MasterCard - Év bankja 2010 Gauder Milán regionális igazgató MasterCard Europe.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!
Advertisements

Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
1 P RINCZ A TTILA H ÁLÓZATI KOORDINÁCIÓ VEZETŐ. • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. • Az RFH küldetése,
Az exporttámogatás lehetőségei – megoldások az EXIM-től
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Pénziránytű – Alapítvány a Tudatos Pénzügyekért
Tornyosi István Nána Invest,s.r.o Június 6. Budapest
Herczegh István, vezérigazgató-helyettes
Tartalom Gazdasági környezet, a hitelezés feltételeinek változása
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Új szelek a lakáshitelezésben? Merre tovább 2011-ben? Lakásvásár 2011 Árva András, CIB Bank lakossági üzletfejlesztési vezető Budapest, március 4.
Mi változott 2008 ősze óta? Pénzügyi Kommunikáció Konferencia okt. 21. Karády Mariann TNS Media Intelligence.
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
György István Ügyvezető igazgató Update software Magyarország Kft
AZ ELSŐDLEGES FORGALMAZÓK SZEREPE A KÖLTSÉGVETÉS ÉVI FINANSZÍROZÁSÁBAN.
Bevezetés az FHB világába
M E G H Í V Ó Konferencia A BANKTÖRVÉNY ELFOGADÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJA alkalmából.
Devizaadósok Szövetsége Szervezeti felépítése és kommunikációs rendszere Frissítve:
PÉNZÜGYI ISMERETEK A takarékszövetkezeti rendszer
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Labancz Margit, igazgató
Az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram értékelési szempontjai július 7.
Devizahitelezések es helyzet 1,7 millió magyar háztartásnak van deviza alapú hitele -> 60 % -a CHF alapú MNB meglátás: kockázatos Simor András jegybankelnök:
1 Vállalkozásfejlesztés - gyakorlati javaslatok Dr. Imreh Szabolcs SZTE GTK.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Az exporttámogatás lehetőségei – megoldások az EXIM-től
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
Etikusság. Létezik-e a pénzügyekben avagy mi az a közösségi bank?
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Zökkenő a pályán? A makrogazdasági kiigazítás és a bankszektor fejlődése XIV. Vezérigazgatói Találkozó november Dr. Urbán László, vezérigazgató-helyettes.
K&H trambulin tapasztalatok
Dr. Várhegyi Éva „A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” cím odaítélésének szempontrendszere.
Pénziránytű – Alapítvány a Tudatos Pénzügyekért
1 A T- NAPOS UTALÁS GAZDASÁGI HATÁSAI Kovács Levente KDB Bank Zrt., vez.ig.h. Budapest február 8. „InterGIRO2- Napon belüli elszámolás” Magyar Közgazdasági.
MagNet Magyar Közösségi Bank Kedvező finanszírozások a fenntarthatóbb jövőért Piac & Profit Klub Pénz de honnan konferencia május 29. Dakó Andrea.
Lakossági eladósodási és megtakarítási trendek Barabás Gyula Magyar Nemzeti Bank Budapest, november 25.
1. 2 A jövő fiatal vállalkozója 2008 A Dreher Sörgyárak Zrt. pályázata a vállalkozó szellemű és kreatív diákok számára „Valósítsd meg álmaid vállalkozását!”
A Takarékszövetkezeti Integráció bemutatása és elhelyezkedése az önkormányzatok életében
Bankolás az [origo] szemszögéből
Internetes bankok piacformáló hatása
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
turizmusért felelős helyettes államtitkár
A TDK-rendszerének minőségbiztosítása
Államadósság és állampapírpiac
Európa, a régió és Magyarország bankszektorának kilátásai – XXVIII. Vezérigazgatói találkozó Siba Ignác szeptember 12. – Röjtökmuzsaj.
Bevezetés Szerző: Varga József, egyetemi docens
Vállalkozói mikrohitelek
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Állampapírpiac évben 1.
A központi költségvetés finanszírozása 2003-ban és az állampapír-piaci „Leg”-ek.
MagNet Magyar Közösségi Bank Piac & Profit Klub Üzleti etikus cégek fóruma június 5. Dakó Andrea.
Az Elsődleges forgalmazók szerepe a költségvetés első félévi finanszírozásában.
Út az etikus bank felé – az Ökobank projekt Kapitány Ákos Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
„Az Év Családbarát Vállalata 2016” pályázat Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
A bankok reagálása a válság okozta intézkedésekre, kontra ügyfelek Lábos Nikolett Gabriella Konzulens: Csányi Tamás Nemzeti Tehetség Program Tehetségútlevél.
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
GfK Pénzügyi KutatásokPénzügyi tudatosság Mennyire tudatos a magyar lakosság pénzügyekben? 2010/10/14 Bacher János – ügyfélkapcsolati igazgató.
Biztos jelen, közös jövő!
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Tematika A CIB sokáig az egyik leginnovatívabb bank volt Magyarországon A válságban leálltak a fejlesztések és lassú volt az újraindítás A CIB újra az.
Bankreklám vagy szappanopera?
Legjobb végrehajtás elve (best execution)
OTP Bank A legjobb pénzügyi szolgáltató vállalkozásának Kiss László
Előadás másolata:

MasterCard - Év bankja 2010 Gauder Milán regionális igazgató MasterCard Europe

A versenyről  A MasterCard - év bankja program a Magyarországon működő kereskedelmi bankok versenye.  A hangsúly a hétköznapi ember által igénybevett szolgáltatásokra helyeződik, így az értékelés nem vonatkozik a kizárólag egyedi igényekre épülő, személyes tanácsadásra (private banking), valamint a vállalati pénzügyi szolgáltatásokra (corporate banking). A bankok fiókjai külön nem versenyeznek.

Kategóriák Az év bankja 2. Az év leginnovatívabb bankja 3. Az év bankára 4. Az év ifjú bankára 5. Az év lakossági hitelterméke 6. Az év lakossági megtakarítási terméke 7. Az év lakossági számlacsomagja 8. Az év társadalmilag felelős bankja 9. A válságot legjobban kezelő bank

2009 győztesei  Az év bankja - OTP Bank  Az év leginnovatívabb bankja - Budapest Bank / „Webstart” terméke  Az év bankára - Gyuris Dániel, az FHB Jelzálogbank vezérigazgatója  Az év ifjú bankára - Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője

2009 győztesei  Az év lakossági számlacsomag terméke - Citibank / „Nullaforintos” számla  Az év lakossági hitelterméke - CIB Bank / „Megoldás Hitel” terméke  Az év lakossági megtakarítási terméke Raiffeisen Bank „Előrekamatozó Betét” terméke  Az év társadalmilag felelős bankja - MKB Bank  A válságot legjobban kezelő bank - OTP Bank

Kategóriák Az év bankja 2. Az év leginnovatívabb bankja 3. Az év bankára 4. Az év ifjú bankára 5. Az év lakossági hitelterméke 6. Az év lakossági megtakarítási terméke 7. Az év lakossági számlacsomagja 8. Az év társadalmilag felelős bankja 9. A Pénzügyi Kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank

1.Az év bankja A bank, amely során komoly eredményeket ért el a piaci részesedés növelésében, az ügyfélszám- gyarapításban, vagy a termékfejlesztésben. 2.Az év leginnovatívabb bankja A hazai bankszektor fejlődését leginkább előmozdító ötletes terméket meghonosító, modern értékesítési csatornát fejlesztő, tájékozódást segítő ügyfélszolgálatot, honlapot üzemeltető bank díja. 3.Az év bankára Ennek a kategóriának a nyertesét a bankok vezetőinek szavazatai alapján hirdetik ki.

4.Az év ifjú bankára Ki a jövő banki ígérete? A során legtöbbet fejlődött, legemlékezetesebbet alkotó fiatal banki szakembereket keressük. 5. Az év lakossági hitelterméke Olyan bankok nevezhetnek erre a címre, melyek hiteltermékei (akár forint-, akár devizaalapú, akár fogyasztási, akár lakáscélú termék) versenybe szállhatnak a díjért. 6. Az év lakossági megtakarítási terméke A díj várományosa egy olyan intézmény, melynek megtakarítási termékei (akár forint-, akár devizaalapú, akár betét, akár kötvény, akár befektetési jegy, esetleg valamilyen strukturált termék) innovatívak.

7. Az év lakossági számlacsomagja A díj elnyerésére a szolgáltatás díjai, az elérhető szolgáltatások sokszínűsége, vagy praktikussága folytán van lehetőség. 8. Az év társadalmilag felelős bankja A es időszakban működésüket átfogó – a bank tágan értelmezett környezetére és a társadalomra kifejtett hatásait figyelemben tartó – elvek mentén gyakoroló bankok jelölhetők erre a címre. 9. A Pénzügyi Kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank

A zsűri  Kilenc kategóriából hatban szakmai zsűri szavaz.  A közel százfős, neves szakemberekből álló zsűri, név nélküli titkos szavazással dönt.  "Az év bankára" címre legméltóbb szakembert a bankárok maguk közül választják ki.  "Az év társadalmilag felelős bankját” egy ezen a területen kompetens szakemberekből álló zsűri választja.

A meghívott pénzintézetek  Allianz Bank  AXA Bank  Banco Popolare Hungary  Bank of China (Hungary)  Bank Plus  BNP Paribas  Budapest Bank  CIB Bank  Citibank  Commerzbank  Credigen Bank  Erste Bank  FHB Bank  Fortis Bank  KDB Bank  Kinizsi Bank  Cetelem Bank  MKB Bank  Volksbank Magyarország  Merkantil Bank  Oberbank  OTP Bank  Raiffeisen Bank  Sopron Bank  Takarékbank  UniCredit Bank  Hanwha Bank Magyarország  K&H Bank

Időzítés  Pályázati kiírás – aug. - szept.  Pályázatok benyújtása – szept.- okt.  Zsűrizés – okt. - nov.

Gála  A verseny eredményhirdetésére november 11-én este a Műcsarnokban rendezett ünnepélyes gálaesten került sor.

A díj  Az egyes kategóriák győztesei, valamint a második és a harmadik helyezést elért bank, egy éven át használhatja a díjjal járó címet.

Köszönöm a figyelmet.