Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ahány nyelv, annyi ember. Mikor kezdjük el a nyelvtanulást? Az óvodában a többség elfogadja páran ellenzik 1. osztályban Igazából még magyarul sem tudnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ahány nyelv, annyi ember. Mikor kezdjük el a nyelvtanulást? Az óvodában a többség elfogadja páran ellenzik 1. osztályban Igazából még magyarul sem tudnak."— Előadás másolata:

1 Ahány nyelv, annyi ember

2 Mikor kezdjük el a nyelvtanulást? Az óvodában a többség elfogadja páran ellenzik 1. osztályban Igazából még magyarul sem tudnak a gyerekek. mindenki egyetért Felmerül a kérdés, hogy mindenki alkalmas-e erre?

3 Fiatal- és a felnőttkori nyelvoktatás Fiatalkor Felnőttkor - hatékonyabban tudunk tanulni - nyitottabbak, szabadabbak vagyunk - merünk hibákkal beszélni - több gátlás is felmerülhet bennünk

4 Iskolai lehetőségek Véleményünk szerint Magyarországon a nyelvoktatást hatékonyabbá kellene tenni az iskolákban. kisebb létszámú csoportokra lenne szükség a kommunikációra nagyobb hangsúlyt kellene fektetni cserediákprogramok támogatása más tantárgyakban is használnánk a nyelvet

5 A nyelvtanulás fontossága Külföldön is meg tudjuk értetni magunk, ott tanulhatunk, és munkát vállalhatunk.

6 Fontos a nyelvtanulás használata és fejlesztése mindennapi gyakorlás olvasás idegen nyelven tv-nézés zenehallgatás idegen nyelven A nyelv állandóan változik, így az idegen nyelv is. Erre is figyelnünk kell! !

7 Kihívás az ember számára A jelenkor megköveteli, hogy több nyelven beszéljen valaki. A kétnyelvűség illetve többnyelvűség sok előnyt jelenthet.

8 Készítette: Széchenyi István Gimnázium Sopron 9. d osztály


Letölteni ppt "Ahány nyelv, annyi ember. Mikor kezdjük el a nyelvtanulást? Az óvodában a többség elfogadja páran ellenzik 1. osztályban Igazából még magyarul sem tudnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések