Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk."— Előadás másolata:

1

2 Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk el! A változást ne mástól várjuk el!

3 Út a betegség, a fájdalom nélküli élet, a boldogság felé Életért, a Földért, az Egészségért Alapítvány

4 Újságcikkek

5

6

7

8

9

10

11

12 Támogatói nyilatkozatok

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 Amennyiben valakit „közelebbről” érdekelne 1994-től www.efealapitvany.hu 2012-től www.emberiseg.hu -n is!

23 Életért, a Földért, az Egészségért Alapítvány 2013-tól

24

25

26 3 betegséget mutattam be, és azok természetes úton való kezelését

27 A CSONTRITKULÁS

28 Nagyon röviden a FEJFÁJÁS

29 Tegyük „kézzelfoghatóvá” az elmondottakat! A LÁBSZÁRFEKÉLY LÁBSZÁRFEKÉLY

30 21 napos, természetes úton való kezelés után! Gyógyult.

31 1997 Az önellátó rendszer szervezésének kezdése

32 2013. November

33 Hogy mi is a célja ennek az egésznek? A lehető legszűkebb körben, a leggazdaságosabb gazdálkodás… A lehető legszűkebb körben, a leggazdaságosabb gazdálkodás… Lerombolni a hidat a bio-reform, és a „hagyományos” termékek közt… Lerombolni a hidat a bio-reform, és a „hagyományos” termékek közt… Megfizethetővé tenni az egészséges ételeket, és ezekről korrekt tájékoztatást adni az embereknek… Megfizethetővé tenni az egészséges ételeket, és ezekről korrekt tájékoztatást adni az embereknek… Családokat, étkeztetéssel foglalkozó szolgáltatásokat ellátni egészséges magyar élelmiszerekkel… Családokat, étkeztetéssel foglalkozó szolgáltatásokat ellátni egészséges magyar élelmiszerekkel… …, és még sok hasonló …, és még sok hasonló

34 Dinamikus fejlődés

35 Egyre bővülő kínálat

36 A gyors fejlődés okairól Nem csak pénzt fogad el a rendszer fizetség gyanánt… Beindítja a helyi, és kis gazdaságokat… Felmért igényekkel dolgozik a rendszer, ami kizárja a túltermelést… A közös beszerzés, és helyi termelés okán az árak egyre csökkennek majd A „szívesség bank”, és a cserekereskedelem „fellazítja” a pénzhez kötött tudatot… Olyan – további – lehetőségeket nyit meg ez a lehetőség, amit ma még utópiának tartanak sokan…

37

38 A tagságról pár szó www.letunkert.hu

39 100-as ellátókról pár szó

40 Érdekesség, hogy mibe került mindez!

41

42

43

44

45

46


Letölteni ppt "Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések