Tíz éves a Filozófiai Kert

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
 A Spider Racing-et egy összeszokott, sok időt együtt töltő baráti társaság alapította 2007-ben.  A csapat hivatalosan a 2010-es évtől szeretne összeállni.
Advertisements

Laudetur Jesus Christus! Sziasztok Mindannyian. A kovetkezo kepek naggyabol az elmult ket evet fedezik. Ha szemelyesen nem is, de ezeken a kepeken keresztul.
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
Metformin bébik I "A gyermeket Tiszteletben kell fogadni
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
Barátaimnak Szeretettel
„ Akkor megnyílik magától az ég, S egy pici csillag sétál szembe véled, S olyan közel jön, szépen mosolyogva…” (Reményik Sándor: Kegyelem) Metformin bébik.
Képes Beszámoló Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Nagyvárad Moka (Japán) 1997
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
MJGK események 2009 A magyar-japán diplomáciai kapcsolatok felvételének 140. és újrafelvételének 50. évfordulója.
„Mestere volt egykor” Szabadidős és turisztikai programok a nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a Schumacher-házban.
Információs Társadalom Parlamentje, június 1., Budapest Magyarság az információs társadalomban Szövetség a Közös Célokért társulás, Felvidék  Az.
3. alprojekt A hátrányos, ill. halmozottan hátrányos helyzetű, a sajátos nevelési igényű illetve tanulási nehézségekkel küzdő tanulók fejlesztésére létrehozandó.
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
Támop 3.1.4/ A kompetenciaalapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben.
Metformin bébik 2010 "A baba a háznál az öröm forrása, a béke és a szerelem hírnöke, az ártatlanság nyugvóhelye a földön, az angyalok és az emberek közötti.
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
TÉT Platform Egyesület 1132 Budapest, Borbély u Tel.: Csontos Csaba TÉT Platform Közgyűlés.
Turisztikai Fórum Gárdony, november Program: I.Köszöntő és bevezető szezonértékelő az önkormányzat szemszögéből Tóth István polgármester II.Szezonértékelő.
Dávid és Góliát a modernkori egyháztörténetben Az Evangélikus Egyház szerepe a Német Demokratikus Köztársaságban, különös tekintettel a rendszerváltás.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Intézményvezetői Értekezlet október 6.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Előtted nem titok, Hogy nem voltunk angyalok
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
1 A KBSZ BEMUTATÁSA év eseményei KBSZ SZAKMAI NAPOK - HAJÓZÁS Budapest, március 31. Orosz Dalma főosztályvezető.
GKI Zrt., Öngólok után – kell egy gazdaságpolitika Szeged, október 1. Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt.
Az új klasszifikációs ajánlás Szilády Szilvia Tudományos munkatárs Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és elemző főosztály szeptember.
„A pedagógusképzés tartalmi és szerkezeti fejlesztése” című projekt eredményeinek disszeminációja a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának oktatói.
Aktualitások, változások, újdonságok az agrár-szakképzésben Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium VIDÉKFEJLESZTÉSI, KÉPZÉSI ÉS SZAKTANÁCSADÁSI.
Humán TISZK TÁMOP projekt 2012/13-as tanév Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola.
TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország.
„Erős pillérek – javuló közlekedésbiztonság” c. konferencia ORFK, Budapest, október 20. 1/19 Közlekedésbiztonsági trendek az Európai Unióban és Magyarországon.
KÖRNYEZETTECHNIKA.
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
2008 február 26.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2008 január ● Módszertan Módszertan ● 15+ célcsoport  15+ célcsoport 
2006 december 18.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2006 november ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
2007 november 28.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 október ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
Lakossági fórum 46. sz. főút km szelvényben lévő endrődi Hármas – Körös híd átépítési munkái február 19.
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2013) Bódis Gábor titkár.
Varga Mihály december december 19. Felzárkózás nélküli megszorítás.
A közúti közlekedésbiztonság alakulása Magyarországon;
Simon Gábor a Fogyasztóvédelmi bizottság elnöke Budapest, december 14. Együttműködés a fogyasztóvédelmi ügyek területén.
avagy lehetőség a konfliktusok kezelésére a tanórán
TEVÉKENYSÉGÜNK a tanév során. augusztus – szeptember őszi szűrés az óvodákban az 5. életévüket betöltött gyermekek részére logopédiai szűrés csoportos.
3. Térségfejlesztési Konferencia Helyszín: Lábatlan Időpont: november 16.
Duna menti Városok Együttműködési Fóruma Duna térségi programalkotó tanácskozás A Duna Menti Városok együttműködésének aktuális feladatai, javasolt cselekvési.
Közmeghallgatás december 2. Költségvetési beszámoló.
Dobolyi Alexandra Európai Parlamenti Képviselő Külügyi Bizottság
Osztálytalálkozó május Tóalmás.
Általános iskola első osztály
Szecessziós épület 1910 építési év 37 albetét 2013 május óta áll a kezelésünkben Új építésű két épületből álló lakópark 14 albetét 2008 szeptember óta.
Szélsőséges meteorológiai helyzetek Magyarországon: május-június Dr. Bozó László elnök Országos Meteorológiai Szolgálat.
DETEP-es hallgatónak lenni megtiszteltetés
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Első zenés bemutatóm magasröptű gondolatokkal és mandalákkal.
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Merényi Ádám Takács Attila
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Az ÖNET megújításának lehetséges módja Schmidt Jenő, ÖNET munkacsoport vezetője, TÖOSZ elnök Budapest, május 19. „Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar.
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
Sir Winston Leonard Spencer Churchill
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Előadás másolata:

Tíz éves a Filozófiai Kert Wagner Nándor emlékest 2011. október 5.

Keressük az azonosságokat, ne a különbségeket! Koncepció Keressük az azonosságokat, ne a különbségeket!

1985. május 6. A gipszben megmintázott Filozófiai Kert bemutatása a nagyközönségnek.

1994. november 16. 50 évvel a háború után (sorozat) Amit próbálok megalkotni, nem lesz sikeres az életemben. Több mint egy évszázadra lesz szükség utánam.

Ajándékba készítettem Üzenetem a jövő generációnak Budapest (1997, 2001) Tokió (2009) New York (2001-től próbálkozások) Budapest, 97-ben az első javasolt helyszín a Várban felépülő Digitális Archívum 2011. júniusi hír: Megalakult a Magyar Nemzeti Digitális Archívum (MaNDA), amelynek legfontosabb feladata az lesz…

Építés a Gellérthegyen

már alakul…

Makk István építész vezetésével gyorsan készül…

2001. október 18.

Az avatás

Szobor élete A hír, hogy a Gellérthegyen összegyűltek a filozófusok szájról szájra terjedt, Víztározó a Geochaching egy pontja lett, Új csoportok választották színhelyül a teret, Külföldiek is egyre többen jönnek…

Karbantartás

Kono Yohei felsőházi elnök látogatása 2006. szeptember 11.

2007. október 17.

2008. Február 4.

2007. április 27.

Nyomozás Feljelentési adatok: BRFK I. ker. Rendőr-kapitányság, ügyszám: 582/2007. bü.  Az értékre való tekintettel a bűnügy átkerült a Nemzeti Nyomozó Irodához Helyszín: „Filozófiai kert” (Budapest I. ker., a Gellérthegy északi oldalán, a víztározó fölött, a Hegyalja út, Sánc utca és az Orom utca által határolt park) 

Parlamenti felszólalás 86. ülésnap (2007.06.25.), 215. Gond van a színesfémlopást büntető törvénnyel. Szoborlopás, rongálás, csonkolás nem von maga után komoly szankciót. (valami javulás történt) A kár nemcsak anyagi, hanem erkölcsi is, hiszen lehet, hogy tolvajok és segítőik egykor majd arra hivatkoznak, hogy gazdasági sikereiket annak köszönhetik, hogy jókor jó helyen voltak. Kékkői Zoltán József FIDESZ parlamenti képviselő

Nem lettek meg - öten maradtak

2009. december 4. Tokió, Nakano kerület

Kurotani öntöde Japán - 2009

Öröm és egy kis mosoly

2010. június 17. Újra avatatás

Tanaka Daisuke polgármester látogatása 2010. augusztus 7.

2011. augusztus

A tízéves évfordulóra szeretettel várunk mindenkit! 2011. október 2011. október 18. 14:00-15:00 A tízéves évfordulóra szeretettel várunk mindenkit! Köszönöm szépen!