Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre."— Előadás másolata:

1 installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre állnak majd kiállítási installációk, képkeretek és vállalt szabadiskolai tevékenységünket is folytathatjuk. Évek, évtizedek kellettek a vágyak és elképzelések valóra válásához. Természetesen mindig lehet fejleszteni és gazdagítani az eszközparkot, modernizálni a meglévő technikai hátteret, de a megelégedettség alapfokára már eljutottunk. Az installációs park okán bárhol vállalhatunk kamara kiállítást, az alkotótáborainkat továbbra is saját eszközeinkkel (állványok, bakok) valósítjuk meg. A legtöbb fejtörést jelenleg a technikai eszközök frissítése és a szállítások megoldása okozza. Az eredeti célok közül már csak a saját galéria létrejötte a legtávolabbi lehetőség gondolataink palettáján.

2 Az ajándékot nagy tisztelettel ezúton is megköszönjük!
Céhünk Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától több más oktatási és kulturális intézményhez hasonlóan paravánokat és posztamenseket kapott. Az adomány révén a jövőben rendezendő kiállítások műfaji sokoldalúságát jobban szolgáló installációs rendszert a következő oldalon részletesen is bemutatjuk. Az ajándékot nagy tisztelettel ezúton is megköszönjük!

3 Az installációs rendszer megérkezésekor, még a folyosón…


Letölteni ppt "Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések