JUNIOR EURÓPA-BAJNOKSÁG 2008 PRUSZKÓW BESZÁMOLÓ. 1. NAP 2008.08.31.-én 16.30-kor megérkeztünk Lengyelország Pruszków városába. 17.00-tól 18.00-ig átmozgató.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sport XXI. Felméréseinek Eddigi Eredményei augusztus 11. Fadd-Dombori.
Advertisements

Tamás Kincső, OSZK, Analitikus Feldolgozó Osztály, osztályvezető A részdokumentumok szolgáltatása az ELDORADO-ban ELDORADO konferencia a partnerkönyvtárakkal.
Ki mondta, hogy nem tudod a világot megváltoztatni? május 12. Monspart Sarolta OEFI Ki mondta, hogy nem tudod a világot megváltoztatni? május.

Kamarai prezentáció sablon
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Készítette: Boros Erzsi
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
Weblap szerkesztés HTML oldal felépítése Nyitó tag Záró tag Nyitó tag Záró tag oldalfej tözs.
A társadalmi tényezők hatása a tanulásra
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
MATEMATIKA Év eleji felmérés 3. évfolyam
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, január 26. Beszámoló a évi tevékenységről 1. Szakmai tevékenység 1.1 Versenyrendezés 1.2 Eredményesség.
Humánkineziológia szak
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Koordináta transzformációk
Utófeszített vasbeton lemez statikai számítása Részletes számítás
A tételek eljuttatása az iskolákba
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata
Elektronikai Áramkörök Tervezése és Megvalósítása
Ember László XUBUNTU Linux (ami majdnem UBUNTU) Ötödik nekifutás 192 MB RAM és 3 GB HDD erőforrásokkal.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
Védőgázas hegesztések
1. IS2PRI2 02/96 B.Könyv SIKER A KÖNYVELÉSHEZ. 2. IS2PRI2 02/96 Mi a B.Könyv KönyvelésMérlegEredményAdóAnalitikaForintDevizaKönyvelésMérlegEredményAdóAnalitikaForintDeviza.
: Adós Aladár számláján 2700 dinár tartozás. Elhatározta, a következő naptól a hónap végéig minden nap befizet 150 dinárt, hogy rendezze.
Szerkezeti elemek teherbírásvizsgálata összetett terhelés esetén:
Sárgarépa piaca hasonlóságelemzéssel Gazdaság- és Társadalomtudományi kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök I. évfolyam Fekete AlexanderKozma Richárd.
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
Vonatok ütközése Tárnok, március 14. Rózsa János
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
Lineáris egyenletrendszerek (Az evolúciótól a megoldáshalmaz szerkezetéig) dr. Szalkai István Pannon Egyetem, Veszprém /' /
szakmérnök hallgatók számára
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj 4. A bringa közösség, és gazdaságfejlesztő szerepe 5. A bringázás kisteljesítményű.
Kerékpártároló átadás
A évi demográfiai adatok értékelése
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
Logikai szita Izsó Tímea 9.B.
4. Feladat (1) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
A 2012-es év eseményei. 1, Olvasás népszerűsítő program Alsomocsolád 2012-ben hét alkalommal tartottak könyvklubot, alkalmanként fő részvételével.
1 Érettségi tájékoztató 2008 Érettségi tájékoztató február 8.
7. Házi feladat megoldása
Gyorsjelentés a Kulturális Központok Országos Szövetsége tagintézményeinek felméréséről Kecskemét,
Bontsd fel a zárójeleket, vonj össze, majd helyettesíts be!
Mottó: Most mutasd meg, hogy traktorral mit tudsz! Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr- főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-
Csurik Magda Országos Tisztifőorvosi Hivatal
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények.
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények 2005.
Nyitott Kapuk 2010 Beiskolázási kérdőívek értékelése.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
Ágazati GDP előrejelző modell Foglalkoztatási és makro előrejelzés Vincze János Szirák, november 10.
Sajtótájékoztató, április 19. NOVOTEL Hotel A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 112. ATLÉTIKAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGA július Székesfehérvár, Sóstói Stadion.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Érettségi eredmények Vizsgázók száma: 114 fő Rendes vizsga: 82 fő Előrehozott vizsga: 32 fő (30+2) Összes értékelt tantárgyi vizsga: 495 Összes.
2014. év szakmai beszámolója Előadó: Ficsor László MESZ szövetségi kapitány.
Mikroökonómia gyakorlat
olimpiai bajnok öttusázó
A nőnek nem kell más, csak legyél neki:
A KÖVETKEZŐKBEN SZÁMOZOTT KÉRDÉSEKET VAGY KÉPEKET LÁT SZÁMOZOTT KÉPLETEKKEL. ÍRJA A SZÁMOZOTT KÉRDÉSRE ADOTT VÁLASZT, VAGY A SZÁMOZOTT KÉPLET NEVÉT A VÁLASZÍV.
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
(1970 – ) Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes tornász 2015-ben a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába került versenyző kategóriában:
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, január 28
13th UNION SCIPT TABLE TENNIS CHAMPIONSHIP 2006 MÁLTA
Előadás másolata:

JUNIOR EURÓPA-BAJNOKSÁG 2008 PRUSZKÓW BESZÁMOLÓ

1. NAP én kor megérkeztünk Lengyelország Pruszków városába tól ig átmozgató pályaedzést tartottunk. A teljesen új fapálya kívülről még rendezés alatt állt, de a belső versenytér már készen állt a sportolók fogadására.

2.-3.-NAP 2. napon, elfoglaltuk a konténerünket, és a boxunkat. Majd a magyaroknak kiírt edzésidőben, formaidőzítő pályaedzést tartottunk. A 3. napon reggel akkreditáltuk csapatunkat, és megerősítettük a nevezéseinket, bemutattuk a válogatott ruházatát. Részt vettünk a csapatoknak kiírt technikai értekezleten.

4.nap – első verseny nap Az első versenynapon csapatunk, a versenybe való bevezetés, a versenyláz könnyebb kezelése érdekében, részt vett a sprint csapat versenyszámban. Meginduló ember Solymosi Márton, 2. Támer Kolos, 3. befejező ember Sulyok Balázs. Mivel erre a versenyszámra nem készültünk külön, így edzésnek szánva kiváló volt. Csapatunk a 14. helyen végzett. Idejük új országos csúcs.

5.nap – második versenynap Ezen a napon az időfutam versenyekre került sor. Zelinka Gabriella 2000m egyéni üldöző versenyen vett részt. Kiválóan teljesített, bár a tervezett időtől 3 másodperccel elmaradt. Futott ideje új országos csúcs, 2:39:267 a régi csúcs 1988-as volt (2:45:20) A 23. helyen végzett.

5.nap – második versenynap 3000m-en Sulyok Balázs állt rajthoz. A Magyar Bajnoki eredményét magasan felülmúlva 3:41:029 –es időeredménnyel a 35.helyen végzett

5.nap – második versenynap 1000m-en Solymosi Márton állt rajthoz. Ebben a versenyszámban, a kint töltött idő versenyzéssel való kitöltése miatt állítottuk rajthoz a versenyzőt. A Magyar Bajnokságon elért idejét megjavítva 1:10:469 – es időeredménnyel a 25. helyen végzett

6.nap – harmadik versenynap A mai napon a pontversenyre került sor. Első futamban Támer Kolos, 2. futamban Solymosi Márton indult. Solymosi a mai napra belázasodott, de vállalta a versenyzést, azonban betegsége miatt nem tudott végigmenni. Mind a két versenyző rendkívül alulteljesített, nem jutottak döntőbe.

7.nap – negyedik versenynap A mai napon a női pontversenyre és a férfi scratch versenyre került sor. A férfi scratch- ben Támer Kolos állt rajthoz, a 19 fős előfutamból 12 fő került a döntőbe. Kolos a 17 helyen végzett, így nem került döntőbe. Zelinka Gabriella a 16 fős előfutamból 1 ponttal a 10.helyen került a döntőbe, ahol kimagasló teljesítményt nyújtott és a 15. helyen zárta a versenyt.

Összegzés A Magyar Válogatott az eddig megszokott módon utazott. Az előkészületek során több szálláslehetőség közül válogathattunk. Az ár – érték arányt figyelembe véve, egy 2 csillagos panzió-hotelt választottunk, ahol1-2 ágyas szobákban helyeztük el a versenyzőket. Az utazáshoz bérelt buszt vettünk igénybe, mely költségeit az utazó versenyzők között osztottuk szét, az üzemanyag és autópálya költségekkel együtt. Az étkezés: a reggeli svédasztalos volt, az ebéd az általunk előre megrendelt tészta, a vacsorát a szállodával közösen kialakított 3 fogásos menüvel biztosítottuk. A csapat technikai felszerelése: saját – illetve klub tulajdonból állt össze. Zelinka Gabriella részére a BVSC biztosított egy Pinarello pályakerékpárt, Campagnolo kerekekkel. Az időfutam versenyekre minden versenyzőnek a BVSC biztosította a világ élvonalának megfelelő MAVIC telikereket és 5 küllős első kereket. Zelinka Gabriella pontversenyen való sikeres előfutamát követően, a döntőre szintén MAVIC kerekeket kapott. Csapatunk kerékpárjai nem voltak egyenértékűek a nemzetközi élvonallal, de nem is voltak elmaradva az átlagtól.

Összegzés – a verseny Az első napon megrendezésre kerülő sprint csapatversenyben csapatunk 52:695-ös időt hajtott, meginduló kör:20:285, 2. kör:14: kör: 16:011. A harmadik körben hajtott idő 2 másodperccel elmaradt a számított normától. Sulyok Balázs országúti versenyző révén nem bírta el a 150-es fordulatot, így sajnos lassult a sebessége. Csapatunk nem készült erre a versenyszámra, idejükkel beállították a Magyar Sprint csapat 250m-es pályán futott csúcsát. A második napon az időfutam versenyekre került sor. Az előző napok edzésein a versenyzőknek beállítottuk a megfelelő köridőket a kívánt időeredmény eléréséhez. Gabi és Balázs is kiválóan teljesítette az edzéseket és elmondásuk szerint is jól érezték magukat. Zelinka Gabinak 18,5 – 19- másodperces köröket állítottunk be, 2:33-34-es végidő elérése érdekében. A 2000m-en végül Gabi induló kör: 24: : : : : : : :29 végeredmény 2:39:267. Sajnos Gabit nagyon elkapta a versenyláz, kicsit tartott a rajtgépből való kiindulástól (a gyakorlások folyamán, nem érzett rá). Az első körét nagyon bekezdte, így nem tudott ráállni a szükséges körökre. Időeredménye, így is kiváló. Sulyok Balázsnak az edzéseken 17,5 – 18-as köröket állítottunk be, 3:38-as időt megcélozva. meginduló: 21:24, 2. 16:83, 3. 17:11, 4. 17: : :12, 7. 18:44, 8. 18:50, 9. 18: :85, :80, :94, első 1000m – 1:12:710, második 1000m – 1:12:922, harmadik 1000m – 1:15:397 végeredmény: 3:41:029-es idő. Időeredménye, az elvárásnak megfelelő volt, bár a hajtási fordulat fejlesztésével, sokkal jobb időeredményre lenne képes.

Összegzés – a verseny A második napon Solymosi Márton 1000m –en vett részt, az üres versenynap kitöltése céljából indítottuk el, továbbá egy a Magyar Bajnokságon futott időnél jobb idő elérése is cél volt , , , , végeredmény 1:10:469. előzetes számítások szerint 1 másodperccel jobb időt vártunk. A harmadik napon A mezőnyversenyekre került sor. Reggelre Solymosi megbetegedett, belázasodott, de indulni akart a versenyen, a döntés hibás volt, nem tudott teljesíteni, feladta a versenyt. Támer mindent megtett, de kiváló példája volt annak, hogy a Magyar Bajnokság után 1 héttel nem lehet Európa Bajnokságon szerepelni. Sajnos nem jutott döntőbe. A negyedik napon a férfi Scratch versenyre és a női pontversenyre került sor. A Scratch versenyben Támer ellentétesen a szakvezetés ajánlásával az egész verseny alatt „fickándozott” majd mikor a véghajrában kellett volna teljesíteni, már nem bírt elmenni az élmezőnnyel. A női pontversenyben Zelinka kiválóan versenyzett, megfogadva a versenystratégiát. Az utolsó hajrában szerzett 1 pontjával került a döntőbe. A döntőben, ismételten kiválóan versenyzett, bár a versenyrutin hiánya kitűnt néhol félszeg versenyzésében. A végbefutón elért helyezése alapján, pont nélküli besorolással a kitűnő 15. helyen végzett. Pataki Ibolya Pálya szakágvezető – EB Csapatvezető