Hatásos munkatársak – sikeres vállalat Office 2010 és a kapcsolódó lehetőségek Nagy Levente Üzletágvzető Microsoft Magyarország.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Iroda a felhőben.
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
Az Internet adta lehetőségek
IBM Software Group © 2006 IBM Corporation Hatékonyság és üzleti intelligencia Egységesített felület meglévő alkalmazásainkhoz Szabó János Technikai szakértő.
Windows SharePoint Services 3.0
Önkormányzati informatika ASP alapokon
A vevői igényekre formált informatikai innováció
A kábeltelevízió jövője,
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
Kőnig Tibor főmérnök Microsoft Magyarország. Ma a vállalatok elsősorban olyan szoftvereket használnak, amelyeket maguk futtatnak ez a helyben telepített.
A mobil munka- környezet Réczi Gábor MCSA, MVP, oktató NetAcademia Szentgyörgyi Tibor MCT, oktató Számalk Zrt.
Hatékonyságnövelés IT biztonsági megoldásokkal Szincsák Tamás IT tanácsadó 2012.Október 17.
Hol szökik a hatékonyság
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
Tanuló (projekt)szervezet a Magyar Nemzeti Bankban
Klampfer Gábor Kiemelt Szolgáltatások értékesítési Menedzser
A jövő technológiái Kőnig Tibor főmérnök, Microsoft Magyarország blogs.msdn.com/tibork-on-ms blogs.msdn.com/tibork-on-ms.
E-NAPLÓ Szabó László.
SharePoint 2007 Farkas Bálint. Miért? Vízió a webről: a fejlesztés annyi, hogy „összekattintjuk” a weboldalakat előre megépített komponensekből Pl.: napló.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Az IKT kompetenciaterület specialitásai
HTML (HiperText Mark-Up Language)
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
Dokumentumkezelés. A 2007-es Microsoft Office rendszer dokumentumkezelési szolgáltatásai Kőnig Tibor szakmai vezető Microsoft Magyarország
Digitális információink védelme Borbély András, Grepton Rt.
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
Unified. Simplified. Unified Communications Launch 2007.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az ERP jövője – a jövő ERP-je Biber Attila Microsoft Magyarország Kft.
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Áttérés az Office 365 szolgáltatásra Microsoft Online Services Áttérés a BPOS rendszerről az Office 365 használatára meglévő BPOS-ügyfelek esetén.
Nagy Levente Jakab András. Miről lesz szó? Mi az a és mi a Windows Live? Levelezés és naptárkezelés Csoportmunka és projektek Kommunikáció.
A marketing új dimenziója: a geomarketing Kovács András főiskolai tanársegéd Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, Tatabánya
INFORMATIKA E-management E-business E-gyártás. Információ alapú gazdálkodás E-management E-business E-gyártás – E-minőségirányítás.
A nem OEP finanszírozott bevételek szervezési rendje és megfelelősége a törvényi előírásoknak Béres György gazdasági igazgató Vezérigazgató Találkozót.
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
VIR KK VIR Kompetencia Központ (BICC, Business Intelligence Competency Center) Hodász Attila – BDX Kft.
MeetOFF.eu Képadatbázisok az OSZK-ban avagy képek archiválása és szolgáltatása a XXI. században. Moldován István Országos Széchényi Könyvtár.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Tudásmenedzsment eredmények és tapasztalatok a MOL Csoportban Tóth Róbert Tudásmenedzsment vezető, MOL Csoport Budapest, 2006.február 23.
Taletovics Márk Microsoft Magyarország. Mi van a csomagban?
Szolgáltatásfejlesztés Az értékesítési és marketing osztály feladata Új szolgáltatások kifejlesztése a hagyományos és a versenypiaci tevékenységhez.
IWiW – második hullám Simó György T-Online Magyarország Zrt, vezérigazgató.
Tananyag -koncepció. Célcsoport – céltevékenység Középiskolai tanulók A projekt keretein belül 1 -1 e-learning tananyagcsomagot.
Rövidtávú feladatok A tankönyvírás – e-learning anyag összeállítása.
Üdvözöljük az IIR Konferencia résztvevőit! IIR Konferencia 2000.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia IT HelpDesk – CRM házon belül Microsoft Operations Manager 2005 és Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Fülöp Miklós.
EUGA Pályázati Tanácsadó Valósítsd meg terveidet, Uniós támogatással! Kenessey László EUGA Projekt menedzser.
A Microsoft Üzleti Intelligencia megoldása és platformja
Eötvös Szabolcs Tamás Polyák Ádám Réthy Balázs Szeiler Beáta Information System for Organs transplantation 9. csoport
A BI mindenkié: önkiszolgáló üzleti intelligencia a gyakorlatban
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Egyházi Könyvtárak Egyesülése Pécs, június 28. Szakmai továbbképzés.
Üzleti felhőszolgáltatások ÜZLETI ALKALMAZÁSOK ALKALMAZÁSOKCSOPORTMUNKAADATTÁROLÁSPLATFORMFELÜGYELETHATÉKONYSÁG KOMMUNIKÁCIÓ.
Cél – a biztonsági szempontokat is figyelembe vevő betekintés a vállalati adatokba a szervezet összes munkatársa számára, hogy optimális döntéseket hozhassanak,
Automatikus dokumentum- feldolgozó megoldások
Biztonsági szabályozás szerepe a biztonsági rendszeren belül
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Irány a felhő Előnyök, tapasztalatok Sárdy Tibor
Felsőoktatás és a közösségi hálózatok
Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, , azonnali üzenetek Túl sok eszköz, túl kevés idő Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, ,
Üzleti igények avagy Mit kellene megbeszélnem az informatikai vezetőmmel? Bőgel György CEU Business School.
Csoportmunkát támogató szoftverek
Eötvös Szabolcs Tamás Polyák Ádám Réthy Balázs Szeiler Beáta
Előadás másolata:

Hatásos munkatársak – sikeres vállalat Office 2010 és a kapcsolódó lehetőségek Nagy Levente Üzletágvzető Microsoft Magyarország

Többirányú megfelelés egy változó világban Uralni a komplexitást Ügyfelekkel és partnerekkel dolgozni Megfelelni az előírásoknak Befogadni a fiatalok munkastílusát Együttműködés az üzleti alkalmazásokkal A redundáns beruházások konszolidálása A szellemi tulajdon védelme Tervezni a jövőre Változó üzleti igények IT költség és komplexitás

Az üzleti hatékonyság folyamatában...

Microsoft Business Productivity Infrastructure

Tartalomkezelés (ECM) Csoportmunka Keresés Egységes kommunikáció Üzleti intelligencia (BI) Térkép a stratégia befektetéshez BasicStandardizedRationalized Dynamic Integrált, szoftver alapú üzleti kommunikáció Valósidejű, stratégián alapuló, visszacsatolással ellátott elemzés Egységes információ elérési infrastruktúra Föderatív dokumentum és ügyirat kezelés beépített kereséssel Föderatív csoportmunka a tűzfalon kívül is Egyszerű és klasszikus telefon Adatsilók és manuális elemzés Egyszerű kulcsszavas keresés a weben és a dokumentumokban Tartalom a fájlmegosztásokon és gyenge keresés Fájlmegosztás alapú és ad- hoc csoportmunka

Microsoft Office 2010 A leghatékonyabb munka élménye a PC-n, a telefonon és a böngészőben Használd az Office-t bárhol PC. Telefon. Böngésző. Használd az Office-t bárhol PC. Telefon. Böngésző. Office a böngésződben Használd jobban a telefonod Ne aggódj a mentés miatt A kedvenc eszközödön Érj el többet a PC-vel Office a böngésződben Használd jobban a telefonod Ne aggódj a mentés miatt A kedvenc eszközödön Érj el többet a PC-vel Dolgozz együtt másokkal Kapcsolódj, oszd meg, vidd véghez Dolgozz együtt másokkal Kapcsolódj, oszd meg, vidd véghez Dolgozz másokkal valós időben Légy úrrá az jeiden Találd ki és oszd meg azonnal Használd ki a kapcsolati hálódat Használd offiline egyszerűen Dolgozz másokkal valós időben Légy úrrá az jeiden Találd ki és oszd meg azonnal Használd ki a kapcsolati hálódat Használd offiline egyszerűen Valósítsd meg ötleteid Képzeld el, kapcsold össze, bővitsd ki Valósítsd meg ötleteid Képzeld el, kapcsold össze, bővitsd ki Gyűjts mindenféle tartalmat Mondd el mozgóképben Illusztráld fényképekkel Tedd láthatóvá a trendeket Juss többre a Fluent UI segítségével Gyűjts mindenféle tartalmat Mondd el mozgóképben Illusztráld fényképekkel Tedd láthatóvá a trendeket Juss többre a Fluent UI segítségével

Demo Micrososft Office 2010