Propedeutika WOLFGANG KEMP Műalkotás és néző: a befogadásesztétikai megközelítés prezentációs anyag TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052 – Propedeutika.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ Kvázistacioner ívkarakterisztika Animáció indítása.
Advertisements

 Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás  Ft támogatás (4 tagintézmény) TÁMOP /08/2. Kompetencia alapú oktatás megvalósítása Kecskemét.
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ Megszakítók szintetikus próbái Animáció indítása.
Szimmetrikus 3f mennyiségek ábrázolása hatékonyan
HANS BELTING A mű - kontextusban prezentációs anyag 3 Propedeutika TÁMOP /2/A/KMR – Propedeutika alprojekt1.
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Vigh György: Webes alkalmazások akadálymentesítése Kaposvár, oldal.
Nemzetközi energiahatékonysági kezdeményezések
„EURÓPA ELRABLÁSA” ókori ábrázolásokon
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
Jó gyakorlatok gyűjtése és megosztása az Educatio munkájában
Szilágyi Róbert, Lengyel Péter Magyar Agrárinformatikai Szövetség.
"Együttműködés, Lehetőség, Tudáshasznosítás, ELTE" Kutatási- és technológiatranszfer szolgáltatások fejlesztése az ELTE-n TÁMOP /1/KMR
TÁMOP /2/A/KMR Digitális tananyagfejlesztés a gyógypedagógus képzés BA és MA szintjén Projektmenedzser: Dr. Stefanik Krisztina Szakmai.
Diplomás pályakövetési program, komplex hallgatói szolgáltatásfejlesztés az ELTE-n ELTE TÁMOP /2/KMR projekt március 9. TÁMOP /2/KMR
TÁMOP /2/B/KMR Pedagógusképzési hálózat Magyarországon A közoktatási intézményekkel való kapcsolatépítés a TÁMOP pályázatban és azon.
Együttműködés a szakmai gyakorlatban Salát Magdolna osztályvezető ELTE PK OTF Tanárképzési Osztály Az ELTE TAMOP /2/B/KMR :Pedagógusképzés.
A hálózatosodás lehetősége a közoktatásban profil 1.0
Kérdések a Regionális Szolgáltató és Kutatóközpont létesítése kapcsán Ilyash György projektasszisztens Az ELTE TÁMOP /2/B/KMR projektje:
Fejlett programozási technikák II.
HTML elemek Linkek, táblázatok és képek Forrás, amelyből össze lett állítva a prezentáció szövege és képei:
TÁMOP /2/B/KMR Pedagógusképzési hálózat Magyarországon Képek az egyéni összefüggő tanítási gyakorlatról Approximáció Jáki Gábor igazgatóhelyettes.
2014. tavasz FI-TK - 10/ 1 OE-NIK Atari 520ST Fegyvári Zsolt.
Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító.
Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító.
Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító.
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ Üresen járó transzformátor bekapcsolása Animáció indítása.
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ Üregkisülés kialakulása Animáció indítása.
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ 3f tekercsrendszer táplálás- változásainak hatása Animáció indítása.
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ Kontaktor légrés-ellenerő diagram magyarázata Animáció indítása.
Esemény- és állapotvezérelt védelmi működés
TAMOP /2/A/KMR INTERAKTÍV ANIMÁCIÓ Teljes feszültségválasz módszere Animáció indítása.
A program az Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete TÁMOP / , a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó.
Szikora Bence. Sebesség  A világegyetemben Einstein relativitáselmélete jól meghatároz egy sebességhatárt, a fénynél gyorsabban semmi sem haladhat. c.
Külföldi TDK konferencia lehetőségek Kókai Judit márc. 6.
TÁMOP /2/KMR Vezetői információs rendszer, Alumni, diplomás pályakövető rendszer és tehetséggondozás bevezetése a Budapesti Corvinus.
Festményei 1. Michelangelo Buonarroti Zene: Gregorian Amazing Grace
A Magyar Elektronikus Könyvtár helye, szerepe a hazai digitális könyvtárak között XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Budapest,
Digitális gyűjtemények és a Creative Commons
2009. április 24.XVI.Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Kereslet és kínálat e-book témában Moldován István OSZK.
Nyílt könyvtári gyűjtemények az Interneten Szabványos metaadatok: átjárhatóság Tapolcai Ágnes MEK Osztály.
Sigmund Freud Museum Bécs
HÁLÓZATI TANULÁS Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon TÁMOP nyitókonferencia EGER, szeptember 3.
Optimalizálás Ez az előadó neve beosztása vállalata.
A MÚZEUMI HÁLÓZAT TARTALOM- ÉS TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSAI.
A LEVÉLTÁRI HÁLÓZAT TARTALOM- ÉS TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSA
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) NCA-ÖNSZ-08-C-0070 A Társadalmi Megújulás Operatív Programról: a HEFOP.
Könyvtári ismeretek 5. osztály Készítette: Czékus Lívia
Kégli Ferenc Helyismereti fejlesztések a TÁMOP keretében.
Bevezetés a PRADO keretrendszerbe Kardos Gergely.
TIOP 1.1.1/09/ Az Internet lehetőségei a tanulási módszerek alakításában I.Szókincsbővítés játékosan (múlt) II.Rögzítés élményszerűen (jelen)
(múzeumban, kiállításon)
Megvalósítók: Eötvös Loránd Tudományegyetem (főkedvezményezett) MTA Közgazdaságtudományi Intézet (kedvezményezett) Balassi Kiadó (kedvezményezett) Projekt.
HANS BELTING A mű - kontextusban prezentációs anyag 1 Propedeutika TÁMOP /2/A/KMR – Propedeutika alprojekt1.
HANS BELTING A mű - kontextusban prezentációs anyag 1 Propedeutika TÁMOP /2/A/KMR – Propedeutika alprojekt1.
HANS BELTING A mű a maga kontextusában prezentációs anyag 4
Oskar Bätschmann ÚTMUTATÁS AZ INTERPRETÁCIÓHOZ: MŰVÉSZETTÖRTÉNETI HERMENEUTIKA prezentációs anyag Propedeutika / Bevezetés a művészettörténetbe TÁMOP /2/A/KMR
Propedeutika / Bevezetés a művészettörténetbe
Propedeutika / Bevezetés a művészettörténetbe
NORBERT SCHNEIDER Művészet és társadalom prezentációs anyag Propedeutika TÁMOP /2/A/KMR – Propedeutika alprojekt1.
HORST BREDEKAMP Képi médiumok prezentációs anyag Propedeutika / Bevezetés a művészettörténetbe TÁMOP /2/A/KMR – Propedeutika alprojekt1.
HERMANN BAUER Forma, stílus, struktúra prezentációs anyag Propedeutika TÁMOP /2/A/KMR – Propedeutika alprojekt1.
Propedeutika JOHANN KONRAD EBERLEIN Tartalom és belső tartalom: az ikonográfiai-ikonológiai módszer prezentációs anyag TÁMOP /2/A/KMR
Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító.
TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/
1. csoport Budapesti Napló.
Webprogramozó tanfolyam
Nemzetközi: IT History Society _ Amerika Computer History Museum (California)
A változó éghajlattal összefüggő változások, problémák bemutatása (energiagazdálkodás) Erdély Szilvia Földtudomány BSc.
Tananyagok Digitalizálása alprogram eredményeinek bemutatása
Előadás másolata:

Propedeutika WOLFGANG KEMP Műalkotás és néző: a befogadásesztétikai megközelítés prezentációs anyag TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052 – Propedeutika alprojekt

WOLFGANG KEMP Befogadás és néző Nicolaes Maes: A leselkedő – tollrajz 1655 k. Harvard, Fogg Art Museum Forrás: http://www.harvardartmuseums.org/collection/detail.dot?objectid=1937.22&globalSearchText=Maes TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052 – Propedeutika-alprojekt TÁMOP TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052

WOLFGANG KEMP Befogadás és néző Nicolaes Maes: A leselkedő 1655 k. London nagyítható változat (jogtiszta forrás) http://www.royalcollection.org.uk/eGallery/object.asp?maker=11895&object=407614&row=0 TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052 – Propedeutika-alprojekt TÁMOP TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052

WOLFGANG KEMP Befogadás és néző Willem van Haecht: A van der Geest-gyűjtemény 1628 Antwerpen, Rubenshuis Forrás: http://www.rubenshuis.be/eCache/MCD/30/05/287.html Cornelis van der Geest © Beeldarchief Collectie Antwerpen TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052 – Propedeutika-alprojekt TÁMOP TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052

WOLFGANG KEMP Befogadás és néző Willem van Haecht: A van der Geest-gyűjtemény (részlet) 1628 Antwerpen, Rubenshuis Forrás: http://www.rubenshuis.be/eCache/MCD/30/05/287.html Cornelis van der Geest © Beeldarchief Collectie Antwerpen TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052 – Propedeutika-alprojekt TÁMOP TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0052