A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vándorpóló mozgalom Együttes!
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Az Üllői úttól a Mont Blanc-ig
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Rendezvények NONPROFIT ÉRDEKVÉDELMI SZERVEZET
GENETIKAI TOVÁBBKÉPZÉS GYAKORLÓ ORVOSOKNAK: GYÓGYÍTÓ HÉTKÖZNAPOK A GENETIKA EXPONENCIÁLIS FEJLŐDÉSE ALATT kötelező szintentartó OFTEX továbbképzés Pécs,
HÉTRÉTORSZÁG a szerek és porták fesztiválja Őrség augusztus
A gimnázium centenáriumi ünnepségén megjelent öregdiákokról
Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Természettudományok és műszaki tudományok területén végzett diplomások száma a éve korcsoportban 1000 főre számolva 2010-re az EU-ban 15 %-os növekedést.
Dél-alföldi régió Országos adatok Itt!!! Bezárás
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Szeretettel meghívjuk az Európai Unió Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programja által támogatott Belvízi monitoring, menedzsment.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B.
Tehetséggondozás a pszichológiában TÁMOP / Járai Róbert, PhD PTE BTK Pszichológiai Intézet.
NyitórendezvényBudapest*
ELNÖKI BESZÁMOLÓ A ÉVI KÖZGYŰLÉSEN Rechnitzer János MAGYAR REGIONÁLIS TUDOMÁNYI TÁRSASÁG.
Üzleti Szakközépiskola 12. A osztály "Azokért élünk, akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. A jövőnek élünk: a szépért s jóért, amit.
Tildy Zoltán.
Balatonfüredi Anna-Bál
Pécs turisztikai marketingje 2356/4
Pécs turizmusa.
1987 – Magyar Könyvvizsgálók Egyesülete
2011. évi Közgyűlés Jutalmazás, kitüntetés Sallai Gyula, elnök május 25.
Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés
TÁMOP /08/ A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és a hatósági munka erősítése Tapasztalatátadó - konferencia.
Magyar Controlling Egyesület Szeged, 2007 november MCE Konferencia Szeged A controlling gyakorlata Házigazda: Nemesdy Ervin.
Oktató Városok Nemzetközi Szövetsége Közép-Európai Iroda (Budapest) 3-as rendezvény: „Lendületben a város” – regionális konferencia Végrehajtó Bizottsági.
2009. december – június Készítette: dr. Horváth-Lugossy Gábor
Barcelona Hamar Márk.
Devizaadósok Szövetsége évi Alapító Közgyűlése programja és forgatókönyve Helyszín: 1012 Budapest, I. kerület Kuny Domokos u VI. emeleti.
20. PMSZ Körkapcsolás Aki kimarad, az lemarad?!
Üdvözöljük konferenciánkon!
HÁZIORVOSOK XII. RÁCKEVEI KONFERENCIÁJA május
KÜLDÖTTGYŰLÉS ELNÖKSÉG
1998 Almássy Endre Liebe Pál
Vidékfejlesztési Minisztérium; Nemzeti Agrárgazdasági Kamara;
Korányi Sándor a nephrológus
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.
Helyhatósági és nemzetiségi választások október 12. FELKÉSZÜLÉS A POLGÁRMESTEREK, HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS A NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Az MNV Zrt. szervezeti felépítése
A fenntartható városi és városon kívüli közúti közlekedés
Esetbemutatások tanulságokkal ÜLÉSELNÖKÖK: Dr. Tóth Judit1
Egészségvédelem hónapról-hónapra
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
10. alkalommal A 10. alkalommal megrendezett kiállításon a 74 kiállítót a 74 kiállítót 9 ezer több mint 9 ezer látogató nézte meg a két nap alatt.
Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Dr. Fülöp Norbert Kaposvár
Milyen innovatív fejlesztéseket, ötleteket ad a Nyugat-dunántúli Régió 2020-as klímacélok eléréséhez a közlekedés terén? Milyen kapcsolódó.
A HB elnökségének beszámolója a 2014-es évben végzett munkáról Szenes Zoltán volt bizottsági elnök MTA IX. Gazdaság- és Jogtudományi Osztály, Hadtudományi.
A MARCALI JÁRÁSI FELZÁRKÓZÁSI KEREKASZTAL ÜLÉSEINEK MUNKARENDJE.
Biotechnológia, biológiai szerek, bioszimilar termékek gazdaságtana az egészségügyben
,,Önértékelés –Tanfelügyelet – Minősítés”
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
TÁMOP / „Tudásdepó Expressz” Új szolgáltatások Zala megye könyvtáraiban –élethosszig tartó tanulás könyvtári környezetben február.
Az MHTT elnöksége n szavazta meg azt a javaslatomat, hogy a nemzetközi kongresszusok példájára minden Lymphoma Kongresszuson legyen egy EMLÉKELŐADÁS.
BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK FŐPOLGÁRMESTERI HIVATALA FŐPOLGÁRMESTER Tarlós István FŐPOLGÁRMESTER Tarlós István Irányítás szakmai.
XII. Küldöttgyűlés Budapest május 13..
Centralizáció és specializáció a sebészeti onkológiában
Meghívó ! Agykutatás Napjai Budapesten március 17-18
Szeged, Budapest, Székesfehérvár…
Készítette: Koleszár Gábor
Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Előadás másolata:

A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII. Kongresszusa Siófok, 2010. szeptember 10-11. Hotel Magistern**** Siófok, Beszédes József sétány 72 MEGHÍVÓ

Tisztelt Kolléganők és Kollégák! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Nőorvos Társaság Dél-nyugat Dunántúli szekciójának XII. Kongresszusát ebben az évben a Siófoki Kórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztálya szervezheti. A Szekció történetében immár harmadik alkalommal (2000 és 2004 után) ismét a Balaton partján,” az ország nyári fővárosá ban” találkozhatnak Vas, Zala, Somogy, Tolna és Baranya megyében tevékenykedő, valamint egyéb helyekről érkező szülész- nőgyógyász kollégák, cserélhetik ki szakmai tapasztalataikat, folytathatnak baráti beszélgetéseket. Minden bizonnyal érdeklődésre tarthatnak számot a felkért, neves előadóink referátumai. Dél-nyugat Dunántúl szakmai helyzetének elemzése mellett szó lesz többek között az új társadalmi-fogyasztói trendek és az egészségügy kapcsolatrendszeréről, az egészségpolitika jelenéről és várható alakulásáról, a méhnyak rák patogenezisének új aspektusairól, az anyagcserezavarok és a női meddőség összefüggéseiről, valamint az otthonszülés szakmai-etikai és jogi vonatkozásairól. A fentiekhez csatlakozóan, de bármely más témában is várjuk előadások bejelentését a kollégáktól. A tudományos programon túlmenően az esti társasági program keretében igyekszünk arról gondoskodni, hogy minden résztvevő jól érezze magát. A késő-nyári időpont azt a reményt sugallja, hogy szép időjárás teheti még kellemesebbé a magyar tenger partján eltöltendő másfél napot. Szeretettel várunk Benneteket Siófokon! Dr. Hadnagy János

A kongresszus fővédnöke: Prof. Dr. Bódis József A Pécsi Tudományegyetem Rektora A kongresszus védnökei: Dr. Balázs Árpád Siófok Város polgármestere Dr. Varga Ferenc Siófok Város Kórháza főigazgató főorvosa A kongresszus szakma védnökei: Prof. Dr. Pál Attila A Magyar Nőorvos Társaság elnöke Prof. Dr. Tóth Zoltán A Szülészet-Nőgyógyászati Szakmai Kollégium elnöke Prof. Dr. Szabó István A Magyar Nőorvos Társaság örökös tiszteletbeli elnöke A kongresszus elnöksége: A pécsi Tudományegyetem Rektora Dr. Répássy István A Dél-nyugat Dunántúli Szekció elnöke Dr. Hadnagy János A kongresszus Szervező Bizottságának elnöke

Dr. Tivadar János, Dr. Senkár István, Dr. Virovecz László, Szervező Bizottság: Elnök: Dr Hadnagy János Titkár: Dr. Kasza Márton Tagok: Dr. Tivadar János, Dr. Senkár István, Dr. Virovecz László, Dr. Takács István, Dr. Lentulai József, Dr. Bata Barnabás, Dr. Szabó Imre, Dr. Orendt Jácint, Dr. Varga Márta, Vörös Józsefné A Kongresszus rendezője: Siófok Város Kórháza Szülészet- Nőgyógyászati Osztály A Kongresszus helyszíne: Hotel Magistern **** Siófok Beszédes József sétány 72.

A kongresszus előzetes programja: 2010. szeptember 10. péntek 08.00-10.00 Érkezés, regisztráció 10.00-10.15 Megnyitó, üdvözlések 10.15-13.00 Felkért előadók referátumai, kávészünettel 13.00-14.30 Ebéd 14.00-14.20 Felkért referátum 14.20-17.30 Előadások, kávészünettel 17.30-19.30. Szabadidő-, ill. welness-program 19.30-20.15 Apáti-Dixieland koncert 20.15-től Baráti, zenés vacsora 2010. szeptember 11. szombat: 9.00-11.15 Tudományos program, előadások, poszter ismertetések 11.15 Közgyűlés, a kongresszus zárása. 11.30-tól Ebéd, hazautazás.

A meghívó elkészítését támogatta: Megközelítés: Budapest felöl: Siófok kelet kijárónál lehajtani a 7 sz. útra. MOL kút után kb. 300 m-rel jobbra át a vasúti kereszteződésen, majd a Darnyai tér végénél ismét jobbra. Első kereszt utcánál balra, majd ismét balra. Nagykanizsa felöl: Siófok centrum kijáratnál lehajtani, majd balra. A Mc Donald’s étteremnél jobbra, és a négysávos úton a MOL kútig. A kút előtt kb. 300 m-rel balra, és onnan a fentiek szerint. A meghívó elkészítését támogatta: A RICHTER GEDEON NYRT.

Hotel Magistern BUDAPEST MOL KUT NAGYKANIZSA