Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Iskola 9. 1-5 TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej Vajkrémes félbarna kenyér Tihanyi halgaluska leves Teljes kiőrlésű kenyér Káposztás kocka alma Marha párizsi Margarin zsemle Só:0,9 g Allergén:1,7 Só: 1,0g Allergén: 1,3,4,7,10 Só:0,6g Allergén:1,6,7 Kedd Cseresnye tea Zala felvágott Jégcsapretek Rozskenyér Reszelt tészta leves Pulyka pörkölt Petrezselymes zöldborsó főzelék Sajtkrém Félbarna kenyér Só: 1,1g Allergén:1,3,7,9 Só: 0,9g Szerda Őszibarack tea Trappista sajt Sütőtök krémleves pírit ott tökmaggal Rizses hús Csemege uborka Kifli Só: 0,9 g Só: 1,6g Allergén: 1,7,9 Só: 0,8g Allergén: 1,6,7 Csütörtök Csokoládés gabonapehely Magyaros zellerleves Hagymás sertés ragu Karfiolos burgonya főzelék Főtt tojás Zöldség Teljes kiőrlésű zsemle Só:0,5g Só:1,2 g Allergén: 1,3,7,9 Só:0,7 g Allergén: 1,3 Péntek Citromos tea Medvehagymás túrókrém Karalábé krémleves Zsemlekockával Penne Piedone Keksz mandarin Só:1,3g Só:1,2g Allergén:1,7,9 Só: 0,0g Allergén: 1 Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.