PILISI PARKERDŐ PROGRAM „Közös akarattal” címen az Új Út Szociális Egyesület részéről bemutatva Az előadást készítette: Éliás Éva, Polgár Ágnes és Szanyi.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna január.
Advertisements

A jelzőrendszer működésének tapasztalatai
„Tegyük Együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TÁMOP / A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete és a NIOK.
Székesfehérvár, október 28.. Jelenleg 12 megyében 19 helyszínen 14 megvalósító szervezetnél 44 tanácsadóval működik a 4M szolgáltatás.
Készítette: Dr. Szabó Péter Főosztályvezető
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.
A projekt építési tevékenységének megvalósítása A megvalósítás menete: •Generál-kivitelező kiválasztása •Munkaterületek átadása • Heti koordinációs megbeszélések.
A szociálpedagógus segítségnyújtásának formái a Kollégiumban
Otthonápolási feladatok költségei
Témavezető tanár: Kerekes Noémi Készítette: Somogyi Ildikó
Komplex Instrukciós Program
Lépj pályára! Využi šancu! Lépj pályára! / Využi šancu! HUSK /1101 /1.6.2 /0107.
Mentálhigiéné, kiemeltképp a depresszió
EuroVelo 6 fővárosi átvezetése
Egészségfejlesztésének lehetséges irányvonalai
élménypedagógiai módszerek alkalmazási lehetőségei a tanitásban
Bemutatkozik a Kecskeméti Ifjúsági Kerekasztal
Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására TÁMOP /1 Kedvezményezett: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
Információs Társadalom Parlamentje, június 1., Budapest Magyarság az információs társadalomban Szövetség a Közös Célokért társulás, Felvidék  Az.
Falukép-védelmi program a Pogány-havas kistérségben Csíkszereda, november
Baranya Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
A kurzus programja Dátum Témakör december Piaci elégtelenségek
Elvárások a Szociális Munka Etika Kódexe a szociális munkát végzők számára a munkahelyükkel és a társadalommal való kapcsolatukra vonatkozóan -1- Munkahelyen.
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Családsegítő Szolgálat Gyermekjóléti Központja.
TERVEZET.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
2010. március 03. Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó.
Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása TÁMOP A projekt.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
Kapcsoldától az Én Belső Szín Házam tematikus projektig és szakmai konferenciáig.
Jó gyakorlatok bemutatása Támogató Szolgálatok V.Országos Szakmai Konferenciája Gazdag Viktória Kapocsi-Pécsi Anna ÉFOÉSZ Közép-magyarországi.
A Strukturális Alapok tervezési folyamata és a partnerség Részvételi demokrácia, társadalmi párbeszéd: avagy hogyan tudnak a civil szervezetek élni részvételi.
1 A roma kisebbség iskolai helyzete Készítette: Keresztes Eszter Kommunikáció az egyetemen c. kurzus.
Polgár az Európai Unióban A „Révaisok Uniója” által készített prezentáció
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány felnőttképzési és konferencia programjai Országos Múzeumandragógia Konferencia május Széphalom.
LELKI EGÉSZSÉG CENTRUM BEMUTATÁSA
„FA-MILIA” CSALÁDSEGÍTŐ Bod Péter Diakóniai Központ - Marosvásárhely -
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Nemzetközi együttműködések „A BAKONYÉRT” Egyesületnél.
Történetünk Euroguidance Hungary, Euroguidance hálózat tagja 2000-től FSZH alatt (2007.jan.1-től) Európai Bizottság, Leonardo Da Vinci > LLL 65 központ.
Támogatott lakhatási programok a fővárosban Adatok és módszertan szerepe a fővárosi lakhatási programok lebonyolításában.
Európai vállalkozók, Európai vállalkozások Dr. Szente Kálmán.
EVS Nagyszénáson EVS Nagyszénáson  A „TÁBITHA” Szociális Alapítvány hátrányos helyzetű önkénteseket fogadó szervezet.
A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 1.3. A nők munkaerőpiaci részvételének támogatása, a család és a munka összehangolásának segítése november.
A Nemzeti Fejlesztési Terv és a partnerség Civil részvétel és EU források – december 3. Európai Ifjúsági Központ Dr. Arató Krisztina ELTE.
Családbarát munkahelyek és települések kialakítása Budapest,
INNOCSEKK 156/2006 Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Egyetemi Tudományos Diákköri Konferencia november 24. Készítette: Vrabély.
Erdei Iskola a Bejárható Magyarország Program keretében a Gémes Természetjáró Egyesület szervezésében Istenmezeje, október
Franciaország bemutatása szekunder kutatás alapján
A munkahelyi diszkrimináció
Az NFT tervezési folyamatának nyomon követésére alakult civil munkacsoport Budapest, április 15.
A tanítási órára való közvetlen előkészületek
- Megújuló energiák felhasználásának elterjesztése - kiemelten a napenergia közösségi felhasználásának széles körű népszerűsítése és alkalmazása - az.
Bentlakásos intézmények kiváltása – TIOP /1
TÁM-PONT A TESSÉK! Közhasznú Egyesület és a Törökbálinti Kórház mentálhigiénés segítő programja egészségügyi dolgozók számára.
A MARCALI JÁRÁSI FELZÁRKÓZÁSI KEREKASZTAL ÜLÉSEINEK MUNKARENDJE.
Közigazgatási jog 4. Európai közigazgatás, 2. előadás szeptember 21. Témakörök: 2. Az EU központi közigazgatása 2.1. Az EU központi szervei, avagy.
Szociális városrehabilitációs program augusztus 25. A szociális városrehabilitáció - Hősök tere és környéke - komplex beavatkozás - Pécsbánya -
Készítette: Zelei Kitti. „Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezd, hogy a munkásokkal fát gyűjtetsz és szó nélkül kiosztod közöttük a szerszámokat, és.
DUÁLIS SZAKOK AZ SZTE KÍNÁLATÁBAN TÁMOP F-14/1/KONV Egység, alprojekt/alprogram neve Projektzáró rendezvény, Karsai Krisztina.
TÁMOP „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” Előadó: Petromán Anikó.
Mentorprogram Bagon Both Emőke Pest Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat.
Alapítás: augusztus „Többre megyünk együtt, mint külön- külön…”
ÚTI BESZÁMOLÓ Tanártovábbképzés Barcelonàban
Toscana Készítette: Tóthné Kovács Annamária
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Gyorsjelentés a hajléktalan emberek kérdőíves adatfelvételéről
KÉSZÍTETTE: DORKA PÉTER ALPROGRAM FELELŐS
Tulajdonjog. Polgári jog.
Előadás másolata:

PILISI PARKERDŐ PROGRAM „Közös akarattal” címen az Új Út Szociális Egyesület részéről bemutatva Az előadást készítette: Éliás Éva, Polgár Ágnes és Szanyi Endre

Az egyesület bemutatása

A program előzményei és a program előkészületei november 10-én kaptuk a jelzést a kilakoltatásról 2.Elfogadhatatlan volt, hogy a tél beköszöntekor akarja a Pilisi Parkerdő Zrt. az erdőt kiüríteni 3.Egyeztetések – megbeszélések – eredmény

A munka menete 1.Erdőbejárás

A munka menete 2.Megbeszélés a szociális munkás és a kliens között – célkitűzés – szerződéskötés 3.Lehetőségek felkutatása, szervezés, bonyolítás 4.Augusztus 30-án üres az erdő

A program kimenetele összegző táblázatban bemutatva

Két eset ismertetése I. – T. J.

Két eset ismertetése II. – J. L.

Kérdések, problémák Öt szervezet vett részt a programban –Keresztény Advent Közösség –Magyar Máltai Szeretetszolgálat –Magyar Vöröskereszt –Tiszta Forrás Alapítvány –Új Út Szociális Egyesület Felmerülő kérdések, problémák