Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kábítószer-probléma kezelése Szentesen Drogambulancia Dr. Szalayné Péter Ildikó Addiktológiai konzulens.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kábítószer-probléma kezelése Szentesen Drogambulancia Dr. Szalayné Péter Ildikó Addiktológiai konzulens."— Előadás másolata:

1 Kábítószer-probléma kezelése Szentesen Drogambulancia Dr. Szalayné Péter Ildikó Addiktológiai konzulens

2 Szentesi Drogambulancia Az Addiktológiai gondozó 2005. augusztus 1-én, a Drogambulancia 2005. november 1- én kezdte meg működését. Az Addiktológiai gondozóba várjuk alkoholbetegek, dohányzók, játékszenvedélyesek, számítógép- internetfüggők, gyógyszerfüggők, étkezési zavarokban stb. szenvedők jelentkezését. A Drogambulancián látjuk el a drogfogyasztókat, drogfüggőket (marihuána, ópiátok, stimulánsok, hallucinogének, szerves oldószerek) és az elterelésben résztvevőket. Rendelési idő: 7.30-tól – 15.30-ig a hét minden munkanapján. Bejelentkezés: beutaló nem szükséges, időpont személyesen vagy telefonon keresztül egyeztethető. A gondozó helye: a rendelőintézet épületében, bejárat a Kiss Zsigmond utca felől. A team tagjai: addiktológus és pszichiáter szakorvos pszichológus addiktológiai konzultáns asszisztens orvosírnok rendelkezésre áll még szociális munkás és jogi tanácsadó Programok: Felvilágosító programok (gyerekek, szülők, pedagógusok részére) Állapotfelmérés Krízisintervenció Motivációs készség felmérése Esetmenedzselés Leszoktató programok Pszicho- és szocioterápia Gyógyszeres kezelések Egyéni és csoportos konzultáció Szülő, hozzátartozói csoport Relapszus prevenció Elterelés Utánkövetés

3 Gondozottak megoszlása Szentes és más települések között

4 Szentes Vidék

5 Korábbi kezelések szerinti megoszlása a gondozottaknak

6 Beutalás eredete SzentesVidék

7 Társadalmi jellemz ő k

8 Szerhasználat és jellemzői

9

10 Köszönöm a figyelmet! Dr. Szalayné Péter Ildikó


Letölteni ppt "Kábítószer-probléma kezelése Szentesen Drogambulancia Dr. Szalayné Péter Ildikó Addiktológiai konzulens."

Hasonló előadás


Google Hirdetések