirke, hogy mérgemben... MEGZABÁLTAM!!! Tizenhatodik nap: Abbahagytam a fogyókúrát.

12 EGY FÉRFI NAPLÓJA FITNESS

13 Mivel az évek során elég tetemes zsírtömeg halmozódott fel a hasamon az ülőmunka következtében, a cégem felajánlotta, hogy befizet a város egyik jónevű konditermébe. Örömmel elfogadtam és személyesen mentem el, hogy előjegyeztessem magam, ne kelljen a főnökömnek még ezzel is foglalkoznia. Rögtön ki is jelöltek nekem egy Réka nevű 26 éves „személyi trénert”. A szoborszerű idomokkal megáldott gyönyörűség - mint azt a falon lévő poszterekből láttam - sportruházatot is reklámoz. Elmagyarázta, hogy hasznos lenne, ha leírnám a tapasztalataimat egy naplóba, mert így figyelemmel tudom kísérni a fejlődésemet. Így is tettem és szeretném ezt megosztani veletek…

14 1. nap: Reggel 6-kor keltem, mert abban maradtunk Rékával, hogy fél 7-kor kezdek. Elég nehéz hajnalban kelni, hogy az ember edzőterembe menjen, de minden megváltozott, amikor megérkeztem - és láttam, hogy Réka már vár. Úgy nézett ki mint egy görög istennő: szőke, zöld szemű, érzékien húsos ajkain egy hatalmas mosoly. Körbevezetett, megmutatta a gépeket, majd 5 percnyi biciklizés után megmérte a pulzusomat. Megriadt a gyors szívverésemtől, mire én flörtölésre vettem a dolgot és mondtam neki ,hogy ne aggódjon, biztos miatta ver hevesen a szívem.

15 Az én “rettentően inspiráló” gyakorlataim után élvezet volt nézni őt, ahogy tartotta az
aerobik órát. Már a puszta látványa is olyan ösztönző hatással volt rám, hogy csináltam még néhány hasizom-erősítő gyakorlatot, bár azt hittem: kettétörök.

16 és mintha ez nem lett volna elég, még súlyokat is aggatott rá.
2. nap: Két bögre kávé után végre el bírtam indulni otthonról. Az edzőteremben örültem hogy hanyatt fekvéssel kezdhettem, de korai volt az öröm, mert Réka egy baromi nehéz vasrudat nyomott a kezembe és mintha ez nem lett volna elég, még súlyokat is aggatott rá. A futógépen - remegő lábakkal ugyan - de sikeresen lefutottam 1 km-t. Réka jóváhagyó mosolya és egy hamis kacsintás elhitették velem, hogy megéri fáradozást. Fantasztikusan éreztem magam!   Mindez egy új élet kezdete volt...

17 3. nap: Az izomláztól a fogkefét sem bírtam mozgatni, ehelyett a fejemet kellett forgatnom jobbra-balra. Szerintem a tegnapi nap után lett egy hasi sérvem is. Autót vezetni sem volt egyszerű: egy sima fékezéstől még a fenekemen lévő szőrszálak is fájtak. Arról nem beszélve, hogy parkolásnál magam alá gyűrtem egy kismotort... Réka ma egy kicsit türelmetlenebb volt velem, mint máskor, mert szerinte a folytonos nyögéseimmel zavartam a többi klubtagot. Az igazság az, hogy kora reggel egy kicsit zavar, ha Réka túl hangosan beszél velem, de ha még kiabálni is kezd az orrhangján, az már végképp elviselhetetlen.

18 Mivel fájnak a golyóim a futószalagon, Réka felcserélte a futást lépcsőzésre. Csak azt tudnám minek talál ki valaki egy gépet olyan gyakorlatra, ami abszolút felesleges, amióta a liftet feltalálták... Réka azt mondta, segíteni fog, hogy formába jöjjek , és teljességében élvezzem az életet. Ekkora baromság is csak szőke fejben foganhat!

19 4. nap: Nem tehetek róla, de félóra késéssel érkeztem, mivel ennyi ideig tartott befűzni a tornacipőmet. Réka már várt rám azzal a szúrós zöld tekintetével - amit belém vájt, mint egy tőrt - és a gúnyos mosolyával, ami engem Jack Nicholsonra emlékeztet a Batman-ban. Ez a banya bosszúból megint a súlyokkal kezdett dolgoztatni, de egy észrevétlen pillanatban meglógtam, és elbújtam a WC-ben. Egy másik edzőt küldött a keresésemre, majd büntetésből az evezőgépre küldött, hogy jól kifárasszon,... ahol az erőlködéstől véletlenül elfingottam magam. Az egész edzőteremben hallatszott! Soha életemben nem voltam még ilyen magalázó helyzetben.

20 5. nap: Már jobban utálom ezt a szukát, mint bármely más élőlényt a világon! Vérszegény ócska nő, a kollagénnel fepuffasztott ajkaival és az ürességtől kongó hidrogénszőke fejével. Ha lenne bennem annyi erő, hogy megmozdítsam a lábam, szétrúgnám a fenekét, esküszöm! Ma azt akarta hogy a tricepsemet dolgoztassam. DE HISZEN NEKEM NINCS IS OLYANOM!!! ... és ha nem akarja, hogy összetörjem a parkettát, minek ad a kezembe vasrudakat meg egyéb ótvaros súlyokat, mikor annyi erőm sincs, hogy egy túrórudit felemeljek.

21 Leájultam a spinning bicikliről; a
Diétás doktornő rendelőjében tértem magamhoz. Na!... a másik sovány gebe, aki az egészséges táplálkozásról tart nekem előadást. Mit papol itt nekem ez a tyúk? Hisz halvány gőze sincs róla, mi az, hogy éhség! Istenem! Mit vétettem, hogy ilyeneket kell hallgatnom?

22 6. nap: Az agyalágyult Réka üzenetet hagyott a telefonomon. Még volt képe megkérdezni azon a leszbikus hangján, hogy miért nem mentem ma edzeni. Anyádért!!! Már a hangjától is olyan ideges lettem, hogy eldobtam a francba a telefont, és annyi erőm sem volt, hogy felszedjem... de még annyi se, hogy felemeljem a távirányítót! 11 órán keresztül ugyanazt a csatornát néztem. Átkozott National Geographic! Végig kellett szenvednem a madarak párzásáról szóló műsort,... mikor már hat napja nem keféltem!!!

23 egy prosztatavizsgálat,
7. nap: Megkerestem a telefont, és felhívtam a „Jószolgálat” kamionsofőrjét, hogy jöjjön el értem és vigyen el a misére, hogy megköszönhessem a Jóistennek, hogy véget ért ez a hét. Azért is imát mondtam, hogy a cégem jövőre valami olyat találjon ki, ahol mulatságosabb dolgokat élhetek majd át. Mondjuk mint: egy endodoncia, egy katéterezés, egy prosztatavizsgálat, ... vagy valami hasonló.


Letölteni ppt "EGY NŐ NAPLÓJA FOGYÓKÚRA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések