Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Hogyan tovább vendéglátás
Vomberg Frigyes
2
A továbbfejlődés akadályai
Munkaerő Hiányos ismeretek Továbbfejlődés igényének hiánya Konyhák színvonala Minőségi alapanyag Ételek, étlapok, tálalások Vendégkör
3
A helyes diagnózis fél siker
Alulképzett munkaerő A továbbképzés hiánya, érdektelensége Valós értékek nélküli címek Éttermi besorolások helyén kezelése Vendégek nevelése
4
Alapanyagok fontossága
Áruismeret hiánya Jót, olcsón, sokat? A változások belső igény nélkül nem indítható A jövőt most alapozzuk, vagy veszítjük Információ áradat Konyhatechnológiai ismeretek
5
Az igényesség, és a minőség a jövő lehetősége
Lehet-e hinni a minősítéseknek? A minőség nem hely függő! Megtévesztések Nem igényeljük? Nem tudjuk megfizetni! Minél több helyi termék Minél több termelői kapcsolat
6
Ételek megjelenítése Jó étel csúnyán Rossz étel szépen
Giccs, vagy szépség Kinek adunk el,és hol Felszolgálhatóság Tálalás és egyéniség Tálalás és textúra Tálalás öncélok nélkül
8
Köszönöm, hogy meghallgattak
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.