A Vésztői Református Egyházközség 19

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
JÁSZKISÉRRŐL KÁRPÁTALJÁRA Történelmünk nyomában Kárpátalján - nemzettudat formáló kirándulás -
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
Rábaközi Nemzetközi Néptánctábor Kapuvár július 17–23.
„Megújulva megújítani”
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
15 éves az OSZTRÁK KÖNYVTÁR = ÖSTERREICH-BIBLIOTHEK a Berzsenyi Dániel Főiskolán.
Utcai és lakótelepi szociális munka
Pápa Városi Televízió.
Köszöntő Budai Péter Programmenedzser – IT szakmai programok Microsoft Magyarország.
Kárpát-medencei támogatások Gyermekek tanulási támogatása Kalotaszegen Sárvásári iskola és közösségi ház fejlesztése 2008 „Batiz Ágnes emlékére”
Napköziotthonos Óvoda Jánkmajtis
Az Üllői úttól a Mont Blanc-ig
„ŐSZ KINCSEI” TÉMAHÉT október 10 – 14.
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
HÉTRÉTORSZÁG a szerek és porták fesztiválja Őrség augusztus
Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Gólyatábor beharangozó
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
„Színház az egész világ…”
Köszöntő Budai Péter Programmenedzser – IT szakmai programok Microsoft Magyarország.
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
Hirdetések FIKE. Lánykör – két hetente este 20:00 órától FIKE Barlangba (Bocskai/Avram Iancu tér 15. szám) Október 24. első alkalom Hétfő.
Isten hozott!. Húsvétra hangoló hét április Minden este 19:00 órától bűnbánati alkalom Helyszín: IKE-klub Bocskai(Avram Iancu) tér 15. szám.
Isten hozott!.
Nyári tábor 2011.
Művelődés és szórakozás
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
A csendesnap programjai – Zenés áhítat (tornaterem) – KRISZ - Kárpátaljai zenekar – Diakóniánk árnyalatai (tornaterem) Szünet (székek.
automatikusan vált Meghívó Margitsziget Szigeti Sportvarázs június
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
Jókai Mór Városi Könyvtár, Pápa
A kishegyesi Szent András Cserkészcsapat 15 éves jubileuma alkalmából a „KINCSE” Nagycsaládosok Egyesületével gyermeknapot szervezett a Hegyalja utcában.
Mai alkalmak Vasárnap17.00Istentisztelet 18.15Gyülekezeti tanácskozás.
Rábaköz Öröksége Néptánctábor
Veszprémi Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
BÁLÁK ÉS BÁLÁM.
Bánki Hírmondó.
2014. augusztus 13. (szerda) Koronázási Szertartásjáték főpróbája Nemzeti Emlékhely.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Mai programok Vasárnap17.00Istentisztelet 18.30Gyülekezeti tanácskozás.
Határtalanul pályázat
/06/17. Kakasfesztivál Kozármisleny.
Bánki Hírmondó november. Novemberben történt velünk…
„Együtt a tehetségekért a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézményben” TÁMOP-3.4.4/B/08/ Projektindító rendezvény Készítette: Vizváriné.
Új szigetre érkeztünk, itt normálisak is laknak. Ők hol igazat mondanak, hol hazudnak. 39. A, B és C közül egy lovag, egy lókötő, egy normális. A: Normális.
Mai programok Vasárnap17.00Istentisztelet. Hétköznapi gyülekezeti alkalmak Szerda18.00Imaóra Szerda18.00VIFI Csütörtök18.00 Ifjúsági alkalom Péntek18.00Istentisztelet.
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
Nyugodt légkör, barátságos környezet játszóudvar műfüves pálya.
Iskolalelkészi szolgálat
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
A vértesi csoda. Egyházközség A vértesi templom között épült, eklektikus stílusban Presbitérium 18 tagú Gyülekezeti lap: Magvető Ifjúság: Létavértesi.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Sajómenti Népművészeti Egyesület Kazincbarcikán 2004-ben egy népművészeti kiállítás kapcsán vetődött fel annak a gondolata, hogy legyen egy egyesület,
Hegyvidéki Kulturális Szalon
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
„Egy Lélek által mi is mindnyájan egy testté kereszteltettünk, akár zsidók, akár görögök, akár rabszolgák, akár szabadok és mindnyájan egy lélekkel itattattunk.
Koronázási Szertartásjáték főpróbája
2014 eseményei képekben.
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Napközis hittanos tábor 2016.
Tanár neve | Kurzus száma
Előadás másolata:

A Vésztői Református Egyházközség 19 A Vésztői Református Egyházközség 19. alkalommal rendezi meg Nemzetközi Népművészeti Táborát július 6-13 között. A kínálatból: Hagyományos népi kismesterségek, fazekasság, szövés, fonás, nemezelés, kürtős és mézeskalácssütés, szalmafonás, virágkötészet ...

Citeraoktató: - Széles András és művésztársai Népdaloktató: Néptáncoktatók a Világ Virága Művészeti Iskola táncpedagógusai Citeraoktató: - Széles András és művésztársai Népdaloktató: - Budai Ilona

Minden este 19 órától előadások: Hétfő: „Első világháború – Magyarország – erkölcs - kultúra” Dr. Tőkéczki László előadása közreműködik Széles András citeraművész

Kedd: ,, Barátság”- minden családtag szemszögéből Dr. Püsök Sarolta előadása

Szerda: ,, A Kárpát-medence táncos kincsei” közreműködnek a tábor táncművészei, a Tabán táncegyüttes és a Csürdöngölö zenekar

Csütörtök: Kirándulások, sportvetélkedők, vadászvacsora, szabadtéri táncház. Péntek: Szervezés alatt. A következő lehetőségeket tudnánk kínálni: 1. „Az egri bor dicsérete” 2. a világháború emlékei népdalkultúránkban A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!!!

Július 6-án vasárnap de 10 00-kor Magyarságtalálkozó, tábornyitó istentisztelet a református templomban Igét hirdet: Pocsai Vince kárpátaljai református lelkipásztor a magyar kultúra lovagja. - Közreműködnek: Koszorús Erzsébet a nagyszalontai Arany János irodalmi kör képviseletében „Arany János költészete a Biblia tükrében”, Budai Ilona és Széles András előadó művészek. A templomban megtekinthető: Domján Sándor nagyszalontai grafikusművész kiállítása.

Tábornyitó műsor: 2014. július 6-án este 19,00-tól a Sinka István Művelődési Ház színháztermében - Fellépnek: a tábor művészoktatói, tánccsoportok, citerazenekarok határon innen és túl és még sokan mások. Táborzáró Gála 13-án szombaton 19 00 órai kezdettel a tábor oktatóinak és résztvevőinek közreműködésével, a Sinka István Művelődési Ház színháztermében. Július 14-én vasárnap de 10 00-kor Táborzáró Istentisztelet, melyen szolgálnak a tábor művészoktatói.

Köszönhetően a támogatóknak a vésztői gyermekek mindössze 3000Ft-ért Minden este 20 órától táncház, ahol a Csürdöngölö zenekar húzza a talpalávalót. Minden érdeklődőt szeretettel várunk táborunkba. Köszönhetően a támogatóknak a vésztői gyermekek mindössze 3000Ft-ért élvezhetik a tábor teljes kínálatát és a napi ebédet.

Érdeklődni és jelentkezni lehet: a Református Egyházközségnél Vésztőn: Mucsiné Sallai Annamária Tel: 06-20-261-69-50 vagy 476-045 www.reformatusiskolaveszto.hu Egy-egy nap kínálatába, eseményeibe is be lehet tekinteni. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.