„To say that a company "eats its own dog food" means that it uses the products that it makes. For example, Microsoft emphasizes the use of its own software.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

Windows Virtualizáció
A Windows Azure egy skálázható számításifelhő-platform, amelyet a Microsoft hosztol a világ több pontján lévő adatközpontjaiban. Az Azure egyszerű,
KEVESEBB FELÜGYELET ÚJ ÜZLETI MODELLEK NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG.
... manapság BizSpark WebsiteSpark Empower for ISVs MAPS (Web Solutions Toolkit ) Microsoft Partner Network Regisztrált szintCertified és Gold Certified.
Tisztaszoftver az iskolában
2.0 Informatikus-e a könyvtáros?. Nehézségek: • informatikushiány a könyvtárakban • egyetemi oktatás hiányosságai: – bölcsész szemlélet – informatikaoktatás.
Facebook az osztályban Cseh Gabriella Budapest 2013 Szeptember 27.
WEB 2 eszközök, közösségi portálok az oktatásban
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
Module 10: Supporting Remote Users távoli felhasználó támogatása.
A fordító elektronikus segédeszközei
Az internet és a web A HTML alapjai.  „Úgy gondoljuk, hogy a világpiacon talán öt darab számítógépet tudnánk eladni.” (Thomas Watson, az IBM elnöke,
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
Windows SharePoint Services 3.0
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Social Networking alkalmazás fejlesztése ASP.NET 3.5-tel Árvai Zoltán Consultant, Trainer Számalk Oktatóközpont.
Microsoft SharePoint eszközök Dell Software Group Szécsi Balázs.
Miről lesz szó?  Office Add-in for Moodle  Microsoft Live Service Plugin for Moodle  Moodle SharePoint integráció.
Portálok Porta: kapu, bejárat, kirakat. Olyan web-alapú szolgáltatás, amely információkat biztosít a felhasználó mindennapi munkájához és szórakozásához.
Teljes funkcionalitású Web kliens Kétféle felület Premium (IE6+) Light (Firefox, Safari, Opera, Netscape, IE7, IE6, IE5.5, IE5.01 és IE5.2 Mac) Eltérések.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
Windows Azure Infrastruktúra és platform a felhőben
SharePoint 2007 Farkas Bálint. Miért? Vízió a webről: a fejlesztés annyi, hogy „összekattintjuk” a weboldalakat előre megépített komponensekből Pl.: napló.
A Windows 7 automatizált telepítése Windows AIK használatával
Dokumentumkezelés. A 2007-es Microsoft Office rendszer dokumentumkezelési szolgáltatásai Kőnig Tibor szakmai vezető Microsoft Magyarország
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
Dokumentumkezelés és tartalommigráció a Microsoft SharePoint technológiával Előadó: Bátorfi Zsolt.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Microsoft Project Server 2003 Egyedi projekt alkalmazások: pályázatok, beruházások kezelése a.
Nyári Tanártovábbképzés augusztus
SharePoint Adminisztráció
Digitális Oktatási Alapcsomag Fontos dokumentumok, következtetések és státuszok megosztása a munkatársakkal A csapat tagjainak informálása és a fontos.
Microsoft szoftverek a szakképzésben
Publikációs Portálrendszer Informatikai képzések tartalmi támogatása.
Kiss Tibor Rendszeradminisztrátor (MCP) DevNet Solution Kft. Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Új modulok a szakképzésben SharePoint Designer, Expression Web Gubicza József.
SharePoint Designer és Expression Web
Bevezetés az ebXML-be Forrás: An Introduction to ebXML ebXML and Web Services Practical Considerations In Implementing Web Services Romin IraniRomin Irani.
Levelezés, és a többiek Takács Béla Irodalom Bodnár –Magyari: Az Internet használata I. (Kiskapu) Bodnár –Magyari: Az Internet használata.
Gyűjteményünk Elsősorban helyismereti dokumentumok Szépirodalmi és szakirodalmi művek, szakdolgozatok, képeslapok Heves megyei.
Wikipedia, mint tudásmenedzsment eszköz Lévai András.
A Neumann Kht. a kreatív iparágak szolgálatában Mátrai Julianna Pályázati szakértő Neumann János Digitális Könyvtár és Multimédia Központ Kht november.
Segédlet vizuális programozáshoz Kovács László
Budai Péter Szakmai és biztonsági vezető Microsoft Magyarország.
Liferay A Nyílt Forrású Sharepoint Alternatíva
ProClarity 6.3 áttekintés ProClarity Professional ProClarity Analytics Server Integráció Mire használjuk a ProClarityt?Mire használjuk a ProClarityt?Demó.
Rugalmas, moduláris felépítés Rugalmas telepítés Jól tervezhető szerepkörök Folyamatos rendelkezésre állás Egyszerű felügyelet Elérés bárhonnan Postafiók.
Reményi Zoltán. Microsoft oktatási DVD 1-2. verzió Az ötletgazda: Szabó András – Petrik SzKI Szponzor: Merényi Ádám – Microsoft Kivitelező: Takács Attila.
Storage újdonságok Windows Server 2012 R2 konferencia Kovács Zoltán Architect Microsoft Magyarország Kocsis Attila
Cinema du look Posztmodern Neobarokk. Jean Jacques Beineix Luc Besson Leos Carax.
Üzleti felhőszolgáltatások ÜZLETI ALKALMAZÁSOK ALKALMAZÁSOKCSOPORTMUNKAADATTÁROLÁSPLATFORMFELÜGYELETHATÉKONYSÁG KOMMUNIKÁCIÓ.
Intranet, extranet portál GTM szeminárium sorozat Tartalom életútja a keletkezéstől az internetes és intranetes publikációig Microsoft SharePoint Portal.
Információkezelés az Office Rendszerben
Irány a felhő Előnyök, tapasztalatok Sárdy Tibor
DR+HA+B/R+Azure Gál Tamás Datacenter Technical Specialist
Tartalom Fizikai vagy virtuális szerveren futó alkalmazások StorSimple Hybrid Storage Array Helyi adatközpont Microsoft Azure StorSimple Virtual Appliance.
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
Kiss Tibor System Administrator (MCP) ISA Server 2006.
Oracle Vállalati Tartalomkezelés Oracle ECM termékpaletta.
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
A JaDoX, mint repozitórium szoftver a közgyűjteményi informatikában JaDoX 3 Monguz Portál24 Monguz Kft. Mazula Zoltán.
Csoportmunkát támogató szoftverek
Híd a Windows folyón Balint Farkas Technical Evangelist Microsoft
Skype for Business bevezetés és alközponti összeköttetés kialakítása
Farkas Bálint | Technical Evangelist | Microsoft
„Agilis-e vagy?” – egy váltókezelő naplója
Microsoft SQL licenselés a gyakorlatban
Tarcsi Ádám, egyetemi tanársegéd ELTE Informatikai Kar
Microsoft eszközpályázat
Előadás másolata:

„To say that a company "eats its own dog food" means that it uses the products that it makes. For example, Microsoft emphasizes the use of its own software products inside the company. "Dogfooding" is a means of conveying the company's confidence in its own products.” Microsoft

SharePoint Serveren fut a központi intranet portál ( és a mögötte lévő indexelő/kereső motor a legtöbb marketinges és fejlesztői webhely a leányvállalatok webjei a belső blogok ( és wikik ( a saját helyek, azaz My Site-ok ( több külső webhely (partnerwebek, Xbox, stb.)

A SharePoint Servert használom a saját prezentációk, technikai dokumentumok, feljegyzések tárolására az ügyfélprojekteken dolgozó „virtuális csapatok” tagjai által előállított anyagok elérhetővé tételére a munkatársak adatainak frissen tartására Egy szerver nem szerver vannak webhelyeim a központi és a leányvállalati SharePointban is

Szinkronizált OneNote feljegyzések SharePoint dokumentumtárakban

Fényképes névjegyek a SharePoint és az Outlook névjegyalbumban, valamint a mobiltelefonon

A SharePoint a barátunk Dokumentumtárolás szempontjából kiváltja a fájlkiszolgálót évek óta nem használjuk a szakmai csapat fájlszerveren megosztott mappáit Kiegészíti az es és valósidejű kommunikációt Nagyszerűen kereshető a rajta tárolt tartalom