Beszámoló a Szakképzés koordinációs munkacsoport munkájáról 2009.10.02.Petrovics Zsuzsanna.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A képzett szakemberekért A HEFOP és programok szinergikus eredményei Budapest május 20.
Advertisements

TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F pályázat október 2. TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Humán TISZK PR, marketing munkacsoport. TÁMOP /1-2F
TÁMOP fenntartási időszak 2012/2013. tanév
Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola
Beszámoló a fenntarthatósági időszakban végzett feladatokról TÁMOP – 2.2.3–07/1–2F–2008–0008 „Mércénk az ember” Bókay János Humán Szakközépiskola.
Gimnáziumi tagozat 9. a normál tantervű 9.b nyelvi előkészítő.
Dobbantó program. Kik vesznek benne részt? Országosan 15 iskola Tervezett: 22.
TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F pályázat június 30. TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F
F ENNTARTÁSI BESZÁMOLÓ 2012/13 Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola.
A szakképzés fejlesztés irányai évfolyam beiskolázási létszáma 2009/2010.
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
Alprojektek eTanulás rendszer fejlesztése
1 Pályaválasztás 2010/2011 Implom József Általános Iskola.
Estefánné Varga Magdolna projektmenedzser, dékán Kutatás-fejlesztés az EKF-en a kompetencia alapú tanárképzés támogatására A HEFOP projekt VII. Nevelésügyi.
 Városi Óvodai intézmény – eFt  Arany János Általános Iskola – eFt  Kossuth Lajos Általános Iskola – eFt  Móricz Zsigmond Gimnázium,
Szűts József Általános Iskola
Szép őszi napot kívánok!. MÉRFÖLDKŐ NAP NOVEMBER 4. Helyszín: Villa Pelikán télikertje (9700 Szombathely, Deák F. u. 3.)
Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Beiskolázás. Beiskolázás Választható iskolák Középiskola Szakiskola gimnázium szakközépiskola „szakmunkásképző’ nyelvi előkészítő évfolyam.
Nyílt napok 2008/2009. szakközépiskolai képzés felvételi eljárás általában felvételi eljárás iskolánkban.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B Prof. Dr. Font Márta Pécs, január 28.
TÁMOP /1/B A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése Tájékoztatás az 1. pécsi konzultáció.
Informatikai Szakképzési Portál
A gazdaságról, a mindennapi pénzügyekről egyszerűen a évfolyamon tanító pedagógusoknak című akkreditálás alatt álló tanártovábbképzésről Szűcs Tamás.
TÁMOP / „Négy kistérség egy projekt” Marcali,
Az egészségügyi szakképzés fejlesztésének lehetséges irányai Kiss Mária Balatonfüred, augusztus 25.
HUMÁN TISZK TÁMOP /1-2F számú projekt Szolgáltatásszervezési csoport beszámolója július 02.
HUMÁN TISZK TÁMOP 07/1-2F SZÁMÚ PROJEKT Szolgáltatásszervezési csoport beszámolója 2009 október 02. „Mércénk az ember”
2009. február 4. Germánné Vastag Györgyi OIB elnöke TISZK az egészségügyi szakképzésben Budapesten.
HUMAN TISZK Pr, marketing munkacsoport Beszámoló 2009 HUMÁN TISZK TÁMOP /1-2F
Együttműködés a HUMÁN TISZK és a Mérei Intézet között SÁRIK ZOLTÁN.
F ENNTARTÁSI BESZÁMOLÓ 2011/12 Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnázium.
A TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F pályázat február 4. A TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
TÁMOP /1-2F „Mércénk az ember” Oktatásfejlesztési munkacsoport.
Humán TISZK Záró konferencia szeptember 16. Mércénk az ember TÁMOP /1-2F
A TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F pályázat Július 2. A TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F
Iskolánk futó projektjei
A TÁMOP-2.2.3/07/2-2F projekt megvalósítása Nógrád megyében
Tananyagfejlesztési munkacsoport Tevékenységünket októberében kezdtük. Feladatunk: Olyan tananyagok elkészíttetése pályázat útján, amely önálló.
Pedagógiai szakmai szolgáltatás
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
1 Pályaválasztás 2011/2012 Implom József Általános Iskola.
Szakmai munkánk a pályázatban
„Rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetése az SZLTISZK Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézményben” TÁMOP A -12/1– Szakmai munkánk.
II. Calderoni Kompetencia Kerekasztal Konferencia
Általános iskola első osztály
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
PROJEKTZÁRÓ RENDEZVÉNY június 12. Rövidebb képzési idejű szakképzés a Ganz-Munkácsyban TÁMOP B-12/
A szakképzés és felnőttképzés struktúrájának átalakítása a TÁMOP /2-2F projekt Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Fejlesztési.
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
Az Emelt szintű eTanácsadó akkreditált felnőttképzés tapasztalatai Dr. Tóth András - Herpainé Lakó Judit AGRIA MEDIA 2011 KONFERENCIA OKTÓBER ,
Pályaválasztási szülői értekezlet
Hegesztő munkacsoport Szakmai nap Beszámoló április 10. TÁMOP B-12/1 „Szakképző intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb idejű szakképzés.
MESZK Gyermekápolás Szakmai Tagozat Szakmai beszámoló Bognár Márta tagozatvezető Bognár Márta tagozatvezető.
1 Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév A tanév rendje és aktuális feladatai Mihálka Nóra vizsgadokumentációs irodavezető.
MESZK Gyermekápolás Szakmai Tagozat Beszámoló január-december Bognár Lászlóné tagozatvezető.
Köszöntjük a pályaválasztási szülői értekezlet résztvevőit! Nyíregyháza, szeptember 29.
AZ ÉRTÉKELÉS RENDSZERE Soproni Szakképzési Centrum Porpáczy Aladár Szakgimnáziuma, Kollégiuma és Általános Művelődési Központja 9431 Fertőd, Joseph Haydn.
TÁMOP B- 12/ „Szakképző intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb idejű szakképzés bevezetésére” az 500. Sz. Angster József Szakképző.
Szakmai nap Észak- alföldi Régió Kisvárda, november 24.
Szakiskolai fejlesztési program
KÉSZÍTETTE: DORKA PÉTER ALPROGRAM FELELŐS
Tájékoztató a Református Tananyagfejlesztő Csoport munkájáról
2018/2019 tanév.
Szakiskolai fejlesztési program
Előadás másolata:

Beszámoló a Szakképzés koordinációs munkacsoport munkájáról Petrovics Zsuzsanna

Csoportunk tagjai Cseresnyés Ibolya Kanizsay Dorottya Matlákné Csizmadia GyörgyiRaoul Wallenberg Mátrai Margit Semmelweis Ignác Petrovics ZsuzsannaFodor József Tóth GyörgynéBókay János Wéberné Rácz Erika Nemes Nagy Ágnes Petrovics Zsuzsanna

Moduláris tananyagfejlesztő pályázat A nyár folyamán elkészült a 16 komplex tananyag A tanév során a kipróbálás és a szükséges korrekció után kerülnek a pályamunkák a szakképzés rendszerébe, segítve ezzel, kollégáink szakmai munkáját. Felelős: Petrovics Zsuzsanna Wéberné R. Erika Petrovics Zsuzsanna

Szakképzést előkészítő évfolyam A 2009/2010 tanévben a Semmelweis iskolában, 16 fővel elindult az évfolyam. Kidolgozott központi tanterv alapján folyik a képzésük. Jövő év májusában újabb évfolyam beiskolázását kezdjük el szervezni. Felelős: Mátrai Margit Tóth Györgyné Petrovics Zsuzsanna

Jelnyelv oktatása, beépítése a szakképzésbe Sikerült az 50 órás, akkreditált képzésre az egészségügyi szakdolgozókat jelentkeztetni. A képzés január-februárban indul. Az érdeklődő tanárok jelentkeztetése folyamatban van. Csoportonként 2-2 fő szakmai tanár képzésére lesz lehetőség, akik vállalják a jelnyelv beépítését a szakmai képzésbe. Felelős:Wéberné R. Erika Petrovics Zsuzsanna

A moduláris gyakorlati vizsga feladatgyűjtemény elkészítése A gyakorlati oktatásban résztvevő kollégák továbbképzése két csoportban valósul meg. Az őszi képzés már megtörtént. Tavasszal, újabb csoportban 25 fő egészségügyi és 20 fő oktatási szakember vesz majd részt. Az elkészült feladatok rendszerezése, egységesítése a munkacsoport feladata lesz. Felelős: Cseresnyés Ibolya Petrovics Zsuzsanna Petrovics Zsuzsanna

E-learnig tananyagfejlesztés szeptemberében, a Semmelweis iskolában valósult meg a jelentkezők továbbképzése. Felelős: Mátrai Margit Petrovics Zsuzsanna

Audiovizuális oktatótéka összeállítása Az iskolai igények felmérése folyamatban van. Az igények és a lehetőségek egyeztetése a munkacsoport feladata. Felelős: A munkacsoport Petrovics Zsuzsanna

Köszönöm a figyelmet! Petrovics Zsuzsanna