Ha egy nap….

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Advertisements

Érintés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A legszebb Szív.
Gondolatok a barátságról
Te vagy az, akiből élet árad,
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik
Mikor még semmi nem létezett..
( Képváltás kattintásra )
“13 tanács egy életre".
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Barátság-bizonyítvány
Zsikazsu Emlékkönyve.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Olyan vagy nekem mint csendnek a szó, Úgy kellesz mint télnek a hó,
BARÁTSÁG BIZONYÍTVÁNY
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Szeitz Kriszta: Mondj igent!.
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
Sötét gondok nyomasztják
Hálaadás Dsida Jenő.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
HELTAI JENŐ: SZABADSÁG.
Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj.
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Te vagy az, akibõl élet árad,
Antoine de Saint-Exupéry
Most: :19:23 Baráti ölelés !!!.
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Ha egy nap... Zene; Lagzi Lajcsi - Kicsiny Falum.
Lelkem Istenben lel nyugalmat, segítség csak tőle jön. Egyedül ő a sziklám és az üdvösségem, ő az én váram, nem rendülök meg.
Szép napot.
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
Automatikus váltás Rowena Morill és Bob Ross festményeivel.
Add át a szívedet Jézusnak, Megtisztítja, meggyógyítja
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Oldal váltás kattintásra !
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
„hogy mindnyájan egyek legyenek”
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik a hanggal könnyebb bánni, mint a csönddel.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Tenger takarja lábnyomát, Szelek suhan Mint titkos szárnyán bánya
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
I-091.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Szeisz Kriszta Mondj igent! Szöveg: Pál Zoltán.
“13 tanács egy életre".
13 tanács egy életre.
Tommy's Window Slideshow
I-092.
Előadás másolata:

Ha egy nap…

Ha egy nap úgy érzed, sírnod kell … Hívj engem Ha egy nap úgy érzed, sírnod kell … Hívj engem. Nem ígérem, hogy meg foglak nevettetni… De sírhatok veled.

Ha egy nap el akarsz futni … Ne félj engem hívni Ha egy nap el akarsz futni … Ne félj engem hívni. Nem ígérem, hogy megkérlek, állj meg… De futhatok Veled.

Ha egy nap senkit sem akarsz hallani… Hívj engem. Ígérem Veled leszek Ha egy nap senkit sem akarsz hallani… Hívj engem. Ígérem Veled leszek. És ígérem, nagyon csendben.

De, ha egy nap hívsz… És nincs válasz… Gyere gyorsan, látogass meg De, ha egy nap hívsz… És nincs válasz… Gyere gyorsan, látogass meg! Lehet, hogy nekem van Rád szükségem!

„Ha megfoghatnék egy szivárványt, megtenném „Ha megfoghatnék egy szivárványt, megtenném. Csak neked, hogy a szépségét megoszthassam veled. Azokon a napokon, mikor egyedül érzed magad, Építenék egy hegyet, ami csak a tiéd lenne. Egy hely a kikapcsolódásra, egy hely egyedül lenni. Ha a gondjaidat a kezemben tarthatnám, A tengerbe dobnám őket. De ezeket nem vagyok képes megtenni. Nem tudok hegyet építeni, vagy megfogni egy szivárványt, De engedd, hogy az legyek, amit a legjobban tudok: Egy barát, aki mindig itt van.”

„Azt kérded, ki az igazi, ki a valódi barát „Azt kérded, ki az igazi, ki a valódi barát? Az, akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát. Kinek a szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát. Kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alulmúlod őt, vagy túlszárnyalod. Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni s együtt merengeni. Kinek nem számít, mit vétesz, kis vagy nagy hibát, kivel ha beszélhetsz, könnyebbé válik e nehéz világ. Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül a sor, te szó nélkül mellé állsz. Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér, a világ összes minden kincsénél. Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod, kinek barátságát minden körülmény közt vállalod.”

„Az emberi szív szeretetből áll össze, adok ma egy darabot neked is belőle. Nem félek, hogy elfogy, hisz nekem is adnak, ezért van értelme minden egyes napnak.”

Készítette: Jolka