Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

Szeretem a könyvtáram!.
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Köszöntő Kérem tekintsék meg iskolánkról szóló rövid bemutatónkat!
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Tarczy Lajos Alapiskola Hetény
A temészet ABC- je Fakultáció 5. évfolyamosok számára.
Rácz István Pál A KISZOMBORI ISKOLA TÖRTÉNETE KÖNYVBEMUTATÓ
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
INTERAKTÍV DIÁKÖNKORMÁNYZAT
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Bolyai-hét Iskolánkban idén is megrendezzük a nagy hagyománnyal rendelkező Bolyai-hetet. Az idei rendezvénysorozat időpontja: december 10–14.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
a szülői elégedettségmérés legfontosabb eredményeiről
Burai Béla Történelem Szakkör december 4.. Mi a szakkör? - iskolán (órákon) kívüli tevékenységi forma - más országokban már több évtizede működik.
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Kvíz kérdések az Toldi iskola múltjából és jelenéből
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
Belvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.
Iskolánk: a Bencs László Szakiskola és Általános Iskola
Zene: Charlie - Ha messze mész
Prof. Csermely Péter a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke Esély a tehetségeseknek
Óvodai portfólió Ferenczei Éva óvodapedagógus
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon KÜLDETÉSNYILATKOZATA MUNKAANYAG: az augusztus i csoportmunkák, a vezetőségi együttgondolkodás,
Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,
FELVÉTELI 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  2008-ban ünnepeljük iskolánk alapításának 150. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
UNICEF PROJEKT: GYERMEKBARÁT ISKOLA 2011/2012
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
1 Érettségi tájékoztató 2008 Érettségi tájékoztató február 8.
Doktori iskolák akkreditációja Bazsa György, a MAB elnöke Országos Doktori Tanács ülése Debrecen, december 12.
A csillagászat keletkezése
 Eleinte a csillagászat csak a szemmel látható égitestek megfigyelésére, és mozgásuk el ő rejelzésére korlátozódott. Az ókori görögök számos újítást.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Bolyai-hét Iskolánkban idén is megrendezzük a nagy hagyománnyal rendelkező Bolyai-hetet. Az idei rendezvénysorozat időpontja: december 12–16.
Iskolai Környezetvédelmi Világnap projektünk
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Bánki Hírmondó.
B A L L A G Á S június 15. Szárcsa Általános Iskola.
2015-BEN INDULÓ KÉPZÉSEINK 4 ÉVFOLYAMOS TAGOZATKÓD:04 FELVETEHŐ LÉTSZÁM: 34 FŐ 6 ÉVFOLYAMOS TAGOZATKÓD:06 FELVETEHŐ LÉTSZÁM: 34 FŐ Arany János Kollégiumi.
Általános iskola első osztály
Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Nagyné Horváth Emília.
Madas László Erdészeti Erdei Iskola Visegrádi kirándulóközpont Budakeszi Vadaspark 700 km sétaút 100 km kerékpározásra kijelölt erdészeti út 6 kilátó.
FIATALOK RÁKOSMENTÉÉRT EGYESÜLET 2/24 TÁBLATISZTÍTÁS 2/25 20 éve állt a városközpontban Szilánkok, papírfecnik Meguntuk.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Készítette: Nagy Fruzsina,Czinege Ágnes,Habuczki Milán
SAP Tanfolyam 2015 Sóskuthy Zalán március 3.
Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni
Gázelmék. Kecskemét II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola.
Vándorúton Pecznyík Pál verse.
ÖKO ISKOLA 2008 tavaszától Környezettudatos élet: Kiállítások, rendezvények Túraversenyek, kirándulások.
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
Ökoiskola? Károlyi a régióban. Gyermekvédelem EGYÜTT A DROG ELLEN Az egész iskolát átfogó program: - szülők - tanárok - diákok részére előadásokat szerveztünk.
Beszámoló a projekt megvalósításának tapasztalatairól.
CSONGOR ÉS TÜNDE Sík Ferenc rendezése alapján A NEMZETI SZÍNHÁZ ● A● A Nemzeti Színházat először gróf Széchenyi István álmodta meg a Duna partjára. Pompázatos.
Wilhelm Conrad Röntgen Készítette: Kunkli Tímea 11.a.
Szülői értekezlet 5.B
Herman Ottó nyomában Herman Ottó halálának századik évfordulóján rendezte meg iskolánk „Herman Ottó nyomában” elnevezésű környezetvédelmi akadályversenyét.
Tanulmányi kirándulás 2016
ELFT Békés Megyei Csoport 2011–2016
Nyíregyháza és a Felvidék között
Szeretet szolgálat Joli néninél
Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
Előadás másolata:

Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak. Részlet Márta néni önéletrajzi gondolataiból. Forrás: Ady Endre Általános Iskola honlapja (XIX. ker.) / iskolatörténet Iskolánk: Biológia szertár a kezdetekben Iskolánk régen

Rengeteg program És meg is lett az eredménye: Kispestért Díjat kapott 2007-ben 40 éves Szolgálati Érdemérmet. Magyar Környezet- védelmi Egyesület megbízásából Sólyom László köztársasági elnöknek adta át az emlékplakettet. Állatok világnapja Kisállat bemutató Egészségnap az iskolánkban Márta néni maradandó példával szolgált minden gyermek és felnőttnek egyaránt, szeretettel végezte munkáját, ezért nevezték el a biológia szertárt róla. Rengeteg érdekes programot szervezett. Kirándulni járt a diákokkal és a kollégáival is.

Ünnepélyes búcsú június 18-án ünnepélyes búcsút vettünk Márta nénitől, de most is bejár, és foglalkozik velünk, ebben is szívesen segített. Zombori Ottó csillagászati előadása iskolánkban

Interjú 1969-től december 31-ig tanított iskolánkban biológia és földrajz szakon. Közel érezte magához a csillagokat, bár a csillagászat kikerült a tantervből, mindig próbálta megtanítani az alapvető dolgokat. Távcsővel nézte a csillagokat a csillagvizsgáló torony tetejéből óta a Kós Károly Iskolában tanított földrajzot, valamint versenyfelkészítéseket is vállalt. A hozzá legközelebb álló csillag az Esthajnalcsillag, mert sokáig az égen van, még a felhőkön is át világít, de az igazi csillagok számára iskolánk tanulói. Kedvenc idézete: „Kik másokat igazságra tanítanak, örökké fénylenek, mint a csillagok.” (Gárdonyi Géza)