Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
HUNGÁRIA Takarék tavaszi agrár fórum sorozat.
Advertisements

Az MFB Zrt. finanszírozási programjai
Banki mikrohitel konstrukciók
A as időszak jelenlegi pályázati lehetőségei Dr. Körtvélyesi Katalin 20/
Balatonalmádi március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.
JEREMIE Program Magyarországon
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
Gazdaságfejlesztési pályázatok 2009, 1.kör Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Beruházások pénzügyi lehetőségei a dél-dunántúli régióban
JVSZ EU Bizottság február 09. „A gazdaságfejlesztési pályázatok módosuló feltételrendszere és a gazdasági válság: könnyítések és kockázatok”
A vidékfejlesztés hitelforrásai. A Pannon Takarékszövetkezet Univerzális magyar kisbank 26 kirendeltség két megyében és Budapesten – újabb egyesülés előtt.
Vállalkozási ismeretek
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Hitelek, akár évi 4,5 %-ért, az Új Széchenyi Hitel Program keretében
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH 7 regionális céggel biztosítja szolgáltatásait az ország teljes területén 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi.
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Akad még lehetőség! – Vállalati pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Budapest, június 17.
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
Környezetvédelmi pályázatok a GOP-ban PÁTOSZ workshop április 21. Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
Vállalkozási ismeretek
Veszprém április 29.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
GOP /A Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
Aktuális pályázati lehetőségek (2009. május 5.) Takács Gábor Prospera Europe Tanácsadó Kft.
Válságkezelés és Pályázati lehetőségek az Észak- Magyarországi Régióban.
A Zempléni Regionális Vállalkozói Központ
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
HEVES MEGYEI VÁLLALKOZÁS- és TERÜLETFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY Mikrohitel Programok Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány Vállalkozói.
Pályázatok 2011 Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa Babós Csaba, ügyvezető igazgató.
Vállalkozói mikrohitelek
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
ÉMOP – Üzleti infrastruktúra fejlesztése. Keretösszeg: „1” részcél: Ipari Parkok millió Ft „2” részcél: Ipari területek millió Ft „3” részcél:
Kezeljünk válságot fejlesztéssel Az MFB Zrt. hitelei a felzárkózásért, a versenyképességért és a válságkezelésért Kékesi Zsolt igazgató október 1.
Takarékszövetkezeti Integráció helye a gazdaságban Kereskedelmi és Iparkamara Győr, szeptember 26.
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
Gazdaságfejlesztési Operatív Program pályázati lehetőségei ( ) vállalkozások számára Keller Péter osztályvezető GKM Vállalkozásfinanszírozási Főosztály.
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE A növekedési potenciállal rendelkezõ mikro- és kisvállalkozások jövedelemtermelõ képességének növelése.
2010-es komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára Kincses Róbert ügyvezető.
MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak.
VÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSA - GINOP KERETÉBEN Nagykanizsa, SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT.
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
160 Mrd Ft energetika. Megjelent a KKV szektor megújuló épületenergetikai beruházásait támogató pályázati felhívás!
12 ezer milliárd forintos keret
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
AZ FVSZ ŐSZI SZAKMAI NAPJA,
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA
Előadás másolata:

Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel célja: gépek, berendezések, eszközök és más beruházás finanszírozása, beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz finanszírozás vagy csak forgóeszköz ( áru, alapanyag ) finanszírozás. Beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz finanszírozás a folyósított hitel maximum 50 %-a lehet.  Hitel összege: Ft.  Hitel kamata: jelenleg fix 9%,, a kamaton felül sem rendelkezésre tartási jutalék sem kezelési költség nem számítható fel.  Hitel futamideje: maximum 8 év, kizárólag forgóeszköz finanszírozás esetén 3 év, maximum 6 hónapos türelmi idővel  A hitel igénybevételéhez a hitel 20%-át kitevő saját erő szükséges.

Mikrohitel Plusz  Magyar Fejlesztési Bank hitelterméke, mely a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál elérhető  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások  A hitel célja: Kizárólag beruházási célokra vehető igénybe ( ingatlan vásárlás, építés, gépek, berendezések megvásárlása )  Hitel összege: Ft.  Hitel kamata: A mindenkori jegybanki alapkamat.  Hitel futamideje: maximum 10 év, amely egyes hitelcélok esetében változhat, maximum 2 év türelmi idővel.  Az igénybevételhez a nettó beruházás 15%-át elérő saját erő szükséges.

GOP /A ( Tervezet )  KKV-k technológiai fejlesztése, korszerűsítése  Mikro-, kis-, és közepes vállalkozások részére, melyek rendelkeznek legalább 2 ( esetenként 1 ) teljes lezárt üzleti évvel és az 1 főre jutó nettó árbevételük eléri a Ft-ot, valamint a beruházás olyan településen valósul meg, melynek népessége meghaladja az főt  Igényelhető új és 3 évnél nem régebbi használt eszköz vásárlására, szoftver, hardver vásárlására, minőségirányítási rendszerek bevezetésére, tanúsíttatására.  Támogatás mértéke: 35-50%, területi elhelyezkedéstől függően  Igényelhető támogatás: minimum Ft, maximum Ft.