Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PARAPREMIER április 16-án, 20:25-kor a Feketelista című bűnügyi sorozat hazánkban a VIASAT3-on startolt először.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PARAPREMIER április 16-án, 20:25-kor a Feketelista című bűnügyi sorozat hazánkban a VIASAT3-on startolt először."— Előadás másolata:

1

2 PARAPREMIER 2014. április 16-án, 20:25-kor a Feketelista című bűnügyi sorozat hazánkban a VIASAT3-on startolt először.

3 SHAME ON US! A gond csak az, hogy angol nyelven, ráadásul felirat nélkül.

4 TŰZOLTÁS – ELSŐ FÁZIS Mit lehet ilyenkor tenni? Azonnal cselekedni kell. Ezért már az adás ideje alatt: Eldöntöttük, hogy új promót gyártunk, hogy korrigáljuk a hibát. Stúdióidőpontot foglaltunk MÁSNAP REGGEL 7-re. Megállapodtunk a narrátorral. Az adás után pedig: Megírtuk az új promó szövegét. Lefoglaltuk az adásismétlés időpontját másnap estére. 4. 3. 2. 1. 0.

5 TŰZOLTÁS – MÁSODIK FÁZIS
5. A promó másnap reggel 8:15-re készült el.

6 TŰZOLTÁS – HARMADIK FÁZIS
6. A promót április 17-én többször leadtuk adásban, valamint feltöltöttük a Youtube-csatornánkra is. Elküldtük a promót a sajtóközleménnyel az online szakmai fórumoknak. 7.

7 TŰZOLTÁS – HARMADIK FÁZIS
8. Facebook-borítóképet, valamint Highlight méretű posztot gyártottunk, ahol saját magunkat figuráztuk ki. 9. Külön Facebook-posztban is hirdettük a promót a VIASAT3 és a VIASAT6 Facebook-oldalain, és minden kérdésre azonnal válaszoltunk. Igen, még a kellemetlenekre is. :)

8 EREDMÉNYEK Több mint 250 elismerő komment, köszönőüzenet és mail rajongóktól.

9 EREDMÉNYEK A Youtube-promót egy nap alatt több mint 3000-en nézték meg.

10 EREDMÉNYEK Több elismerés, több felületen a szakmai fórumoktól.

11 EREDMÉNYEK A közösségi platformokon (Youtube, Facebook, blogok) összesen több, mint 250 EZER embert értünk el, a másnapi ismétlést pedig 30,03%-kal többen nézték, mint az egy nappal ezelőtti, angol nyelvű filmet (a es korosztály 3,13, illetve 4,07%-a).

12 TANULSÁG TANULSÁG Csak az hibázik, aki dolgozik. Everybody deserves a second chance.


Letölteni ppt "PARAPREMIER április 16-án, 20:25-kor a Feketelista című bűnügyi sorozat hazánkban a VIASAT3-on startolt először."

Hasonló előadás


Google Hirdetések