Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán."— Előadás másolata:

1 2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán

2 TDK = Tudományos Diákkör Mit jelent ez? A hallgatók öntevékeny módon bekapcsolódnak a kutatómunkába egy oktató vezetésével.

3 Miért jó ez nekem? 1. Aki részt vesz benne, okosabb lesz. A TDK dolgozat előkészíti a szakdolgozatot. Szóról szóra nem egyezhetnek meg, de témájuk igen! A TDK konferencián gyakorolható a tudományos előadás, ami a záróvizsgán komoly előny. A résztvevők segítő javaslatokat kapnak tapasztalt oktatóktól.

4 Miért jó ez nekem? 2. A záróvizsgán a bizottság megismeri azok névsorát, akik TDK munkájukat a házi konferencián bemutatták. Az 1-3. helyezettek indexébe bejegyzésre kerül a sikeres szereplés ténye. Ez záróvizsgán, és továbbtanulás esetén is jó ajánlólevél. A helyezettek lehetőséget kapnak az Országos TDK konferencián való szereplésre.A helyezettek lehetőséget kapnak az Országos TDK konferencián való szereplésre.

5 2008-ban is megszervezzük a TDK hete c. rendezvénysorozatot. Ennek keretében előadókat hívunk meg, akik kutatási témáikról tartanak érdekes és közérthető előadásokat. Bővebb információkat kicsit később a honlapon, és a kar épületében kihelyezett plakátokon kaphatsz.

6 Fontos időpontok TDK hete: április 7-11. Jelenkezési határidő: március 28. Dolgozatok leadásának a határideje: április 28. Május 7. 13 órától MMFK kari TDK konferencia!

7 Összefoglalva: Jöjjenek el az előadásokra a TDK hetén! Készítsenek TDK munkát! Jelentkezzenek a TDK konferenciára, amely május 7-én lesz!


Letölteni ppt "2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések