Tromf Rt. Prezentáció Készítette: Bogdán Balázs vezérigazgató.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ 1074 Budapest Dohány utca 65.
Advertisements

Innováció konferencia
Az alternativ műholdas TV szolgáltatásban rejlő lehetőségek forgalmazók és szerelők számára Rácz Tamás – Értékesítési Igazgató.
MLBKT Konferenica 2012.
ECDL A MÓRICZBAN Monoki Zsolt Informatika szakos középiskolai tanár
A PR eszközei. Az elmúlt évtizedben a csúcstechnológia három fontos területén, a számítástechnikában, a távközlésben és tömegkommunikációban végbement.
Üdvözöljük kedves vendégeinket! Nyílt nap november 24.
Göd Város 2011 évi költségvetésének elemzése és alternatívái.
Hogyan és miért vállalkozzunk?
Gimnázium Szigeti épület A kollégium Iskolánk rövid története.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Eredménytervezés Fedezeti összeg számítás: Értékesítés árbevétele
„LEHETŐSÉGEK, KIHÍVÁSOK” Lakitelek Népfőiskola január 25.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Az adó mint bevételi forrás Badak Zsuzsanna június.
 Városi Óvodai intézmény – eFt  Arany János Általános Iskola – eFt  Kossuth Lajos Általános Iskola – eFt  Móricz Zsigmond Gimnázium,
17. fejezet A vállalati hitelfelvételi politika jelentősége
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
Kémiai anyagok felhasználása az iparban Comenius-project.
„Észak-alföldi Komp-háló, minőségi oktatás és hozzáférés biztosítása mindenkinek” „JÓ GYAKORLATOK” az Észak-alföldi Régióban.
BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út re kellett az iskolához jönnünk. A i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..
Karácsonyi János Katolikus Gimnázium
Családi vállalkozások - prezentáció
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
TISZK informatikai rendszerek MS alapon
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Forrás: MTI Dúsgazdagok közösségi oldalai Dátum: április 21. "A közösségi média az egyetlen.
X. Magyar Vezérigazgató Találkozó Röjtökmuzsaj, szeptember Szükség van-e PR-ra? És ha igen, miért nem? EUROLEX Consulting MEDIA & PR.
Ciklus és trend a magyar gazdaságban,
Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálat működésének éves tapasztalatai,
Összefoglaló feladatsorok Fehér Zsolt. A public Relations Olyan kommunikációs tevékenység, melynek célja a vállalkozás és környezete közötti bizalom kiépítése.
2011. évi Közgyűlés Alapszabály módosítás Nagy Péter, ügyvezető igazgató május 25.
Vállalatérték-élet pálya szakaszok
Tudásszervezetek értékteremtésének anomáliái
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
MEGHÍVÓ szombat Budai arborétum alsókert Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
Hogyan bocsátanak ki értékpapírokat a vállalatok? Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette: Matthew.
A diákat készítette : Matthew Will
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Favorit Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás 5310, Széchenyi út 4. Tel.: 59/
Erotika Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás Elérhetőségeink:
Alkotók Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás.
Köszöntjük kedves vendégeinket a HKIK évi gazdasági évnyitóján!
Miért pont Magyarország? avagy Hogyan szerezzünk külföldi befektetőt?
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
Miért akarja felvásárolni az OMV a Mol-t? Bemutatja: Weigl Mária és Horváth Viktor.
Placebó vagy védőoltás? Tartós megoldást jelentenek-e a reformlépések, vagy csak hiszünk bennük? november 14. Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató.
Vállalkozások a minőségszabályozás útján – az önkéntes minőségtanúsítás hazai és nemzetközi versenyelőnyei TÜV Rheinland - nemzetközi tanúsítás.
Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium , Szakközépiskola és Kollégium
Mi is az a foglalkoztatási paktum? 3 város összefogása:Kőszeg, Csepreg, Bük Csatlakoztak: kis és nagy vállalkozások, egyesületek, munkaügyi központ Összefogás.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Kultúránk bölcsője: Zemplén 25/A. 1. Gönc a via regia útvonalon fekszik, amely Itáliát Lengyelországgal és Oroszországgal kötötte össze a 136 literes.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Vaspálya Rt. Gyöngyös lakóinak szemszögéből. Most kezdte ülését az a részvénytársaság, amely számunkra a vasút megépítését biztosítja. A tárgyalás folyamatosan.
Az MNV Zrt. szervezeti felépítése
Az elégedett banki ügyfél
Bányászati kommunikáció Koritár Henriett Koordinációs munkatárs - NFM Országos Bányászati Konferencia Március Egerszalók.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Dr. Terták Elemér vezérigazgató Budapest, május 12.
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
Móricz Zsigmond Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Bankreklám vagy szappanopera?
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
„Az egyetlen igazi boldogságot akkor találjuk meg, ha szüntelenül befelé növekszünk, és igazabbá, nagylelkűbbé, egyszerűbbé, emberibbé, kedvesebbé és tevékenyebbé.
Zwieback Hungary Zrt. Féléves beszámoló
Nagykároly-i kastély, és Nagyvárad.
Előadás másolata:

Tromf Rt. Prezentáció Készítette: Bogdán Balázs vezérigazgató

Tromf Rt. Elérhetőségeink: w w w. T r o m f R t. E x t r a. H u Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Tel.: 59\

Vállalkozásunk különböző dísztárgyakat és ruházati cikkeket forgalmaz. A Részvénytársaságunk ezen év Szeptemberében kezdte meg munkálatait. Az alakulás óta a vállalkozás rengeteg változáson, korszerűsítésen és nem kevés újításon ment keresztül. A vállalkozás tagjai kemény munka árán érték el az eddigi eredményeket. Történetünk…

Bogdán Balázs - vezérigazgató Fekete Ákos - marketingigazgató Bárány Alexandra - Munkatárs Vállalkozásunk tagjai

Juhász Andrea Gréta - pénzügyi igazgató Balla Roland - termelési igazgató Labancz Kitti - vállalati titkár Farkas Károly - munkatárs

A vállalkozás alaptőkéje 102 fő részvényesből áll. Ebből 80 fő a felnőtt, 22 fő a diák részvényes. A részvényeseink 10 városban élnek. Ezen kívül a vállalkozás szert tett egy igen befolyásos befektetőre. –A J. Urban cég tulajdonosa képviseletében. –Ez a cég különféle nyersanyagokkal támogatta a vállalkozást. Tulajdonosi összetétel

Mivel a vállalkozás még csak egy kisebb vásáron vett részt így az eddigi bevételek még nem igazán jelentősek. De a mostani és az elkövetkező vásároktól 10 eFt-os nagyságrendű bevételre számítunk. Ezt a feltevésünket arra alapozzuk, hogy termékeink: –igen változatosak, –igényesek, –minőségi anyagokból eredeti kézimunkával készülnek. Eredményeink

Az eddigi tapasztalatok alapján igen keresettek termékeink, ami annak köszönhető, hogy : –sok helyen hirdetünk székhelyünkön, –a honlapunk is igen keresett –és nemsokára látható lesz készülő REKLÁMFILMÜNK a Kisúj TV csatornáján. Próbáljuk kapcsolatainkat kiépíteni, és értékesítési körünket minél jobban kibővíteni.

Termékeink Bőr övek Zselés dísztárgyak Nyakkendők Illatos Díszszappanok Gyöngydíszek Trendy falidíszek

Köszönöm a figyelmüket! Kérem tekintsék meg standunkat, ahol szeretettel várjuk Önöket!