Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Idősek otthona 小島 Bird Free referencia munkát végezte:Noxious Kft. Dunaföldvár, Kossuth L. u. 1/a +36/30/266-7588

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Idősek otthona 小島 Bird Free referencia munkát végezte:Noxious Kft. Dunaföldvár, Kossuth L. u. 1/a +36/30/266-7588"— Előadás másolata:

1 Idősek otthona 小島 Bird Free referencia munkát végezte:Noxious Kft. Dunaföldvár, Kossuth L. u. 1/a +36/30/266-7588 info@szunyogcsodor.hu

2 A keskeny, de hosszú erkély emberi közlekedésre alkalmatlan. A galambok kihasználva az erkély nyugalmát és a sűrű vaskorlát biztonságát nagy létszámban megtelepedtek.

3 Közvetlenül az ablak alatt lévő nagymennyiségű galambürülék komoly egészségügyi kockázatot jelent a lakókra. A galambok ürülékében és emésztőrendszerében több veszélyes gombás fertőzés is megtalálható.

4 A nagy mennyiségű ürüléken kívül fészkek is előfordultak. A területet nem csak éjszakai pihenőhelyként használták, de elég biztonságos volt számukra a fészekrakáshoz és a költéshez is.

5 A takarítás seprűvel és drótkefével történt. A tiszta felületre 20cm távolságokkal lettek kihelyezve a 小島 Bird Free korongok.

6 Az ablakpárkányt csak nappali leszálló helyként használták. A 25cm távolság a korongok közt itt elegendő.

7 小島 Bird Free telepítés utáni tapasztalatok Az erkély nem lett lekezelve teljes hosszában. A kezelt szakaszra a kihelyezéstől fogva nem tért vissza galamb. A lakók számára a kezelt felület nem balesetveszélyes. A 小島 Bird Free korongokat kikerülve továbbra is kiléphetnek az erkélyre és támaszkodhatnak az ablakpárkányon.


Letölteni ppt "Idősek otthona 小島 Bird Free referencia munkát végezte:Noxious Kft. Dunaföldvár, Kossuth L. u. 1/a +36/30/266-7588"

Hasonló előadás


Google Hirdetések