Készítette: Werner Gábor

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 groupement national interprofessionnel des semences et plants Vetőmagpiac forgalom az Európai Unióban Az EU vetőmag súlya a világ vetőmag termesztésében.
Advertisements

Grafikus felhasználói felület Windows alatt
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Készítette: Tóth Ildikó Itthon eddig még nem látott méretű, mintegy 65 méter magas óriáskereket állít fel közösen a Belváros önkormányzata.
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
A Wikipédia és a wiki modell. Mi a wiki? Wiki = könnyű szerkeszthetőség + változáskövetés Szó szerint: gyors Első wiki (c2): 1995, Ward Cunningham (programozásról)c2.
Energia – történelem - társadalom
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
Budapest, május 5.KOMBIJEGYEK RENDEZVÉNYEKHEZ KAPCSOLÓDÓ JEGYEK A BKV-TÓL Előadó: Priegl Gábor értékesítési igazgató, BKV Zrt.
Balaton Sound /07/19.
TomorrowLand.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A január 1-től életbe lépett adó- és járulék változások. Az alkalmi munkavállalás április 1-től életbe lépő változásai március 29. Készítette:
Bevezetés A Queen egy brit rockegyüttes, amelyet 1970-ben alapított Freddie Mercury énekes, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos, 1971-ben csatlakozott.
A tételek eljuttatása az iskolákba
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
Védőgázas hegesztések
Szerkezeti elemek teherbírásvizsgálata összetett terhelés esetén:
A fesztiválok szerepe a Balaton-parti kisvárosok kulturális gazdaságának fejlesztésében Enyedi-Tiner Klára „Generációk diskurzusa a regionális tudományról”
FÜGGETLEN KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI
1 A KBSZ BEMUTATÁSA év eseményei KBSZ SZAKMAI NAPOK - HAJÓZÁS Budapest, március 31. Orosz Dalma főosztályvezető.
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
Melléklet az 1. olimpiai TOTÓ-hoz
Fekete László Született: Csillagjegye: Vízöntő
„This is the beginning of a beautiful friendship” … vagy valami más? A Sziget Fesztivál, mint a jövő fogyasztói társadalmának laboratóriuma.
Balatonfüredi Anna-Bál
Készítette: Szőke Gréta. A Művészetek Palotája egy többfunkciós kulturális létesítmény.Palotája Három művészeti ág kedvelőinek ad otthont : Zene Vizuálisművészet.
Debreceni virágkarnevál Készítette: Nagy Bettina.
Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
HÚZ-E AZ ÁGAZAT? A MAGYAR TURIZMUS VERSENYKÉPESSÉGE
Márciusi Ünnepek.
szakmérnök hallgatók számára
A közúti fuvarozás helyzete Napi Gazdaság Konferencia Karmos Gábor - főtitkár.
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n Június 3. Talentum Játék Dörögdi Fesztivál ‘
Együtt a családdal, együtt a nemzettel! augusztus 16. Kormányszóvivői tájékoztató.
UNICEF PROJEKT: GYERMEKBARÁT ISKOLA 2011/2012
START – Tanácsadó és Továbbképző Iroda TEMESVÁR. Állami támogatási rendszer Munkaügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium Nemzeti Ifjúsági Iroda Kultusz.
Standardizálás Példák.
Köztünk élnek. Ismered őket? EIA/2012/
E-KULTÚRA 2001 Interfórum november 14. Kovács Márta, Budapesti Művelődési Központ.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület. A Stúdió.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
1 Gyarapodó Köztársaság Növekvő gazdaság – csökkenő adók február 2.
A Magyar Turizmus Zrt. marketing aktivitásai Horváth Gergely Magyar Turizmus Zrt február 28.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Érettségi eredmények Vizsgázók száma: 114 fő Rendes vizsga: 82 fő Előrehozott vizsga: 32 fő (30+2) Összes értékelt tantárgyi vizsga: 495 Összes.
A cseh származású Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg kristályékszereket készítő/csiszoló cégét. Márkajegyéül az Alpok ihlette havasi gyopárt választotta.
Mikroökonómia gyakorlat
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Szlovákia és az Észak-magyarországi régió. A szlovák piac relevanciája, avagy egy kis statisztika 2015-ös tervek.
A KÖVETKEZŐKBEN SZÁMOZOTT KÉRDÉSEKET VAGY KÉPEKET LÁT SZÁMOZOTT KÉPLETEKKEL. ÍRJA A SZÁMOZOTT KÉRDÉSRE ADOTT VÁLASZT, VAGY A SZÁMOZOTT KÉPLET NEVÉT A VÁLASZÍV.
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
Művészetek Palotája. Budapest legfiatalabb többfunkciós kulturális létesítménye m²-t meghaladja az alapterülete.
Haszon rendezvények médiaajánlat
együttesek versengése
NEM LÁTVÁNYOS PREZENTÁCIÓ CSÚNYA BETŰTÍPUSSAL 2010
Előadás másolata:

Készítette: Werner Gábor VOLT fesztivál Készítette: Werner Gábor

Tartalomjegyzék: Előszó Történet programok Idei fellépők Sztárok Jegyárak Elérhetőség

A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amit Sopronban rendeznek 1993 óta minden évben. A rendezvényre a zenei kínálat sokszínűsége jellemző, a különböző helyszíneken a rock, az elektronikus zenei, a világzenei és a jazz koncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek.

A fesztivál a nevét a rendszerváltás utáni években, az 1990-es évek elején VOLT néven megjelenő popkulturális magazinról kapta. Az első fesztiválokat 1993-tól 2001-ig Húsvét tájékán a soproni Sportcentrumban rendezték, melyeken a fellépők és a közönség száma is évről évre gyarapodott.

 A növekvő népszerűség okán, 2002-ben a rendezvény állandó helyszíne és időpontja is megváltozott, ekkor a Volt (immár a Sziget Fesztivál társfesztiváljaként) nyári fesztivállá változott és a pár napos időtartamra minden évben a soproni Lővérekben bérel helyet a bulizni vágyó fiatalok számára.

A fesztivál programját a koncerteken és dj szetteken kívül színházi előadások, filmvetítések, kiállítások, beszélgetések és egyéb, például sportprogramok is színesítik.

A rendezvénysorozat nemzetközi rangját jelzi, hogy azon évről évre sok neves külföldi előadóművész lép fel, valamint hogy a közönség mind nagyobb hányada érkezik más (elsősorban nyugat- és kelet-európai) országokból. 1995-től a VOLT önálló helyszínnel jelen van a Sziget Fesztiválon.

Idén július 3-6-ig fog tartani. Ide látogató világsztárok a következők: Example (UK) Jamie Woon (UK) Oueens of the Stone Age (USA) Parov Stelar Band (A) Thirty Seconds To Mars (USA)

Egy pár híresség a sok közül: Prodigy, The Crookers, Dub Fx, Moby, My Chemical Romance, Pendulum, Sum 41, Thirty Second To Mars, Paul Kalkbrenner, DJ Fresh, Hadouken, Katy B, Mac Miller, Simple Plan, Snow Patrol

Mennyibe kerül a jegy? Napijegy Elővételben 2012. december 31-ig: 8 500 Ft (30 €) Elővételben április 14-ig: 8990 Ft (32 €) Április 15-től június 16ig: 9990 Ft (35 €) Június 17-től és a helyszínen: 10 990 Ft (39 €)  

Bérlet Elővételben 2012. december 31-ig: 19 900 Ft (70 €) Elővételben április 14-ig: 25 000 Ft (90 €) Április 15-től június 16-ig: 27 500 Ft (100 €) Június 17-től és a helyszínen: 29 900 Ft (110 €)  

VOLT Fesztivál – Heineken Balaton Sound kombinált bérlet Elővételben április 14-ig: 49 900 Ft (175 €) Április 15-től június 16-ig: 54 000 Ft (190 €) Június 17-tól és a VOLT Fesztivál helyszínén: 59 000 Ft (205 €) VIP jegyek Bérlet: 40 000 Ft (140 € ) (Bővebb információ a FAQ-ban és a Házirendben!) Napijegy: 19 000 Ft (68 €) (Bővebb információ a FAQ-ban és a Házirendben!)  

Elérhetőségek http://www.sziget.hu/volt

Köszönöm a figyelmet 