Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

-Az ív fúvóhatása: az ív körül keletkező mágneses tér tölcsért képez, melyközepén halad az ív árama, így ezzel a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "-Az ív fúvóhatása: az ív körül keletkező mágneses tér tölcsért képez, melyközepén halad az ív árama, így ezzel a."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 -Az ív fúvóhatása: az ív körül keletkező mágneses tér tölcsért képez, melyközepén halad az ív árama, így ezzel a tölcsérrel az ív irányítható, illetve terelhető vele a fémömledék, és salak.

20

21

22

23 Ívhegesztő áramforrások
A bevont elektródás kézi ívhegesztéshez szükséges energiát villamos áramforrás szolgáltatja. Az ívhegesztő áramforrások olyan energia átalakítók, amelyek a hegesztési feladattól függően egyenáramú vagy váltakozó áramú ív létrehozását és fenntartását folyamatosan biztosítják. Elvárások, az áramforrással szemben. Technológiai követelmények: - megfelelő áramerősség- és feszültségtartományban működjön, - ne legyen érzékeny rövidzárlatra, hálózati feszültségingadozásra, - az áramerősség széles tartományban fokozatmentesen állítható legyen, - megfelelő dinamikai tuIajdonsággal rendelkezzen. Általános követelmények: - könnyen kezelhető legyen, - jó hatásfokú legyen, - hosszú élettartamú, minimális szervízigényű legyen, - kis mérettel és tömeggel rendelkezzen, - ergonómiai és munkavédelmi szempontból is megfelelő legyen.

24


Letölteni ppt "-Az ív fúvóhatása: az ív körül keletkező mágneses tér tölcsért képez, melyközepén halad az ív árama, így ezzel a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések