Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyar Fesztiválszövetség közgyűlése Százhalombatta, november 25. Dr. Faragó Hilda.
Advertisements

A KÓS KÁROLY GALÉRIA TISZTELETTEL MEGHÍVJA BAKOS BALÁZS 12. C osztályos tanuló -„Leonardo di CaBrio„- című ELSŐ ÖNÁLLÓ KIÁLLÍTÁSÁNAK MEGTEKINTÉSÉRE A A.
A HŐSÖK KÖNYVÉNEK ÁTADÁSA I.RÉSZ. A HŐSÖK KÖNYVÉT AZ EGYESÜLET ÁTADJA A ÉRD VÁROSÁNAK.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT. KÖZBIZTONSÁGUNK A probléma nem más, mint megoldandó feladat…
AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEK AZ ALKOTÓKÖZÖSSÉGEK KAPCSOLATÉPÍTÉSÉNEK TÜKRÉBEN Dóri Éva MMIKL képzőművészeti szakreferens október 1.
Retusálás régen és ma.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Művészettörténet hazai tájon Kulturális emlékek és művészetek hazai tájon.
2. előadás.
Projektzárás „Komplex szervezetfejlesztési projekt megvalósítása Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál” ÁROP-1.A.2/B
Az Alaptörvény és a közpénzügyek az önkormányzatok szemszögéből
Pannónia Kincse LEADER Egyesület május 21. Pannonhalma A mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére nyújtandó támogatások részletes feltételeiről.
Győr város szociális ellátórendszerének működtetése az önkormányzati, civil és egyházi szolgáltatók közreműködésével. Páternoszter Piroska főosztályvezető.
A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.
Vállalkozásindítás kockázat nélkül! Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
LEGO Kör márc. 09. Könnyű belőle építkezni Kész alkatrészkészlet, nincs szükség megmunkálásra LEGO Mindstorms™ NXT™ kész rendszer Miért pont LEGO?
Roots & Shoots csoport megalakítása
Belügyminisztérium Belügyminisztérium dr. Bitay Márton Önkormányzati Stratégiai Főosztályvezető Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX.
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
Albert Schweitzer Tucy
Az esszé Segédlet tanulóknak és tanároknak
Tisztelt Bíráló Bizottság!. Mi, a fiatal generáció nagy a csábítást érezünk arra, hogy a jövőt kutatva jóslatokba bocsátkozzunk, hogyan alakul az emberiség.
Avnet Technology Solutions Szakértő IT disztribúció világszerte 1955 óta Bartha Péter.
Kapitány Gabriella – Dr. Lakatos Miklós A város és a városkörnyék kapcsolatának vizsgálata a népszámlálási adatok alapján október 26–27., Szeged.
Jogszabályi háttér Alaptörvény Alaptörvény átmeneti rendelkezései
A POLGÁRMESTEREK VÉDELMI IGAZGATÁSI FELADATAI A JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK TÜKRÉBEN MISKOLC, JÚNIUS 06. FAZEKAS GYÖRGY ALEZREDES.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Köszöntjük Önöket az „Esély az együttműködésben” – Élhetőbb vidék megteremtése konferencián!
Hódmezővásárhely az alföldi művészváros
2. Ismerkedés a Damjanich Múzeummal
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
A szövegértési feladatok összeállítása
A vis maior esemény bekövetkezését követően az érintett Önkormányzatnak 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy azt bejelentse az ebr42 rendszeren, valamint.
Helyhatósági és nemzetiségi választások október 12. FELKÉSZÜLÉS A POLGÁRMESTEREK, HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS A NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK.
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
A változások fő okai: Új szabvány MSZ EN ISO 2789 Információ és dokumetáció. Nemzetközi könyvtári statisztika.
KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETFEJLESZTÉSI REFORMJA ÁROP-1.A LAKOSSÁGI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
Menni vagy maradni – mit tanácsol a modern közgazdaságtan? Varga Attila PTE KTK KRTI Teret adó miliő? Pécs, november 25.
A TERMÉSZET ÉS A TÁRSADALOM KÖLCSÖNHATÁSAI
Diákönkormányzat beszámolója 2009/2010 tanév Alakuló megbeszélés Elnök: Túrós Kata Elnök: Túrós Kata Elnökhelyettes: Raffay Norbert Elnökhelyettes:
A Pécsi kistérség A térség lehetőségei az új fejlesztési időszakban február 5. Baranya Megyei Önkormányzat.
Új rendszerben működnek a jövőben a támogató szolgáltatások és a közösségi ellátások augusztus 7. Foglalkoztatási és Szociális Hivatal.
A Tourism4C project bemutatása Nagy András Ügyvezető igazgató ZMVA Kick-off találkozó Zalaegerszeg, május
ALKOTÓTELEPEINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ A SZEGEDI ÖNKORMÁNYZATTAL KÖTÖTT EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS NYÚJT BIZTOS ANYAGI HÁTTERET. VÁROSUNK SEGÍTSÉGÉT EZÚTON.
Elérhetőség: 06/20/ SILVER CITY Budapest-Zugló Lipták Villa díszterme május 06. Előadó: Dr. Szabados Gyula Önk. tanácsadó.
Dr. Polner Eörs Főigazgató Járási Hivatalok létrehozására kötendő megállapodások, ingatlanok helyzete.
2008. június 4-én 13 órakor megnyílt a június 4-én 13 órakor megnyílt a XVIII. SZEGEDI RAJZPEDAGÓGUS TÁRLAT A Vedres István Építőipari Szakközépiskola.
Munka – magánélet egyensúly Mintaprojekt és a jövő Hidegkúton és környékén Pénzes Erzsébet Hidegkút „Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel”
VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. SZEGEDI SZÉPMÍVES CÉH ‘90 Móricz Zsigmond.
A Nemzetközi Gyermekment ő Szolgálat biztonságos internet oktatási programjának tapasztalatai Nagyváradon.
2010. január 22-én, magyar kultúra napján Botka László polgármester a város kulturális életében betöltött meghatározó szerepéért Szeged Kultúrájáért.
KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.
Önkormányzat és állam.
Készítette:Keresztesi Zsombor Forrás:Wikipédia
A CÉH KIÁLLÍTÁSA NYÍRBÁTORBAN JÚLIUS 8 – AUGUSZTUS 7.
(Szeged, Temesvári krt. 42.)
Rapid Action Group Ltd Üdvözli Magyarországot az Alihankintán!
Diákönkormányzat beszámolója
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE
Köszönetül városunknak.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata
Meghívó Szegedi Nemzetiségi Napok május 22 – 27.
Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.
BERNECEBARÁTI AZ ALKOTÓTÁBOR A CÉH ÉS SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KAPOTT ANYAGI TÁMOGATÁSBÓL.
BaLiFe Pálfi Lilla Juhász Ferenc Nagy Barnabás.
SUMP - kérdés Magyarországon
Századfordulós ékkövek – tematikus kalandozások a szecesszió varázslatos világában HUSRB/1203/212/121 sajtótájékoztató Szeged, Dr. Igaz Ágnes.
KÖFOP VEKOP A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése Az Ákr. a helyi önkormányzatok.
Előadás másolata:

installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre állnak majd kiállítási installációk, képkeretek és vállalt szabadiskolai tevékenységünket is folytathatjuk. Évek, évtizedek kellettek a vágyak és elképzelések valóra válásához. Természetesen mindig lehet fejleszteni és gazdagítani az eszközparkot, modernizálni a meglévő technikai hátteret, de a megelégedettség alapfokára már eljutottunk. Az installációs park okán bárhol vállalhatunk kamara kiállítást, az alkotótáborainkat továbbra is saját eszközeinkkel (állványok, bakok) valósítjuk meg. A legtöbb fejtörést jelenleg a technikai eszközök frissítése és a szállítások megoldása okozza. Az eredeti célok közül már csak a saját galéria létrejötte a legtávolabbi lehetőség gondolataink palettáján.

Az ajándékot nagy tisztelettel ezúton is megköszönjük! Céhünk Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától több más oktatási és kulturális intézményhez hasonlóan paravánokat és posztamenseket kapott. Az adomány révén a jövőben rendezendő kiállítások műfaji sokoldalúságát jobban szolgáló installációs rendszert a következő oldalon részletesen is bemutatjuk. Az ajándékot nagy tisztelettel ezúton is megköszönjük!

Az installációs rendszer megérkezésekor, még a folyosón…