Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam."— Előadás másolata:

1

2 Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.

3 X évvel ezelőtt, amikor még a „multik” nem tették be a lábukat kicsiny kis országunkba – igen, régen volt – az állam elkezdett egy programot tudósokkal, szakértőkkel, melynek lényege az volt, hogy az ételekbe, alapanyagokba a fűszerek mellé tegyenek gyógynövényeket, mert igen csak elszaporodtak a civilizációs betegségek.

4 Az ötlet jó volt, én magam is tartottam a kezembe olyan tésztát, melybe bele volt keverve, a porított fűszer és gyógynövény keverék. Nem beszélve arról, hogy a legjobb orvosok – persze akik nem adták el lelküket anyagi érdekek miatt – is inkább esküsznek a gyógynövényekre, mint a gyógyszerekre, mert azok mellékhatás nélküliek. (Csak túl olcsó.)

5 Aztán jött a „nyugat”, és azt mondta: Erre semmi szükség, azért vannak a gyógyszerek, hogy kezeljük a betegségeket – igaz ez inkább tüneti kezelés, mint sem gyógyítás, viszont busás hasznot hoz egyeseknek – és szépen lefújták a programot.

6 Szélnek eresztették a tudós brigádot, köztük azt a – ma már öreg – nénit, aki abban az időben a Piknek és a Cerbonának is fűszerezett. Két diplomája élelmiszergyártásból, fűszer-, és gyógynövény szakértésből volt. Mára már egy hajlott hátú kis öreg néni, de a tudása fantasztikus.

7 Valahogy összekeveredtünk, és ma a kérésemre gyártja nekem azokat a fűszerkeverékeket, amit csak ajánlani tudok. Nincs adalék, színezék, csomósodás gátló, ízfokozó…, és ami szép, hogy gyógynövényeket is tartalmaz, az ízűk meg csodálatos! Fűszerezéskor maximum csak egy kis sót kell tenni az ételhez, a keveréken kívül.

8 Ő készítette valamikor a – ma már közismert – vegamixet. Az Ő vegamixébe porított gyógynövények is vannak. Fantasztikus, hogy olyan fűszerkeverékeket készít, ami ízfokozók nélkül éri el a hús, pizza, gyros... és egyéb íz hatást, de lágyabb zöldség ízesítők is vannak.

9 A NATURKOSZT természetes alapanyagú termékei ezekkel a fűszerekkel vannak ízesítve, és élettani hatásaik, messzemenően jobbak, az úgynevezett dömping termékeknél! Fogyassza egészséggel!

10 www.naturkoszt.hu info@naturkoszt.hu


Letölteni ppt "Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam."

Hasonló előadás


Google Hirdetések