Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tájékoztató A SZAKKÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJRÓL

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tájékoztató A SZAKKÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJRÓL"— Előadás másolata:

1 Tájékoztató A SZAKKÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJRÓL
252/2016. (VIII. 24.) Korm. rendelet

2 Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
Az alábbi hiányszakmában indít képzéseket:  Épület- és szerkezetlakatos  Gyakorló ápoló  Kőműves  Pincér  Villanyszerelő

3 Milyen lehetőségek várják járnak tanulóinkat?
Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma A 9. és 11. (első szakmát kezdő) évfolyamon az első félévben Ft/hó, majd a 2. félévtől a tanulmányi eredménytől függően és Ft/hó közötti összeg – a nyári szünetre is. Milyen lehetőségek várják járnak tanulóinkat?

4 az ösztöndíjhoz jutás feltétele ?
 2,51-3,00 – Ft/hó 3,01-3,50 – Ft/hó 3,51-4,00 – Ft/hó 4,01-4,51 – Ft/hó 4,51-5,00 – Ft/hó A magatartás és szorgalom minősítését nem kell beszámítani a számtani átlagba.

5 Ki nem kaphat ösztöndíjat?
 tanulmányi átlageredménye nem éri el a 2,51-et,  ha félévkor valamelyik tantárgyból elégtelen értékelést kapott tanuló (a 2. félévben),  az évfolyam megismétlésére kötelezett tanuló,  ha az adott tanévben igazolatlan óráinak száma meghaladja a 7 órát (a következő hónaptól),  fegyelmi büntetés esetén.

6 Egyéb fontos tudnivalók:
 Az ösztöndíj folyósítása a tanuló vagy a nevére szóló fizetési számlára történik.  A félévkor bukott, az évfolyamismétlő és 2, 51 alatti tanulóknak fejlesztő órára kell járnia (2 óra/hét).  Az ösztöndíjas körből félévenként ki- és vissza is lehet kerülni.  Az ösztöndíjat minden hónap 28. napjáig folyósítja az iskola.  A tanulmányi ösztöndíj nem zárja ki a diákot más ösztöndíjak megszerzésétől.

7 „Kétkezi munkával is csinálhatsz karriert”
Szeretettel várunk A Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és kollégiumába „Kétkezi munkával is csinálhatsz karriert”


Letölteni ppt "Tájékoztató A SZAKKÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJRÓL"

Hasonló előadás


Google Hirdetések