Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Http://futuremakers.hu/ A kétfordulós versenyre 12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, 3 fős csapatokban. A részvételhez elsősorban nyitottság, érdeklődés,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Http://futuremakers.hu/ A kétfordulós versenyre 12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, 3 fős csapatokban. A részvételhez elsősorban nyitottság, érdeklődés,"— Előadás másolata:

1 A kétfordulós versenyre 12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, 3 fős csapatokban. A részvételhez elsősorban nyitottság, érdeklődés, jó ötletek és kalandvágy szükséges. Ha ez megvan bennetek, itt a helyetek! Nevezd be háromfős csapatodat a versenybe november 19-e, hétfő 21 óráig. Olyan technológai megoldásokat várunk tőletek, amelyek közösségi és gazdasági haszna a társadalom egésze számára fontos, és nem egyének, vállalatok vagy befektetők számára. Elsősorban Scratch vagy AppInventor fejlesztői környezetben kidolgozott projekteket (tehát nem csak ötleteket, hanem kidolgozott felületeket!), vagy weboldalakat várunk. Kérjük, azt is írjátok le nekünk, hogy miért tartjátok fontosnak az adott problémát és annak megoldását egy kisebb vagy nagyobb közösség, vagy akár az egész társadalom szempontjából.

2

3 Pascal

4


Letölteni ppt "Http://futuremakers.hu/ A kétfordulós versenyre 12 és 16 év közötti diákok nevezhetnek, 3 fős csapatokban. A részvételhez elsősorban nyitottság, érdeklődés,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések