Minden, amit tudni akartál a szexről, de sosem merted megkérdezni Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), 1972, Woody.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mindig meg szoktam állni a hatalmas könyves kirakatok előtt,
Advertisements

Minden amit tudni akartál de soha sem merted megkérdezni
A házasság még nem a mennyország
Audrey Hepburn kiállítás – Berlin „Egy élet és egy ruhásszekrény kitárulkozása” Énekel Audrey Hepburn ( „Álom luxuskivitelben” – Moon river )
Párválasztás, szerelem
Tippek, anyagok a Beszédkészség vizsgarészre, éles próbavizsgával
A buddhizmus szerepe a modern tudatkutatásban
talp-1 This chapter is about the orthic triangle of the isosceles triamgle. This type of triangle is very interesting in itself. Now we will examine.
1 KÖZÖSSÉG AZ ÚJ TESTAMENTUMBAN Romans 12:10 figyelem egymásra, gyengédség, tisztelet, szolgálatkészség, buzgóság, empátia, az Úr szolgálataRomans 12:10.
TÖRTÉNETÜK -60as évek kezdete: Roger Waters, Nick Mason, Rick Wright – Syd Barrett csatlakozása → új irány, új hangzás, új stílus -Zenei kísérletezgetés,
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Polgárosodás a vidéki Magyarországon
A Naprendszer bolygóit három csoportba soroljuk:
Misi az önkiszolgálóban 10 darabos égőkészletet vásárolt 172,5 dinárért. Miután hazaért ki akarta számolni mennyibe került 1 db égő, és így gondolkodott:
Teniszcsillagok Számítástechnika alapok Beadandó I. Zátonyi Péter.
Pink Floyd A legendás rock együttes. KEZDET Alapítás éve: 1964 Alapítás helye: London (Cambridge) Gyakori undeground fellépések Alapító tagok: Bob Klose.
Halász Dániel (HADNAAI.ELTE) ELTE:IK
A Fibonacci-féle sorozat
„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már.
AZ ÉLET ÉVSZAKAI Volt egy öreg ember, akinek volt négy fia. Hogy a fiai világot lássanak és tanuljanak elküldte őket a messzi távolba egy körtefa felkutatására.
A kiskorúak védelmének etikai dilemmái
Moliere /A.
Akkor meg mi az oka,hogy a mai napig is vannak rabszolgák? Ne felejtsük el, hogy a kábítószer és a fegyverkereskedelem után az emberkereskedelem a harmadik.
Our Earth is a fragile planet that we must work hard to protect for many future generations to enjoy. We can protect our planet only if we work together.
2012 MTV. MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves.
Az ábrázolás módszerével való megoldás szükségessé teszi egy ábra készítését * A számokat és mennyiségeket a feladatból grafikusan ábrázoljuk * A feladatmegoldás.
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
Széchenyi Istvánné Seilern Crescence és Batthyány Lajosné Zichy Antónia grófnők politikai és közéleti tevékenysége a reformkorban.
Irodalom filmen. 1. Bevezetés A mozi, a film jelentősége a 20. századi európai (amerikai) kultúrtörténetben.
SZÜLETÉSNAPODRA!. SZÜLETÉSNAPODRA! „Élvezet Önnel egy évtizedben élni.” (Franklin D. Roosevelt - W. Churchill születésnapjára)
Ábrahám Károlyné, szül. Varga Erzsébet,
Baz Luhrmann: William Shakespeare’s Romeo+Juliet 1996 Bevezetés a műértelmezésbe 3. Rényi András.
013456… A számok A számok, amiket írunk, algoritmusokból állnak (1, 2, 3, 4 stb.), melyeket arab algoritmusoknak nevezünk, megkülönböztetve őket.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
A varázslat világába lépsz be... Enter the world of magic …
Technological investigation of Early Neolithic pottery from Vörs, South-West Hungary Gherdán, Katalin* - T. Biró, Katalin** - Szakmány, György* - Tóth,
Issac Newton Gravitáció
A CSALÁDOK HITVALLÁSA.
Csabai László.
22. MAGYAR ÚJ HULLÁM JEGYZET ÖSSZEÁLLÍTOTTA: NIKLI KÁROLY 2013.
ügyviteli, irodatechnikai, kommunikációs ismeretek
A Hollywoodi Reneszánsztól az új Hollywoodig
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Gondolatok a szexről.
1927-ben született az olaszországi Subiacoban, művészeti középiskolát végzett tól statisztált, 1947-ben harmadik lett a Miss Italia szépségversenyen.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
HALÁL a művészetben Készítette: Barna Eszter 9.a.
Winnie the pooh & friends
II. József A kalapos király.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Az üzleti az valóban üzleti? Teaching Business English ELC, Brighton, Egyesült Királyság A projektet az Európai Unió támogatta. A bemutatóban megjelentek.
 Presentation for our collegues regarding meeting in Greece  Journalist from HVG (Weekly World Economy) visited our school  Visit at the Budapest Zoo.
A dögeltakarító képei. Itt élni, azt nem lehet… a)Az alábbi képeken Pesti Emma Itt élni, azt nem lehet… I-III. című képsorozatát látjátok. Ezek felhasználásával.
Mariko Ouchi ILO-Budapest Office
„Animal Integration in the Educational Programme „ZORO”
Áldozatkész szolgálat János 12,20-26
Gamification a lojalitásprogramokban
Tömegfilm és szerzői film
Egy sakk feladat megoldása algoritmussal
ARAB SZÁMOK … 5.
A Fibonacci-féle sorozat
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
Hol van most a célcsoportom? Egy platform vagy fragmentáció?
Az eltűnt operátor nyomában
7. Parancsolat „Ne paráználkodj!”.
Tanórán kívül lehet kicsit több
This table is avarage! Read instructions below!
Előadás másolata:

Minden, amit tudni akartál a szexről, de sosem merted megkérdezni Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), 1972, Woody Allen

Megint egy film, aminek címét messze többen ismerik, mint ahányan látták. Allen harmadik mozija David Reuben felvilágosító könyve alapján a szexualitás hét különös aspektusát villantja fel. Allen ezzel a parodisztikus szkeccsfilmmel megint megelőzte kortársait, és nem csak saját rendezői sokoldalúságát mutatta meg, de Mel Brookstól John Landisig inspirációul szolgált egy egész generációnak. Ettől függetlenül ez nem egy mestermű: a hét fejezetből egy teljes kudarc (perverz tévéshow), kettő gyenge (transzvesztita férj, gigászi mell), és a maradék négy is csak fenntartásokkal szórakoztató. Stílusa miatt a legérdekesebb a római felvonás, amely a hasonló olasz házassági szkeccseket figurázza ki; a legemlékezetesebb pedig a bárányszerelem, amelyben Wilder felkavaró, drámai alakítást nyújt.

1616