„Higiénia és tisztaság az élet minden területén.”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Laboratóriumi munka szerepe a minőségbiztosításban
Advertisements

Nemszőtt textíliák felhasználási lehetőségei
Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország
MLBKT Konferenica 2012.
Készítették: Kerényi Éva Mogyorósi Mária Péterffy Réka
ORANGE PACK KFT. SPECIÁLIS VÉDŐCSOMAGOLÁSOK. CÉGÜNKRŐL • október: Madarász és Társa Kft. – Fémforgácsolás és fröccsöntés • 1998-tól csomagolástechnikai.
A B2B e-kereskedelem sajátosságai Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft Április 17.
ZARGES munkavédelmi hírlevél
Mi jellemző a magyar autóipari beszállítók helyzetére napjainkban?
Magyarországi jármű- és járműalkatrész-ipar, ezek szerveződései
E.ON – Versenyben Önökért!
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
ENERGIAIRÁNYÍTÁSI SZABVÁNYOK
? ? ? ? ? Bíró Judit. „MINI” Mobil Információ, Naprakész Irányítás Bíró Judit.
E.ON – Versenyben Önökért!
CÉGBEMUTATÓ Műtrágya forgalmazás,
Versteijnen Logistics Kft
Környezetvédelmi szempontok az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoportnál
Dr. Kollár Gábor vezető auditor Det Norske Veritas Magyarország
Software Technology Forum, április 7., Budapest, BME Nyílt forráskód a vállalatnál: ingyenes gyógyír vagy pénznyelő divat? Szentiványi Gábor, PhD.
A HACCP története Modul 01 - lecke 03
Előnyök és alkalmazási területek
Készítette Elmer Elizabet Primusz Flóra
1 Prof. emeritus Dr. Knoll Imre egyetemi tanár, MTA doktor Új törekvések a logisztikai közreműködésben Heller Farkas Főiskola Logisztika Szakirány II.
Bioélelmiszerek Készítette: Sorbán Sarolta
E-beszerzés Bravo csoport.
A Georgikon Kar kutatási lehetőségei Keszthely, március 30.
Franchise a látványpékségek piacán
Fogd A Kezem Alapítvány
A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, NCA képzés.
Élelmiszerbiztonság a kereskedelemben.
Kassa Kárpát-medencei gazdasági fórum Szolnok, május 16.
RFID előadás Esettanulmány hazai fejlesztésű RFID alkalmazásról Szabó Dániel kereskedelmi csoportvezető.
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Hiszünk minden egyes ügyfél fontosságában. Minden egyes vásárlásuk, látogatásuk fontosságában. Annak részleteiben, ahogyan Ők ezt megélik. Kiváló ügyfélkiszolgálás.
Karrierlehetőségek a multiknál
Pápai Hús 1913 Kft.. A Pápai Hús 1913 Kft január 1-jén jött létre a közel százéves múltra visszatekintő jogelőd vállalat megvásárlásával. Tevékenységük:
okl. közgazdász, üzletfejlesztési vezető Szolnoki Gazdasági Napok
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
1 Hogyan tovább minőségügy? XIV. Magyar Minőség Hét november 07.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
„Innovációs folyamatok és lehetőségek a Közép-dunántúli régióban” Pannon Egyetem Innovációs Konferencia Veszprém október 2. Előadói napon elhangzott.
Verarbeiten Pausits Kft.
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
Tevékenységeink Teljes körű takarítás Parketta felújítás Tisztítás Festés Mázolás.
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
IBM- Lenovo Készítette: Elmer Elizabet Primusz Flóra.
Rólunk részletesen… Bemutatkozás Tevékenységeink Technológia
„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
BEMUTATKOZÓ február 26. Miskolc. CÉGÜNK _ TÖRTÉNETE I. CÉGÜNK_TÖRTÉNETE I. 2006: intenzív részvétel a magyar iparban illetve betörés a német piacra.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Gazellák Magyarországon A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A FOGLALKOZTATÁSBAN Műhelykonferencia.
A Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
GéSz Gaál és Sziklás Kft. étrend-kiegészítő forgalmazásra alakult 15 éve ugyanazzal a székhellyel 15 éve azonos cégvezetéssel adósságmentes, stabil,
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Lear Corporation Magyarország Kft.
Címkenyomtatás.
Kiel-2017 !iH Ciao! Grüß dich! Hallo! május 25.
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – Food
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – HoReCa
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
Előadás másolata:

„Higiénia és tisztaság az élet minden területén.”

Cégtörténet: Alapítva 1991-ben. A cég tevékenységét az 1991-es megalakulástól kezdve folyamatosan a rendkívüli célirányos, tudatos szakmai- és marketingmunka vezérelte, melyek még napjainkban is a legfontosabb alappillérek. A MÁTÉ-KER működésének első éveiben a hazánkban uralkodó személyhigiéniai kultúra megváltoztatását és a korszerű személyhigiéniai termékek piacának kiépítését tűzte ki feladatul.

Cégtörténet: Mindezt követte a korszerű takarítástechnológiai eszközök, gépek és környezetbarát vegyszerek megismertetése -az élet minden területén- a takarítással foglalkozó szakemberekkel. Majd mindezeket továbbfejlesztve bővítette profilját az élelmiszert előállító cégek üzemhigiéniai rendszereinek, a vendéglátó egységek, szállodák, intézmények konyhái, élelmiszert forgalmazó üzletek HACCP rendszereinek megfelelően fertőtlenítő szerek, takarító vegyszerek, mosogatószerek, különféle eszközök, gépek forgalmazásával.

A MÁTÉ-KER- KFT beszállító partnerei: SCA HYGIENE PRODUCTS KFT JohnsonDiversey Magyarország Kft Werola GmbH Rastatt Unger GmbH Plum Magyarország Kft Ansell Healthcare Europe N.V.

SCA HYGIENE PRODUCTS KFT TORK személyhigiéniai rendszerek: - szappanadagolók - kéztörlő papíradagolók - toalettpapír adagolók - légfrissítők - és töltet termékeik

SCA HYGIENE PRODUCTS KFT Ipari törlőpapírok: - oldószeres tisztításhoz, - speciális területekre pl.: autóipar, finommechanika, épülettakarítás, stb, - általános tisztításhoz ipari papírok

TORK – A világ legzöldebb papírgyártó vállalata* A TORK termékeinek többségét a következő nemzetközi öko-címkék jellemzik: Gyáregységeik legtöbbje rendelkezik az egész világon ismert és elfogadott tanúsítványokkal:

JohnsonDiversey Magyarország Kft Taski épület takarítási vegyszerek és Taski takarítógépek

Staufen Demmler GmbH Bővítette profilját a RASTATT-i székhelyű Werola GmbH által gyártott papír asztalterítők forgalmazásával.

Unger ablaktisztító rendszer A cég kereskedelmi portfóliójában megtalálhatóak még az UNGER ablaktisztító rendszerek.

PLUM Magyarország Kft PLUM márkajelzésű ipari kéztisztító és ápoló termékcsalád,

ANSELL Healthcare Europe N.V. Az Ansell Healthcare a kézvédelem globális vezetője. Kesztyűtermékek és- szolgáltatások átfogó tárházát kínálják az ipar számár, ezek közül számosat specializált területekre. Pl.. autóipar / szállítás, gyógyszeripar, vegyipar, fémipar, elektronika, építőipar, élelmiszer-feldolgozás…stb

Ansell nitrilhabos technológia- biztos fogás és biztonság Az Ansell a csúcstechnológiákat alkalmaz mint pl.: Ansell Grip Technology TM-forradalmi „nedves fogás”- biztosítja a dolgozók számára a biztonságos munkavégzéshez szükséges fogást Aquadri TM –hosszabban tartó szárazság a kéz számára –rendkívül vékony, polimer kompozit-anyagból készült bevonat, mely akár négyszer annyi nedvességet képes magába szívni, mint a hagyományos pamut béléses kesztyűk. Ansell nitrilhabos technológia- biztos fogás és biztonság Intercept TechnologyTM- új szint a vágásállóságban- tökéletes illeszkedést biztosít, igazodnak a kéz természetes mozgásához, és minimalizálják a kéz fáradékonyságát. Az Ansell munkavédelmi kesztyűk használatával nő a biztonság, nő a termelékenység.Ha a legjobbra van szüksége – rendeljen Ansellt

Szennyfogó szőnyegek a CORAL fejlesztésű szennyfogó és ergonómiai szőnyeg termékek.

Raktárunk és bemutatótermünk

Vonalkód-rendszer A társaság raktáraiban és eladótereiben a vonalkódos nyilvántartási rendszer van bevezetve.

A MÁTÉ-KER az ISO 9001 minőségirányítási és az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszereket bevezette és külső auditja folyamatban van. A cég tagja: a Magyar Marketing Szövetségnek, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi Iparkamarának, a Magyar Tisztítástechnológiai Szövetségnek, a Magyar Közbeszerzési Tanácsának, Az UP Klubnak, A cég közreműködik továbbá: HACCP és egyéb minőségügyi rendszerek kiépítésében és szaktanácsadásban.

Telephely: Kecskemét, Halasi u. 29. Tel.: 76/509-253 Fax.: 76/509-252 6000 Kecskemét, Kullai köz 54. Telephely: Kecskemét, Halasi u. 29. Tel.: 76/509-253 Fax.: 76/509-252 Mobil.: 30/9557-056 E-mail: mateker@mateker.hu http://www.mateker.hu http://www.mateker.eu

KÖSZÖNJÜK FIGYELMÜKET!