A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Ismeretlen szerzőtől:
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
A Kakas meg a színek V. Szutyejev meséje alapján Mgr. Darida Szilvia.
Szól-e még Isten az emberekhez?
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 2.rész.
Kis Angyalkák.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Canta Nat king Cole: Fascinación Photographs from the internet December 2008 Editor : Ady Biber ©
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Kitiltották a Renault autóit
Igaz történet karácsony előttről
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam.
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
Történet a szeretetről
47 év.
Számitástechnikai alapismeretek
Kőbe vésve ....
Egy kis gesztus.
Feltétel nélküli szeretet
Az ülő Buddha okos gondolatai:
- Szép jó reggelt, Boribon!
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
A saját kereszted Egyszer egy férfinél a pohár betelt és így imádkozott Jézushoz: „Nem bírom tovább! A keresztem túl nehéz, Uram, elfáradtam! Kérlek hadd.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
FUTÓLÁBAK FELISMERŐ VERSENYE KANIZSAI FUTÓKLUB 2010.
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
Kőbe vésve ....
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Curriculum Vitae. Már megszületésem előtt nyilvánvaló volt, hogy különleges leszek.
Interview Egy barna, egy vörös és egy szöke egy interview-n állás ügyben:
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Kis Angyalkák.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Kőbe vésve ....
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
Kőbe vésve ....
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
Hálás vagyok, hogy hallhatok. Nagyon sok ember süket.
Jogesetmegoldás. Egy napilapban rendszeresen politikai témájú publicisztikát közlő, igen népszerű újságíróról egy másik lap az egyik publicisztika állításaival.
La Fontaine A tücsök és a hangya
A kommunikáció tényezői
Nem más csak egyszerü logika!
Kőbe vésve ....
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Egy virágcserép és a sör története
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
Kis történet kedves embereknek!.
Az elátkozott krumpli-s mese
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szól-e még Isten az emberekhez?
A Temetés von Margitta. Egy nő pont elhagyta a kávézót, ahol ép az ebédszünetét tartotta, mikor meglátott a másik oldalon egy halottas menetet, amelyik.
Bízd Újra Életed Krisztusra!
Bibliaolvasás: Lk 12, Aztán példázatot mondott nekik: "Egy gazdag embernek bő termést hozott a földje, ekkor így gondolkozott magában: Mit tegyek?
Rétlaki Győző TEB Központ
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Egy barna, egy vörös és egy szöke egy interview-n állás ügyben:
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
Ismeretlen szerzőtől:
Marcel Cohen fotóművész képeiből
Előadás másolata:

A P Á SZ T O R

Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.

Egyik nap megállt mellette egy vadonatúj MERCI. A vezetője egy Armani öltönyös, magabiztos fiatalember. Egyik nap megállt mellette egy vadonatúj MERCI. A vezetője egy Armani öltönyös, magabiztos fiatalember. Megkérdezte a pásztort: - Ha megmondom magának, hogy hány juha van, nekem ad egyet?

A pásztor ránézett a fiatalemberre,- aztán a békésen legelésző nyájra, és nyugodtan azt mondta: - Rendben.

A fiatalember odament az Autóhoz, összekötötte a mobiltelefonját a notebookjával, Interneten letöltött egy megfigyelő műhold képeit a környékről, megnyitott egy adatbankot, egy skennelő - programmal összeszámolta a juhokat, majd kinyomtatta:

Aztán odafordult a pásztorhoz és azt mondta: Pontosan 87 juha van itt a környéken. Aztán odafordult a pásztorhoz és azt mondta: Pontosan 87 juha van itt a környéken. -Igaza van - válaszolta a pásztor. – -Válasszon ki egy juhot magának. -Igaza van - válaszolta a pásztor. – -Válasszon ki egy juhot magának.

.A fiatalember kiválasztott egy nem túl nagy, de szép bundájút, betette az AUTÓ csomagtartójába. A pásztor ránézett, egy kicsit gondolkozott azután megszólalt:.A fiatalember kiválasztott egy nem túl nagy, de szép bundájút, betette az AUTÓ csomagtartójába. A pásztor ránézett, egy kicsit gondolkozott azután megszólalt: Ha megmondom magának mi a foglalkozása, visszaadja? A fiatalember nagyképűen rábólint. Ha megmondom magának mi a foglalkozása, visszaadja? A fiatalember nagyképűen rábólint.

A pásztor erre azt mondta: - Maga tanácsadó. - Honnan jött rá? - kérdezi a fiatalember. A pásztor erre azt mondta: - Maga tanácsadó. - Honnan jött rá? - kérdezi a fiatalember..Nem volt nehéz. - feleli a pásztor.

.. Úgyhogy most adja szépen vissza a Pulimat ! Először is: Idejön, anélkül, hogy bárki is hívta volna. Másodszor: Egy juhot akart fizetségül,hogy megmondja nekem azt, amit úgyis tudtam. Harmadszor: Fogalma sincs arról, amivel én foglalkozom Először is: Idejön, anélkül, hogy bárki is hívta volna. Másodszor: Egy juhot akart fizetségül,hogy megmondja nekem azt, amit úgyis tudtam. Harmadszor: Fogalma sincs arról, amivel én foglalkozom