Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„… amikor hallgattátok az Istennek általunk hirdetett igéjét, nem emberi beszéd ként fogadtátok be, hanem Isten beszéde ként, aminthogy valóban az, és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„… amikor hallgattátok az Istennek általunk hirdetett igéjét, nem emberi beszéd ként fogadtátok be, hanem Isten beszéde ként, aminthogy valóban az, és."— Előadás másolata:

1 „… amikor hallgattátok az Istennek általunk hirdetett igéjét, nem emberi beszéd ként fogadtátok be, hanem Isten beszéde ként, aminthogy valóban az, és annak ereje munkálkodik is bennetek…” (1Thesszalonika 2:13)

2 Körülményeink nehézségeiben II. MÓZES 5:1-5:23

3 Fáraó: „Kicsoda az az Úr, hogy hallgassak a szavára és elbocsássam Izráelt?” „Kicsoda az Úr számomra, hogy hallgassak szavára, és megtegyem, amit kér?”

4 „És nincs senki más ban üdvösség, mert nem is adatott az emberek között az ég alatt más név, amely által nekünk üdvözülnünk kellene.” Apcsel 4:12

5

6

7

8

9

10

11  1 Korintus 10:13 ” Eddig még csak olyan próbatétel ért benneteket, amely minden más embert is előbb-utóbb elér. Isten azonban hűséges, ezért nem fogja megengedni, hogy túl nehéz megpróbáltatásnak legyetek kitéve. Sőt, amikor a próbatétel kellős közepén vagytok, utat nyit nektek, hogy kiszabaduljatok belőle. Így ki fogjátok bírni a megpróbáltatást.”

12  Grész Gábor (Timóteus Társaság, FÉK program vezetője)


Letölteni ppt "„… amikor hallgattátok az Istennek általunk hirdetett igéjét, nem emberi beszéd ként fogadtátok be, hanem Isten beszéde ként, aminthogy valóban az, és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések