A NŐK FÖLDRAJZA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.
Vatera-forintok a kalapács alatt Gerő Viktor. A vatera marketing céljai - Minél több vevő (több felhasználó) ‏ - Minél többször (gyakoribb tranzakció)‏
Természetes népmozgalom
ÉLETÜNK ÉS A ZAJ Keresztény Egészségtudományi Napok Pécs, június Zsilinszki János – egészségnevelő, zajszakértő.
Nyugdíj.
Fenntartható energiagazdálkodással az éghajlatváltozással szemben: retorika vagy realitás? Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan.
Európa fogalma, fekvése, határai
Parajdi István.
Acute Silence Syndrome • •Vérnyomás •Vércukor •Álmatlanság •Női hormon alultermelése •Megfoganási nehézség •Menstruációs zavar.
Család.
Meteórák - Görögország Trevi –kút Róma Lépcső Vatikán.
Hogy élted egyáltalán túl??
A világ az I. világháború előestéjén
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
EURÓPA ÉS AZ EURÓPÁN KÍVÜLI VILÁG A SZÁZADBAN
TÖRTÉNETE.
A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,
Készítette: Molnár Richárd, I. Geográfus MSc
KI AZ EMBER? Erdő Péter From Darkness, the Light Borúra derü Hungarian Academy Of Sciences Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Kar.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Ki Istenének átad mindent,  Bizalmát csak beléveti,  Azt csudaképpen őrzi itt lent,  Ínség, baj közt is élteti.  Ki mindent szent kezébe tett,  Az.
Világjárványok az emberiség életében
Gyarmatosítás.
MINŐSÉGJELZŐ mondatelemzési gyakorlás
Az amerikai (USA) kommunikáció
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április „Mondd el és meghallgatom. Írd le és elolvasom. Vonj be és megtanulom.”
A GYÖNYÖRŰ NŐ Életfilozófia.
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
1. Egy széler ő m ű park építése a tenger közepén A XXI. század néhány mérnöki csodája.
Vállalati dolgozók adományozása és önkéntessége Darvas Péter, United Way Magyarország NIOK „Hidak” október 6.
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Online aukciók Internet Marketing Klub Balogh Attila Balázs Prim Online
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Az Úr az én kősziklám, váram és szabadítóm; az én Istenem, az én kősziklám, ő benne bízom: az én paizsom, idvességem szarva, menedékem. Zsoltár 18:3.
1914.
Európa fogalma, fekvése, határai
NŐ A GYÖNYÖRŰ Szerkesztette: Dr. Hídvégi Márta pszichológus.
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 A GM növények termelésének helyzete a világon és az EU-ban...
Kína 中华人民共和国 outub e.com /watc h?v=2 TRs2s- 22tg.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
The Magic Tap. Magic tap, which appears to float in the sky with an endless supply of water. In actuality, there is a pipe hidden in the stream of water.
A világnépesség növekedése
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
Világot fenyegető vírus Semmi sem biztos; csak a halál.
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
A férfi földrajza.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Tudományos kommunikáció az interneten május 8. Simon Tamás [origo] Tudomány rovat.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Bízom csendesen.
ben Európában telepítették a világ napelemes rendszereinek 70%-át, 2013-ban ez az arány már csak 28% volt, - az új PV (photovoltaic - fotovillamos.
Belépés a felsőoktatásba: nemzetközi tendenciák Jelentkezési tendenciák kutatás – műhelykonferencia június 16. Kasza Georgina.
A „nagy háború” okai 36. lecke Készítette: Vezér Zalán.
Kőrösi Csoma Sándor Készítette: Falusi Renátó. Születése gyermekkora Születése: április 4-én Kőrösön. „Ha egyszer gyaloglásnak indult, a cél előtt.
CSODÁLATOS VILÁG.
VeloREX adventure 3 whells, km, 2 people. Magamról: Pulay Sándor 1971-ben születtem Komárnóban /Révkomárom/ 1989-ben végeztem vas és fémszerkezeti.
405. Ne félj, mert enyém vagy, ne félj, ne félj! Neveden hívtalak, szeretlek én. Szeretlek, enyém vagy, ne félj, ne félj! Én megváltottalak!, Dicséretek.
A világ az első világháború után
Zsüri az Európa-bajnokságon, Baku, Azerbajdzsán
Szövetségi rendszerek
Eszkimók.
25. ÉGHAJLAT.
A NŐK FÖLDRAJZA.
CSODÁLATOS KÉPEK.
A gyarmatosítás folyamata
Előadás másolata:

A NŐK FÖLDRAJZA

15-20 évesig: olyan mint Afrika…, félig felfedezett, félig vad 20-30 évesig: …Amerika… teljesen felfedezett, s tudományosan tökéletes 30-35 évesig: …India, Japán… nagyon forró, bölcs és gyönyörű 35-40 évesig: …Franciaország… félig lerombolva a háború után, de mindig kívánatos 40-50 évesig: olyan mint Németország… elvesztette a háborút, de nem reménytelen

50-60 évesig: olyan mint a Don folyó, nagyon széles és nagyon csendes 60-70 évesig: …Anglia… dicsőséges múlttal, de jövő nélkül 70 év felett: olyan mint Szibéria… mindenki tudja, hol van, de senki sem akar odamenni.

A FÉRFIAK FÖLDRAJZA

15-20 évesig: olyan mint Kína… potenciája óriási, jövője beláthatatlan, senki sem veszi komolyan 20-25 évesig: szakasztott XVIII. századi Franciaország 25-30 évesig: olyan mint Oroszország… hatalmasnak képzeli magát, de még mindig a pia és az örömlányok irányítják 30-35 évesig: olyan mint Olaszország… csábító, izgató, derűs és féktelen, ha nőkről van szó 35-40 évesig: olyan mint Brazília… egyre több éhes szájat tart el, és már a foci és az autók érdeklik

40-50 évesig: …mint Németország, láthatjuk, hatalmasra nőtt, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csődöt mond 50-60 évesig: olyan mint a Vatikán, már csak az Úrban bízik, mert csak ő segíthet az ágyban 60 év felett: a férfi olyan, mint Kelet-Európa… egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkodik, hogy hol cseszte el az életét!