Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Clic para avanzar TAIPEI Taipei-ben található a forradalmian új, teljes mértékben organikus, DNS-t szimbolizáló, Agora Garden nevű torony. Taipéi 2.7.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Clic para avanzar TAIPEI Taipei-ben található a forradalmian új, teljes mértékben organikus, DNS-t szimbolizáló, Agora Garden nevű torony. Taipéi 2.7."— Előadás másolata:

1

2 Clic para avanzar

3 TAIPEI Taipei-ben található a forradalmian új, teljes mértékben organikus, DNS-t szimbolizáló, Agora Garden nevű torony. Taipéi 2.7 millió lakosával Kína legnépesebb városa.

4 A 20 emeletes épületben 40, minden igényt kielégítő lakosztály van, egyesek egyenként 540 négyzetméter alapterületűek, nincsenek bennük belső oszlopok, a padlózatok áttetszőek, kívül és belül zöld növények és gyümölcsök gazdag választéka nő.

5 Az esővizet tartályokban tárolják, hogy később felhasználhassák a kertekben a növények öntözésére, és mivel napelem-panelek vannak beépítve, a napenergia felhasználása is csökkenti a költségeket.

6

7 A modern városok beton, üveg és acél épületeitől eltérően, az Agora Garden torony úgy jelenik meg a város központjában, mint egy megcsavart zöld hegy.

8 A látvány koncepciója az volt, hogy az épület egy lépcsőzetes függőkert, mely befedi az egész építményt. A torony ekkor egy igazi függőleges lakóparkká válik, egy természetes festménnyé a város szívében!

9 Az AGORA GARDEN projekt az élettől eltávolodó, természeti építmény,mely harcol a jövő Ökopoliszáért, a természethez visszatérő városért!

10

11

12

13

14

15 SWALLOW'S NEST (FECSKEFÉSZEK). Kulturális központ található itt. Taichung, Taiwán.

16 ASIAN CAIRNS (ÁZSIAI KŐHALMOK). Ez a projekt Kínában, Shenzhen város közelében van, nevének jelentése: ‘ázsiai megalitok', több, kőhalom alakú felhőkarcoló-csoport kompozíció.

17

18 DRAGONFLY (SZITAKÖTŐ). A szitakötő szárnyaira emlékeztető létesítmény New York városában.

19

20 CORAL REEF (KORALL-ZÁTONY). Ez a komplexum egy korall-zátonyt idéz meg, helyet kap benne mintegy 1.000 ház, Port-au-Prince, Haiti

21 BIONIC ARCH (Bionikus Ív), Taichung-ban (Tajvan) épült torony.

22

23

24

25

26 Bioklimatikus rezidencia Marokkóban..RED MOON (Vörös Hold)

27 SOLAR DROP (NAP- CSEPP). Ez a projekt Abu Dabi-ban épült, Egyesült Arab Emírségek.

28

29 KINGS FOREST, a Királyok Erdője, rezidencia területe, Marokkóban építették.

30

31

32

33


Letölteni ppt "Clic para avanzar TAIPEI Taipei-ben található a forradalmian új, teljes mértékben organikus, DNS-t szimbolizáló, Agora Garden nevű torony. Taipéi 2.7."

Hasonló előadás


Google Hirdetések