Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen."— Előadás másolata:

1 Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen megsértve, a fotók nem lettek sem a sajtóban sem a TV-ben megjelenítve.

2 A transzparensek feliratai: Gyilkoljatok le mindenkit aki az iszlámot megsérti,Európa fizetni fog, már elkezdődött, a kíírtásotok úton van...

3 Fejezzetek le mindenkit aki az iszlámot megsérti

4 Európa a rák az iszlám a válasz. Írtsatok ki mindenkit aki az iszlám ellen van !

5 Az iszlám fogja uralni a világot

6 Pokolba a békével

7 Európa taunlj Szeptember 11-ből

8 Európa fizetni fogsz. A te Szeptember 11.-ed úton van !

9 Készüljetek fel a valódi holokausztra !

10 Várjunk egy kicsit... Fogjuk hagyni így tüntetni az országainkban őket? Csak békés összejöveteleket szabadna nekik megengedni, ha úgy döntenek.

11 Nyissátok fel a szemeiteket, kommentáljátok, beszéljetek, levelezzetek róla. A demokrácia elve alatt megőrült fanatokusok által hagyjuk magunkat gyarmatosítani. Csak magunk közt, ők sértegetnek minket, mikor a mi templomainkat akarják leégetni. Továbbra is sértegetni fognak minket, nem tartják magukat a mi életformánkhoz, fejkendő hordását követelik és úgy viselkednek ahogy csak akarnak. Mennyi ideig fogjuk ezeket a dolgokat elviselni? Meddig fogjuk ámítani magunkat, hogy nem látjuk és nem tudunk semmit arról mi történik? Milyen lesz a gyermekeink jövője?

12 Ne töröljétek ki ezt a levelet és küldjétek tovább Fogjátok fel a valóságot, itt az ideje.. VAGY NEM GONDOLJÁTOK ? francia nyelvről szabadon fordította: Pager


Letölteni ppt "Szükségünk van rasszistákra? A következő fotók egy nemrég a Londoni muzulmán közösség „Vallással a békéért: tüntetésén készültek. Hogy senki sem legyen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések