Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban 100.000 egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre 12.48 milliárd forint európai.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A magyar felsőoktatás.
Advertisements

A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
GANZ ÁBRAHÁM KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA
Hámoriné Váczy Zsuzsa. •Története: 1936-tól szakképzés, flexibilis szakmacsoportos oktatás, a gazdaság, mint megrendelő.
Társadalmi Megújulás Operatív Program A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban TÁMOP /2 –
Szakmatanulás érettségi után a Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központban (BeTISZK) 1073 Budapest Dohány utca 65.
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
Egész életen át tartó tanulás „Egész életen át tartó tanulás” ■ Az „Egész életen át tartó tanulás” COMENIUS 2011 pályázat nyertese iskolánk COMENIUS 2011.
Katona József MKSZIG 1 Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól alapképzésre és osztatlan képzésre jelentkezés esetén január 01-jétől 432/2012 (XII. 29.) Korm.
1. Érettségi vizsga • Itt az iskolában kiosztott jelentkezési lapon • február 15-ig • Érettségi tárgyak: • magyar, matematika, történelem, idegen.
Felvételi tájékoztató 2011 Felvételi Felvételi tájékoztató 2011 A döntést segítő kiadványok •Felsőoktatási felvételi tájékoztató szeptemberben.
„SZAKMÁVAL AZ ÉLHATŐBB JÖVŐÉRT”
Tan-tér program Felső-Kiskunsági Közösségi Munkások Egyesülete.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Előadás felépítése Fogalmi meghatározás A felnőttképzés/oktatás célja
Szőke István Szakmai igazgató Dombóvár - Roma Fórum.
A kompetencia-alapú oktatás megvalósítása a Katedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskolában HEFOP / /1.0.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Célterület kód: Keretösszeg: forint  Támogatási összeg: – forint  Pályázók köre: - Önkormányzat-100 % intenzitás.
A szakképzetlen, szociálisan hátrányos helyzetű, munkanélküli emberek (fiatalok) munkaerő-piaci és társadalmi (re)integrációjának elősegítése integrált.
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
2008. február KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGA. KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGA ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐ középszintű emelt szintű ÉRETTSÉGI VIZSGA Feltétele: a tanuló.
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
Befolyásolhatták-e a jelentkezői döntéseket a felvételi rendszer és a képzési szerkezet változásai?  Képzési szerkezet  Felvételi követelmények  Állami.
2007. ÉVI FELVÉTELI ELJÁRÁS. JELENTKEZÉS / 1. A jelentkezés – az e célra szolgáló – jelentkezési lap benyújtásával történik. A felvételi jelentkezési.
A Magyar Köztársaság kormánya. A recesszió foglalkoztatásra gyakorolt hatásának kezelésével kapcsolatos munkaerő-piaci intézkedések Simon Gábor államtitkár.
Bozsik József mb. főosztályvezető e-Gazdaság Főosztály.
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
˝ FELSŐOKTATÁS 2007 Hiller István Oktatási és kulturális miniszter November 8.
A Nemzeti Fejlesztési Terv és a közoktatás lehetőségei Gönczi Tamás Nemzeti Fejlesztési Hivatal Önfejlesztő iskolák egyesülete Szolnok.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Szakképzési hozzájárulás Saját dolgozó képzési költségeinek elszámolása 2011.
ÚJ TUDÁS – MŰVELTSÉG MINDENKINEK A digitális írástudás elterjesztése Az idegennyelv-tanulás ösztönzése Az integrált természetismeret-oktatás bevezetése.
A pedagógus-továbbképzések helyzete és lehetőségei
1 Üzleti Képzések Angol Nyelven Vezetés és Szervezés mesterszak Master of Sciences in Applied Management.
A felsőoktatási fejlesztési részhozzájárulásról (képzési hozzájárulás) október 19. dr. Halász Zsolt.
Felnőttoktatási tájékoztatója
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól (2011. január 01-jétől) (2012. január 01-jétől) 237/2006. (XI. 27.) Korm. rendelet alapján.
Továbbtanulás 2013/2014..
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015
KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI MÁJUS-JÚNIUS
2015. február KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGA
Célja: - az utolsó két évfolyamon heti plusz két órában az emelt szintű érettségihez szükséges többletismeretek.
Tájékoztató 10. osztályosoknak
Pályaorientáció
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás
Szakképzési hozzájárulás szabályainak évközi változásai, valamint a től hatályos módosulások.
1 A Világ – Nyelv Program és a nyelvi előkészítő évfolyam július 07.
Felnőttoktatás. Jogszabályi háttér  a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. tv.  a Szakképzésről szóló évi CLCCCVII. tv.  az évi LXXXIV.
JAG. ÉRETTSÉGI Jelentkezési határidő:február 15. Jelentkezés:iskolában, jegyzőnél JAG FELVÉTELI Jelentkezési határidő: február 15. Jelentkezés: EGYÉNILEG.
TOVÁBBTANULÁSI SEGÉDANYAG MERRE TOVÁBB A KÖZÉPISKOLA UTÁN?
Szakmai alapozás megújítása fejlesztési terület Projektvezetői értekezlet Salakta Tünde Budapest, február 11.
MUNKAERŐPIACI FOLYAMATOK Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ, Szombathely Szentgotthárd, február 15.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Civil Partnerség V. Regionális Konferencia Felnőttképzés és esélyegyenlőség – civil lehetőségek Aranyi Magdolna „Lépj egyet előre!” projektmenedzser 2007.
ÉRETTSÉGI VIZSGA A XÁNTUSBAN A XÁNTUSBAN Fehérvizi Judit közismereti igazgató helyettes.
A szakképzési hozzájárulás hatékony felhasználása Cséfalvay Ágnes.
TÁMOP pályázati lehetőségek a szak-és a felnőttképzés területén - 2
A felsőoktatási felvételi eljárás
ATALANTA Oktatási Kft. Nyelvi képzések.
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
Aktuális érettségi időszak: május 06 – június 28.
Emelt szintű érettségi előkészítő választás 2019/2020.
423/2012 (XII. 29.) Korm. rendelet alapján
Merre tovább a középiskola után?
Tájékoztató a 2020-as felsőoktatási felvételi eljárásról
Előadás másolata:

Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre milliárd forint európai uniós támogatás áll rendelkezésre. Ne hagyja ki a lehetőséget!! SZINTE INGYENES TANFOLYAMOK 95% - 98% uniós támogatás Ft értékű tanfolyam Forint önerővel Állami támogatással Akkreditált intézmény által Oklevél Felkészítés vizsgákra

Angol nyelv alapszint – alapfokú vizsgára teljesen felkészít Angol nyelv középszint – középfokú vizsgára teljesen felkészít Számítástechnikai alapképzés kereskedelemben dolgozók számára Számítástechnikai haladó képzés Tanfolyamok: Jelentkezési feltételek: Aki elmúlt 18 éves, - nincs felső korhatár Nincs államilag finanszírozott középiskolai vagy felsőoktatási hallgatói/tanulói jogviszonya Nem vesz igénybe más, azonos témájú Európai Uniós képzési támogatást.

A projekt keretében minimális önerő befizetésével szinte bárki részesülhet informatikai és idegen nyelvi képzési támogatásban. Az a személy, aki megfelel a feltételeknek, maximum bruttó Ft képzési keretösszeg felhasználására válik jogosulttá. A hátrányos helyzetű kistérségekből jelentkezőknek csak 2%, a többieknek 5% önrészt kell befizetni. A projekt keretén belül százezer felnőttet fognak képezni, ezen belül tízezer hátrányos helyzetűt. Kiemelten várjuk a munkanélkülieket, a kismamákat, a romákat, a diploma megszerzésére készülőket, a legszegényebb környezetből jövő jelölteket, és a 45 év felettieket. A rendkívül kedvező, egyszeri lehetőség keretében 80 órás, akkreditált angol és számítástechnikai nyelvtanfolyamokat indítunk, melyekhez a tananyagokat és segédanyagokat is térítésmentesen biztosítjuk.

A képzés Önnek mindössze 4500 Ft önrész (hátrányos helyzetű településen állandó lakhellyel rendelkezők részére csak 1800 Ft) befizetésével valósul meg amennyiben megfelelőek a pályázati feltételek. > Regisztráljon a weboldalon! Kérjük, töltse ki a regisztrációs lapot, hogy részt vehessen a támogatott képzéseken! A regisztráció semmilyen elkötelezettséget nem jelent. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan, a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk át. A nyertes pályázókat