2005.11.27.Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
VALKÓI EGYHÁZKÖZSÉG.
Advertisements

Tíz éves a Filozófiai Kert
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Sajó-Bódva regionális hulladékgazdálkodási program
Somogy megyei projektek
A négy évszak Kriston Henriett Felkészítő tanár: Mécsei Dániel
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
A Berettyóújfalui Baptista Imaház újjáépítése előtt Jelenlegi összejöveteli helyünk: az átrendezett hátsó kisterem.
MANORKA projekt Értékelő Csoport ülése február 18. Budapest „Önkormányzati kapacitásépítés norvég ‐ magyar együttműködéssel” projekt HU HU11-PP
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre templom Vázlatterv.
10 éves a hittan október 15. Készítette: Kanizsai Kata Göndics Márton Polgári István.
Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program Budapest, február 9.
II. Országos Környezet- és Természetvédelmi Filmfesztivál és Konferencia 2. szekció Környezetvédelmi tudatformálás szerepe az oktatási nevelési intézményekben.
Az Európai Konvent működése Bakos Gábor BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar.
Európa Kulturális Fővárosa-
Tantanya mérföldkövek 2004-től máig Június Akciósorozat laktanya- ingatlanért.
DUNATÁJ Egyesülés Nyugat-Bácska fejlesztéséért Készítette: Pelt Ilona
HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATA 2013.
EEgészség Program – Szakmai Napok N K T H – E S K I * március Templar Partnership Company 1 eEgészség program „Egészségügyi Informatikai K+F.
Intézményvezetői Értekezlet október 6.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
Piller Rudolf SzélerőVép Kht.
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
Magyarország a 2010-es Sanghaji Világkiállításon Dr. Huszty András.
Az EU és Kelet-Közép-Európa. Kezdetek Visszatérés Európába? rendszer váltások Közép- Európában Első reakció: –EBRD (1989. július Párizs)-G7 csúcs.
A támogatásra jogosult terület
3. Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP RÉTSÁG.
Távmunka a területfejlesztésben
Békés, március 18. Vedd ki a részed! Minden, amit az EU és a civilek egymásért tehetnek Civilek és önkormányzatok Civil Kerekasztal Békésen.
A Strukturális Alapok tervezési folyamata és a partnerség Részvételi demokrácia, társadalmi párbeszéd: avagy hogyan tudnak a civil szervezetek élni részvételi.
1 Megváltozott szerepben a megyei önkormányzatok! Tájékoztatás a megyei önkormányzatok feladatairól és azok szociálpolitikát érintő kapcsolódási pontjairól.
A Nyugat-dunántúli Operatív Programok jelenlegi helyzetének bemutatása
Lakossági fórum 46. sz. főút km szelvényben lévő endrődi Hármas – Körös híd átépítési munkái február 19.
SZAKKÉPZÉS- FEJLESZTÉS NÓGRÁD MEGYÉBEN. A KEZDET tavasza az Oktatási Minisztérium Alapkezelő Igazgatósága pályázatot hirdetett „a szakképzési programok.
Kordás László december Társadalmi Párbeszéd Központ.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer „Állami jelképekről és ünnepekről” szóló, 3. főtörvény.
Környezetismeret 2. osztály
HEFOP 2.1 Pályázati Kiírás Projektindító február 14. Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium.
TEVÉKENYSÉGÜNK a tanév során. augusztus – szeptember őszi szűrés az óvodákban az 5. életévüket betöltött gyermekek részére logopédiai szűrés csoportos.
Földes Ádám A Paksi Atomerőmű és az információszabadság egy fejlődő demokráciában.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Osztálytalálkozó május Tóalmás.
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Nagy István Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki Levelező FÉLÉVES GYAKORLAT.
CAMPUS HUNGARY PROJEKTADATOK TÁMOP B/1TÁMOP B/2 Forrás1, 3 Mrd Ft3, 6 Mrd Ft Felhasználási területOrszágos (KMR és konvergencia) Csak konvergencia.
A Nemzeti Fejlesztési Terv és a partnerség Civil részvétel és EU források – december 3. Európai Ifjúsági Központ Dr. Arató Krisztina ELTE.
HEFOP/ /2 Szerződéskötési alapismeretek. HEFOP/ /22 Tartalomjegyzék Szerződéskötés folyamata Támogatási szerződés.
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2005)
Stratégiai kérdések az energetikában Kecskeméten, a TERMOSTAR Kft. szemszögéből.
Önkormányzati fejlesztések Sárospatakon Közoktatási infrastruktúra fejlesztése (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola főépületének bővítése,
Rendezvényszervezés I.
Alapvető jogszabályok A évi LXIV. kulturális örökségvédelmi törvény (2005. évi LXXXIX. törvénnyel módosított, hatályos január 1-től) alapján.
HEFOP Tananyag-fejlesztési projekt Főpályázók tájékoztatása november 8.
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Készítette: Peterdi Panna 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
2015. július 15. Budapesti Corvinus Egyetem június  Képzési területenkénti Alprojekt Irányító Bizottságok megalakítása – június
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
Rendezvényszervezés I.
2015 Év végi lelkipásztori beszámoló Január Ökumenikus imahét (Isten a metrón c. darab) Ökumenikus imahét (Isten a metrón c. darab) Csocsóverseny a hónap.
T Á J É K O Z T A T Ó a rekultivációs projekt előrehaladásáról KEOP-7
A TÉR_KÖZ pályázat számokban
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
KÉSZÍTETTE: DORKA PÉTER ALPROGRAM FELELŐS
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Főutca program PILISVÖRÖSVÁRON
Szakiskolai fejlesztési program
Előadás másolata:

Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve

Készítette: Reményi László2 Előzmények I. •1997. tavasza: kárpótlási igényünkre egyházközségi munkabizottság alakul Kertész Imre atya vezetésével •1998. június: a hivatalosan is elfogadják a 40 mFt-os kárpótlási igényünket a kisiskoláért •2000. február 2.: Zsolnay Béla atya megalapítja a Pátyi Római Katolikus Templomért Alapítványt •2000. tavasza: Dr. Takács Nándor megyéspüspük közreműködésével megállapodás az önkormányzattal a Munkás téri ingatlan megvásárlásáról

Készítette: Reményi László3 Előzmények II. •2000. június 17.: a leendő templom ünnepélyes alapkő letétele Dr. Takács Nándor püspök atya jelenlétében

Készítette: Reményi László4 Előzmények III. •2001. ősz: egyházközségi munkabizottság alakul a tervpályázati felhívás és a pályáztatás lebonyolítására Holnapy Dénes Márton atya építészmérnök vezetésével •2002. tavasza: az Egyházmegyei Hivatal elfogadja a tervezési programot és a pályázati kiírást •2002. szeptember: négy felkért tervező elkészül a látványtervekkel, egy-egy este bemutatják műveiket •2002. december 5.: a beérkezett pályaművek közül a bíráló bizottság Vizér Péter alkotását javasolja megvalósításra

Készítette: Reményi László5 Előzmények IV. •2003. év: az egyházközségen belül nem egyértelmű a kiválasztott terv támogatása, a nyertessel több ok miatt megszakadnak a konzultációk, patthelyzet alakul ki •2004. nyár: az egyházközségi képviselő-testület úgy dönt, újabb tervezőket kér fel •2004. december: a felkért két tervező a templomban bemutatja terveiket •2005. január 31.: döntés Gutowski Robert elképzelése mellett (videó)(videó) •2005. március 22.: templomépítést koordináló bizottságot hoz létre a képviselő-testület

Készítette: Reményi László6 Előzmények V. •2005. április 26.: a tervezési szerződés egyházközségi jóváhagyása •2005. május-július: a koordináló bizottság egyeztet a tervezővel, a leendő szaktervezőkkel, az egyházmegyei főépítésszel •2005. augusztus 5.: egyházközségi döntés a szaktervezőkről, a munkaközi engedélyezési terv elfogadása •2005. augusztus : egyeztetések az Egyházmegyei Hivatalban Brezina Károly atyával az egymázmegyei vagyonkezelővel és Csány Zoltán egyházmegyei főépítésszel •2005. október 7.: a végleges engedélyezési terv elfogadása az egyházközségi képviselő-testületben •2005. október 20.: az engedélyezési tervdokumentációt - jóváhagyva- megkapjuk az Egyházmegyei Hivatalból

Készítette: Reményi László7

Készítette: Reményi László8 Következik: Gutowski Robert építész tervező