Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan tovább vendéglátás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan tovább vendéglátás"— Előadás másolata:

1 Hogyan tovább vendéglátás
Vomberg Frigyes

2 A továbbfejlődés akadályai
Munkaerő Hiányos ismeretek Továbbfejlődés igényének hiánya Konyhák színvonala Minőségi alapanyag Ételek, étlapok, tálalások Vendégkör

3 A helyes diagnózis fél siker
Alulképzett munkaerő A továbbképzés hiánya, érdektelensége Valós értékek nélküli címek Éttermi besorolások helyén kezelése Vendégek nevelése

4 Alapanyagok fontossága
Áruismeret hiánya Jót, olcsón, sokat? A változások belső igény nélkül nem indítható A jövőt most alapozzuk, vagy veszítjük Információ áradat Konyhatechnológiai ismeretek

5 Az igényesség, és a minőség a jövő lehetősége
Lehet-e hinni a minősítéseknek? A minőség nem hely függő! Megtévesztések Nem igényeljük? Nem tudjuk megfizetni! Minél több helyi termék Minél több termelői kapcsolat

6 Ételek megjelenítése Jó étel csúnyán Rossz étel szépen
Giccs, vagy szépség Kinek adunk el,és hol Felszolgálhatóság Tálalás és egyéniség Tálalás és textúra Tálalás öncélok nélkül

7

8 Köszönöm, hogy meghallgattak


Letölteni ppt "Hogyan tovább vendéglátás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések