Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Iskola15. 1-5 TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej Turista szalámis margarinos rozskenyér Sertés ragu leves Teljes kiőrlésű kenyér Darásmetélt eper íz Sült húskrémes szendvics Félbarna kenyér zöldpaprika Só:0,9 g Allergén:1,7 Só: 1,0g Allergén: 1,7,9 Só:0,6g Allergén:1 Kedd Csipkebogyó tea Trappista sajtos margarinos szendvics Medvehagyma-krémleves Zöldfűszeres pulykafalatok Párolt rizs Csemege uborka Csirkemell sonkás szendvics Zsemle retek Só: 1,1g Allergén:1,7,9 Só: 0,9g Allergén:1,6,7 Szerda Meggyes tea Főtt tojás margarin zsemle Csontleves csigatésztával Milánói makaróni Reszelt sajt Alma Snidlinges sajtkrémes szendvics Só: g Allergén: Só: g Csütörtök Tavaszi Szünet Só:g Péntek Só: 0,0g Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.