Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Válaszd te is a BME-t! Makula Bence.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Válaszd te is a BME-t! Makula Bence."— Előadás másolata:

1 Válaszd te is a BME-t! Makula Bence

2 Miért mérnökinformatikus szakon folytattam tanulmányaim?
Mindig is érdekelt az informatika és viszonylag jó is voltam belőle. Azonban nem csak ez játszott nagy szerepet a választásomban, hanem az informatikusok iránti hatalmas kereslet. Tudtam, hogy ezzel a szakkal nem lehet mellé nyúlni. Informatikus szakemberekre mindig is szükség lesz, sőt egyre inkább mint valaha.

3 Miért pont a BME? Környezetemben túlnyomó többséggel a BME-t ajánlották, és igazából az ajánlások nélkül is tudtam volna, hogy nekem ide kell jönnöm. Magyarország egyik legelismertebb egyeteméről beszélünk, nemzetközi szintű képzéssel. Az interneten olvasott statisztikák, vélemények azt támasztották alá, hogy itt az egyik legjobb (ha nem a legjobb) az informatikus képzés. Ezen felül a nyílt nap is egy pozitív érdekes élmény volt számomra, ami még jobban megerősített abban, hogy nekem ide kell jelentkeznem.

4 Miért válaszd te is a BME-t?
A BME VIK a BME nyolc kara közül a legnagyobb kar mind oktatói (300 fő) és hallgatói létszám (5000 fő), mind gazdálkodás tekintetében. Bizonyítottan a BME által szerzett diploma a legelismertebb a munkaadóknál, mivel tudják, hogy itt alapos, részletes és biztos tudást adnak át az oktatók. Ezen felül számos sport és közéleti lehetőség áll itt rendelkezésre. Egyszóval ha érdekel az informatika és jó vagy matematikából, válaszd a BME mérnökinformatikus szakát!


Letölteni ppt "Válaszd te is a BME-t! Makula Bence."

Hasonló előadás


Google Hirdetések